Ewa&Duffel Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='ania90']skad Ty tyle psiakow znalazlas takich samych? Oj tam, 3 goldeny to jeszcze nic specjalnego, to przecież popularna rasa ;-) I wcale nie są takie same :eviltong: [quote name='Marta_Ares']goldeny w swoim zywiole:loveu: :loveu: :loveu: milo popatrzec na piekne zdjecia:loveu: powodzenia na ustnych maturach!!! Oj tak :smile: Dziękuję !!! [quote name='Avaloth']oj tam sarenki jak nic :-D jak dołączył golden nr. 3 to je kompletnie przestałam rozróżniac xd ale wszystkie śliczne:loveu: xd oj długo.. ja 20 kończę No proszę Cię...:lol: Akurat Duffla to powinnaś odróżniać, jest zdecydowanie potężniejszy i większy od suczek :eviltong: To fajnie masz ;-) Ale u mnie w szkole niektórzy już w zeszłym tygodniu skończyli... [quote name='gops']super zdjecia! widac ze woda to ich zywiol! powodzenia na maturze! Dzięki :smile: Dokładnie, to ich ulubione zajęcie ;-) [quote name='Paula03']Ale fajnie mają, mogą się ochłodzić w wodzie :smile: Czasami też by się chciało, jak się tak na nie patrzy :cool3: [quote name='evel']Fajnie oglądać psy, które robią coś, co kochają :smile: Ja studiuję pedagogikę, chociaż niby zawsze myślałam o psychologii... Ale trochę mnie straszyli, że co niby robić po psychologii, zresztą nie dostałabym się na zwykły uniwerek (UMCS) tylko na katolicki (KUL) :diabloti: z moją maturą, bo zdawałam polski podstawę (jak się miało nauczycielkę z d... i wcześniej nie pomyślało to cóż :siara:)... No a ja się nadaję na katolicką uczelnię jak krowa do baletu :lol: A jakie masz plany po studiach ? Moja koleżanka też się wybiera na pedagogikę, jakąś specjalizację związaną z animacją i organizowaniem różnych imprez. W sumie to dość przyszłościowy kierunek ;-) [quote name='Maziak&Negra']https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQM1-YJFI/AAAAAAAADvg/LFRLfWnxARQ/_DSC7167.JPG ahahaha! czaderskie! :loveu: U mnie jest sytuacja taka, że jak jest pies to w zasięgu nie może być ani jednej zabawki, bo awantura murowana. :roll: Zazdroszczę miejscówki i ekipy. *.* Powodzenia ode mnie również ^^ :loveu: Ja też wolę nie wyjmować zabawek, jak są inne psy, no chyba że je dobrze znam i wiem, że kłótni nie będzie. Przy obcych wolę nie ryzykować. Powala mnie głupota niektórych ludzi, którzy bawiącym się psom rzucają jeden patyk...i potem wielkie zdziwienie, jak pieski się zaczną awanturować :roll: Przyjeżdżaj do nas :cool3: Dzięki ;-) [quote name='deer_1987']Bardzo fajne te wodne zdjecia :smile: Dziękuję :smile: [quote name='sator_k_']Zdjęcia jak super. Fajnie miec taką wodę do dyspozycji, bo pies się ochłodzić może. Mnie Sator denerwuje, bo jeszcze naspacer nie wyejdziemy, a on już zmęczony... Powodzenia! Oj tak, jak jest ciepło, to Duffel też na spacerach się wlecze jak mucha w smole, ciągle przystaje i kładzie się w cieniu. Dopiero przy wodzie odżywa. Dzięki ;-) Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='Avaloth']Ja tam się ciesze, w końcu pies się męczy szybciej niż ja :-D dzisiaj sobie zrobił kąpiel w błotku pomieszanym ze ściekami -.