Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj tam sarenki jak nic :D
jak dołączył golden nr. 3 to je kompletnie przestałam rozróżniac xd ale wszystkie śliczne:loveu: xd

oj długo.. ja 20 kończę

Posted

Fajnie oglądać psy, które robią coś, co kochają :)

Ja studiuję pedagogikę, chociaż niby zawsze myślałam o psychologii... Ale trochę mnie straszyli, że co niby robić po psychologii, zresztą nie dostałabym się na zwykły uniwerek (UMCS) tylko na katolicki (KUL) :diabloti: z moją maturą, bo zdawałam polski podstawę (jak się miało nauczycielkę z d... i wcześniej nie pomyślało to cóż :siara:)... No a ja się nadaję na katolicką uczelnię jak krowa do baletu :lol:

Posted

Zdjęcia jak super. Fajnie miec taką wodę do dyspozycji, bo pies się ochłodzić może. Mnie Sator denerwuje, bo jeszcze naspacer nie wyejdziemy, a on już zmęczony...

Powodzenia!

Posted

[quote name='sator_k_']Zdjęcia jak super. Fajnie miec taką wodę do dyspozycji, bo pies się ochłodzić może. Mnie Sator denerwuje, bo jeszcze naspacer nie wyejdziemy, a on już zmęczony...

Powodzenia![/QUOTE]
Ja tam się ciesze, w końcu pies się męczy szybciej niż ja :D
dzisiaj sobie zrobił kąpiel w błotku pomieszanym ze ściekami -.- już byłam taka zadowolona bo cały spacer pięknie przychodził do nogi, dolciał do rowu z wodą, ja ' Chesteer do mnieee' i lecę w drugą stronę, a ten popatrzył i radosny skok w tył i do wody.. i szeleczki przestały byc czyściutkie:roll:

Posted

W którymś wątku piszesz, że Duffel jest wykastrowany. Napiszesz coś o tym więcej? Czy kłopoty z zachowaniem zaczęły się jak zaczął dorastać czy wcześniej?

Posted

sator_k_ napisał(a):
Ewa przzwyczaiła nas do dużej ilości zdjęć, to teraz tak dziwnie, ale niech się lepiej dziewczyna uczy :)

z tym sie zgodze:)

Posted

Avaloth napisał(a):
Jeszcze tylko 10 dni do ostatniej matury Ewy :D

wow to ona ma tak rozłożone? bo ja miałam całą maturę w jednym tygodniu ;) w poniedziałek zaczęłam a w piątek skończyłam :)
no a mi pomalutku zaczynają się zaliczenia na studiach i oby to przetrwać i wolne ;) czyli za jakiś miesiąc...:lol:

Posted

Bo Ewa i ile się nie mylę zdaje niemiecki ? A w większości szkół najpierw jest angielski, dopiero potem pozostałe języki, może dlatego.
Ja kończę w ten piątek, więc i tak 3 tygodnie od pierwszej pisemnej..