Marta_Ares Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 goldeny w swoim zywiole:loveu: :loveu: :loveu: milo popatrzec na piekne zdjecia:loveu: powodzenia na ustnych maturach!!! Quote
Avaloth Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 oj tam sarenki jak nic :D jak dołączył golden nr. 3 to je kompletnie przestałam rozróżniac xd ale wszystkie śliczne:loveu: xd oj długo.. ja 20 kończę Quote
gops Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 super zdjecia! widac ze woda to ich zywiol! powodzenia na maturze! Quote
Paula03 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ale fajnie mają, mogą się ochłodzić w wodzie :) Quote
evel Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Fajnie oglądać psy, które robią coś, co kochają :) Ja studiuję pedagogikę, chociaż niby zawsze myślałam o psychologii... Ale trochę mnie straszyli, że co niby robić po psychologii, zresztą nie dostałabym się na zwykły uniwerek (UMCS) tylko na katolicki (KUL) :diabloti: z moją maturą, bo zdawałam polski podstawę (jak się miało nauczycielkę z d... i wcześniej nie pomyślało to cóż :siara:)... No a ja się nadaję na katolicką uczelnię jak krowa do baletu :lol: Quote
Nayantara Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQM1-YJFI/AAAAAAAADvg/LFRLfWnxARQ/_DSC7167.JPG ahahaha! czaderskie! :loveu: U mnie jest sytuacja taka, że jak jest pies to w zasięgu nie może być ani jednej zabawki, bo awantura murowana. :roll: Zazdroszczę miejscówki i ekipy. *.* Powodzenia ode mnie również ^^ Quote
sator_k_ Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zdjęcia jak super. Fajnie miec taką wodę do dyspozycji, bo pies się ochłodzić może. Mnie Sator denerwuje, bo jeszcze naspacer nie wyejdziemy, a on już zmęczony... Powodzenia! Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='sator_k_']Zdjęcia jak super. Fajnie miec taką wodę do dyspozycji, bo pies się ochłodzić może. Mnie Sator denerwuje, bo jeszcze naspacer nie wyejdziemy, a on już zmęczony... Powodzenia![/QUOTE] Ja tam się ciesze, w końcu pies się męczy szybciej niż ja :D dzisiaj sobie zrobił kąpiel w błotku pomieszanym ze ściekami -.- już byłam taka zadowolona bo cały spacer pięknie przychodził do nogi, dolciał do rowu z wodą, ja ' Chesteer do mnieee' i lecę w drugą stronę, a ten popatrzył i radosny skok w tył i do wody.. i szeleczki przestały byc czyściutkie:roll: Quote
kavala Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 W którymś wątku piszesz, że Duffel jest wykastrowany. Napiszesz coś o tym więcej? Czy kłopoty z zachowaniem zaczęły się jak zaczął dorastać czy wcześniej? Quote
Avaloth Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='kavala']W którymś wątku piszesz, że Duffel jest wykastrowany. Napiszesz coś o tym więcej? Czy kłopoty z zachowaniem zaczęły się jak zaczął dorastać czy wcześniej? http://www.dogomania.pl/threads/122873-Duffel?p=16797730&viewfull=1#post16797730 tutaj mi Ewa pisała co nieco na temat kastracji Duffla ;) Quote
Sylwia K Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQM1-YJFI/AAAAAAAADvg/LFRLfWnxARQ/_DSC7167.JPG w ogóle tu go nie poznałam! Quote
taxelina Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ania90 napisał(a):czesc:) kiedy beda fotki? Jeszcze dlugo pewnie bo pisala w innej galeri ze przez mature nie ma czasu na galerie Quote
sator_k_ Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ewa przzwyczaiła nas do dużej ilości zdjęć, to teraz tak dziwnie, ale niech się lepiej dziewczyna uczy :) Quote
ania90 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 sator_k_ napisał(a):Ewa przzwyczaiła nas do dużej ilości zdjęć, to teraz tak dziwnie, ale niech się lepiej dziewczyna uczy :) z tym sie zgodze:) Quote
kalyna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ale jak matura się skończy to znowu będzie sporo zdjęć ;) Quote
Avaloth Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jeszcze tylko 10 dni do ostatniej matury Ewy :D Quote
kalyna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Avaloth napisał(a):Jeszcze tylko 10 dni do ostatniej matury Ewy :D wow to ona ma tak rozłożone? bo ja miałam całą maturę w jednym tygodniu ;) w poniedziałek zaczęłam a w piątek skończyłam :) no a mi pomalutku zaczynają się zaliczenia na studiach i oby to przetrwać i wolne ;) czyli za jakiś miesiąc...:lol: Quote
przeszlus Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TbHQDKuMy-I/AAAAAAAADuo/wSq_Tuj7xhM/_DSC7153.JPG sssuuper, kocham Duffla. A jak tam wasza zabawa z frisbee ?? Quote
Avaloth Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Bo Ewa i ile się nie mylę zdaje niemiecki ? A w większości szkół najpierw jest angielski, dopiero potem pozostałe języki, może dlatego. Ja kończę w ten piątek, więc i tak 3 tygodnie od pierwszej pisemnej.. Quote
Recommended Posts