Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

genialny pomnik i taki rzeczywisty :razz:

dobrze że maturą przez jakiś czas nie muszę się martwić. Najbardziej obawiam się że oczywiście nie będę wiedziała z czego pisać, i czy podstawę czy rozszerzone, bo ja wiecznie niezdecydowana jestem. Niedługo wakacje, a ja po roku nauki nadal się zastanawiam czy dobrą szkołę sobie wybrałam, czy jednak na coś innego mogłam pójść :lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kavala']Dałam się nabrać, gdy popatrzyłam na pierwsze zdjęcia. Już się zastanawiałam, gdzie to taki pomnik goldena stoi :)
Frodo miał wycinaną narośl która mu się nagle pojawiła i szybko zaczęła rosnąć. dziś idziemy do zdjęcia szwów no i czekamy na wyniki badania histopato.
:evil_lol:
Oj, biedaczek, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku !

[quote name='deer_1987']Ale pomnik :loveu:
:loveu:

[quote name='dagaa111']genialny pomnik i taki rzeczywisty :razz:

dobrze że maturą przez jakiś czas nie muszę się martwić. Najbardziej obawiam się że oczywiście nie będę wiedziała z czego pisać, i czy podstawę czy rozszerzone, bo ja wiecznie niezdecydowana jestem. Niedługo wakacje, a ja po roku nauki nadal się zastanawiam czy dobrą szkołę sobie wybrałam, czy jednak na coś innego mogłam pójść :lol:
Ja też jestem niezdecydowana, nawet kierunku studiów nie potrafię wybrać...
Powiem Ci, że w 3 klasie LO zaczęłam żałować, że nie wybrałam innego profilu klasy, bo jednak humanistyczny bardzo ogranicza.

[quote name='dOgLoV']http://img812.imageshack.us/img812/516/img0738j.jpg pewnie nie jeden dal by sie zrobic :evil_lol:
:lol:

[quote name='Amber']Obłędne są te pomnikowe zdjęcia, Duffel powinien być jakimś psim modelem :)
[quote name='motyleqq']no no, model z niego nie byle jaki :D
Oj, pozować to on potrafi ;)

Odebrałam wyniki badań krwi, wszystko jest ok :)

Posted

Ja mogę z czystym sumieniem polecić Ci psychologię :)
Jest to kierunek, który wbrew pozorom daje wiele możliwości (neuropsychologia, kliniczna, seksuologia, psychologia zdrowa, sądówka, psychoterapia, psychologia mediów, biznesu) i tak naprawdę nieograniczone pole do popisu, rozwijania swoich zainteresowań, pogłębiania wiedzy. I na psychologicznym rynku pracy nie jest tak najgorzej, zwłaszcza jeśli pójdzie się w sferę coachingu ;)

Posted

[quote name='sator_k_']Pomnik - genialny :D
[quote name='Paula03']Rewelacyjny ten pomnik! :D
A dziękujemy bardzo :)

[quote name='awaria']Ja mogę z czystym sumieniem polecić Ci psychologię :)
Jest to kierunek, który wbrew pozorom daje wiele możliwości (neuropsychologia, kliniczna, seksuologia, psychologia zdrowa, sądówka, psychoterapia, psychologia mediów, biznesu) i tak naprawdę nieograniczone pole do popisu, rozwijania swoich zainteresowań, pogłębiania wiedzy. I na psychologicznym rynku pracy nie jest tak najgorzej, zwłaszcza jeśli pójdzie się w sferę coachingu ;)
Właśnie dlatego myślałam o psychologii, bo jest tyle specjalizacji. Szczególnie zainteresowała mnie ta psychologia biznesu.
Tylko to niestety jeden z najpopularniejszych kierunków i ciężko będzie się dostać :(

[quote name='Bonsai']Prawo, prawo na WPiA UW ! :)
I do koła naukowego praw zwierząt. ;) Które się tworzy. :P
Cały czas rozważam tą opcję, ale przeraża mnie trochę ten ogrom nauki ;)

Posted

Jak patrzyłam pierwszy raz na ten pomnik to myślałam, że na serio taki stoi, aż potem patrzę, że przybiera inne pozy :lol:

ja tam mówię: ekonomia :)

i ten pies kocha wodę :) więc kropelki na nim długo chyba nie działają... :(

Posted

[quote name='kalyna']Jak patrzyłam pierwszy raz na ten pomnik to myślałam, że na serio taki stoi, aż potem patrzę, że przybiera inne pozy :lol:

ja tam mówię: ekonomia :)

i ten pies kocha wodę :) więc kropelki na nim długo chyba nie działają... :([/QUOTE]
Prawie każdy się nabiera :lol:
Nieeee, ekonomia to kompletnie nie dla mnie, w ogóle mnie to nie interesuje ;)

Masz na myśli krople na kleszcze ? No właśnie powinny działać, na ulotce jest tylko napisane, że 2 dni przed i 2 dni po zakropleniu pies nie powinien się kąpać, a tak to może. Przynajmniej tak jest w przypadku Fiprexu i Advantixa.
A Duffel chyba ma uczulenie na Kiltixa :( Zaczął się intensywnie drapać, podejrzewam, że przyczyną może być obroża, zdjęłam i zobaczę, jak przejdzie, to znaczy, że od niej, a jak nie, to czyżby Advantix ? :(

Posted

w sumie jest tak napisane, ale mimo wszystko ja najpierw kąpię psiaki i potem odczekam kilka dni nakrapiam i już na dłuższy czas nie kąpię, poza tym one tak często nie muszą być szorowane :)
nigdy nie miałam obroży, żeby tylko na niej polegać... ale po takiej przygodzie jaką Ty miałaś zaczynam uważniej sprawdzać psiaki....

Posted

[quote name='kamila lakusiowa']A jeśli obiktyw jest 18-200 to lepszy czy gorszy? Tylko że oryginalny alfy.[/QUOTE]
A jakie ma światło ? Bo to w sumie jest najważniejsze, no i czy AF szybki.

[quote name='kalyna']w sumie jest tak napisane, ale mimo wszystko ja najpierw kąpię psiaki i potem odczekam kilka dni nakrapiam i już na dłuższy czas nie kąpię, poza tym one tak często nie muszą być szorowane :)
nigdy nie miałam obroży, żeby tylko na niej polegać... ale po takiej przygodzie jaką Ty miałaś zaczynam uważniej sprawdzać psiaki....[/QUOTE]
Duffel kąpany jest bardzo rzadko, jeśli chodzi o taką kąpiel z szamponem. Wet powiedział nam, że pływanie nie osłabia skuteczności kropli, bo one po tych 2 dniach już się dostają do krwiobiegu.
My mamy zestaw, obroża+krople, to znaczy mieliśmy, zobaczę, czy nadal się będzie tak często drapał po zdjęciu obroży...
No uważne przeglądanie to podstawa ;)