- już byłam taka zadowolona bo cały spacer pięknie przychodził do nogi, dolciał do rowu z wodą, ja ' Chesteer do mnieee' i lecę w drugą stronę, a ten popatrzył i radosny skok w tył i do wody.. i szeleczki przestały byc czyściutkie:roll: Duffel to w ogóle na spacery nie chce chodzić jak jest gorąco...Do autobusu mamy kawałek, tak z 1,5 km. Musimy tam dojść, żeby dojechać do parku, gdzie jest woda. I jak jest bardzo ciepło to przejście tego odcinka jest męczarnią :roll: Ochłodzić się chciał, co się czepiasz :evil_lol: [quote name='kavala']W którymś wątku piszesz, że Duffel jest wykastrowany. Napiszesz coś o tym więcej? Czy kłopoty z zachowaniem zaczęły się jak zaczął dorastać czy wcześniej? [quote name='Avaloth']http://www.dogomania.pl/threads/122873-Duffel?p=16797730&viewfull=1#post16797730 tutaj mi Ewa pisała co nieco na temat kastracji Duffla ;-) Już trochę o tym pisałam, właśnie pod tym linkiem można zobaczyć. Kłopoty zaczęły się właśnie w wieku dorastania i zamiast maleć, to tylko wzrastały :roll: [quote name='Sylwia K']https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQM1-YJFI/AAAAAAAADvg/LFRLfWnxARQ/_DSC7167.JPG w ogóle tu go nie poznałam! Bo to nie jest Duffel, tylko Asha :eviltong: [quote name='deer_1987']Witamy sie w niedziele! Hej :smile: Chociaż w środę :lol: [quote name='ania90']czesc:smile: kiedy beda fotki? Cześć ! Zaraz :smile: [quote name='deer_1987']Jeszcze dlugo pewnie bo pisala w innej galeri ze przez mature nie ma czasu na galerie Już tylko niemiecki ustny mi został, wiec i czasu więcej ;-) [quote name='sator_k_']Ewa przzwyczaiła nas do dużej ilości zdjęć, to teraz tak dziwnie, ale niech się lepiej dziewczyna uczy :smile: [quote name='ania90']z tym sie zgodze:smile: :lol: Już mi się nie chce uczyć :eviltong: [quote name='kalyna']ale jak matura się skończy to znowu będzie sporo zdjęć ;-) Będzie, będzie ;-) Muszę zabrać w końcu aparat na spacer i nowe zrobić, bo jak na razie mam tylko resztę z Fortów Bema i potem już nic... [quote name='ania90']no i musimy czekac cierpliwie:smile: ;-) [quote name='Avaloth']Jeszcze tylko 10 dni do ostatniej matury Ewy :-D 9 :evil_lol: [quote name='kalyna']wow to ona ma tak rozłożone? bo ja miałam całą maturę w jednym tygodniu ;-) w poniedziałek zaczęłam a w piątek skończyłam :smile: no a mi pomalutku zaczynają się zaliczenia na studiach i oby to przetrwać i wolne ;-) czyli za jakiś miesiąc...:lol: Rozłożone na cały maj niestety...:roll: [quote name='przeszlus']https://lh6.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQDKuMy-I/AAAAAAAADuo/wSq_Tuj7xhM/_DSC7153.JPG sssuuper, kocham Duffla. A jak tam wasza zabawa z frisbee ?? To jest Brandy :eviltong: A w ogóle to cześć ! Miło Cię tu widzieć :smile: Na razie odłożone na bok, nie mamy motywacji jakoś...Teraz na topie jest raczej aportowanie z wody ;-) [quote name='Avaloth']Bo Ewa i ile się nie mylę zdaje niemiecki ? A w większości szkół najpierw jest angielski, dopiero potem pozostałe języki, może dlatego. Ja kończę w ten piątek, więc i tak 3 tygodnie od pierwszej pisemnej.. Tak, zdaję niemiecki. W poniedziałek mam podstawę, a w piątek rozszerzenie. U mnie w szkole wszystkie rozszerzenia z języków są tak późno, z angielskiego też. Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Tak jak wspomniałam, wszystkie pisemne już za mną. Wczoraj miałam też ustny polski, 18/20 pkt :) Został mi tylko niemiecki ustny (podstawa i rozszerzenie), ale tym to już się jakoś bardzo nie przejmuję ;) Jutro przyjeżdża do nas Oliwia i Duffel będzie strzyżony, już nie mogę patrzeć na te jego kudły przy szyi. A tak to u Duffla nic nowego ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 A teraz hit :evil_lol: Duffel na mokro wytarzał się w czarnym piachu :lol: Quote
kajkoowa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQarChHyI/AAAAAAAADw0/VD87CeonB20/_DSC7191.JPG padłam! :D Ale czyścioszek, nic tylko się przytulać :D Quote
kavala Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 :-o https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQarChHyI/AAAAAAAADw0/VD87CeonB20/_DSC7191.JPG Takiego umaszczenie jeszcze nie widziałam :crazyeye::lol: Zazdroszczę tych spacerów nad wodą. Muszę w weekend koniecznie gdzieś rodzinkę wyciągnąć nad jakieś bajorko. Oby tylko była pogoda :) Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 w takim wydaniu Duffla rozpoznaję:evil_lol::loveu: podoba mi się budowa Ashy, nie znam się na wzorcu i prawidłowościach u goldenów, ale mi się podoba ;) Ja już po polskim, jeszcze tylko angielski rozszerzony w piątek i koniec. Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='Kaja10014']https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQarChHyI/AAAAAAAADw0/VD87CeonB20/_DSC7191.JPG padłam! :D Ale czyścioszek, nic tylko się przytulać :D No pewnie :lol: [quote name='kavala']:-o https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQarChHyI/AAAAAAAADw0/VD87CeonB20/_DSC7191.JPG Takiego umaszczenie jeszcze nie widziałam :crazyeye::lol: Zazdroszczę tych spacerów nad wodą. Muszę w weekend koniecznie gdzieś rodzinkę wyciągnąć nad jakieś bajorko. Oby tylko była pogoda :) To nowość, Duffel jest pierwszym osobnikiem tej odmiany :cool3: Koniecznie, my na pewno się w piątek i sobotę wybierzemy nad wodę, jeśli pogoda dopisze. W sumie teraz się zrobiło cieplutko i mam ochotę pojechać na Kępę Potocką (najbliższe miejsce z wodą nadającą się do pływania), ale pies coś zmęczony po popołudniowym spacerze, więc zobaczymy, jak wyjdzie ;) [quote name='Avaloth']w takim wydaniu Duffla rozpoznaję:evil_lol::loveu: podoba mi się budowa Ashy, nie znam się na wzorcu i prawidłowościach u goldenów, ale mi się podoba ;) Ja już po polskim, jeszcze tylko angielski rozszerzony w piątek i koniec. Jest bardzo charakterystyczny, prawda ? :evil_lol: Mi też sie Asha bardzo podoba :loveu: I mój przyszły szczeniak prawdopodobnie będzie po niej ;) Jak poszedł polski ? Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 W końcu się wyróżnia z tłumu kremowych goldenów :D Wie chłopak co zrobic żeby się wyróżniać:cool3: ha, ma się ten gust :evil_lol::loveu: 18/20 :) pytania mi zadali trudne, ale kobiety w komisji sympatyczne, i jak nie wiedziałam co powiedzieć to nakierowywały więc całkiem ok. Quote
kalyna Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ooo i są fotki :) uwielbiam oglądać w swoim żywiole psiaki :) no czyścioszek to on nie jest :) i jak zwykle chłopak musiał się wybrudzić a kobieta pokazać pełną klasę :) Quote
taxelina Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Nie wiem czy jeszcze zagladasz http://www.dogomania.pl/threads/205511-Strasznie-%C5%82apczywe-jedzenie?p=16905198&viewfull=1#post16905198 Quote
motyleqq Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 fajny brudasek, w ogóle Duffel jest najładniejszy :loveu: Quote
Daga&Maks Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQfK6c6uI/AAAAAAAADxQ/HZDTgUgt0-s/_DSC7199.JPG Duffel chyba próbuje ci przekazać, że chce się przefarbować na inny kolor :diabloti: Quote
Recommended Posts