kalyna Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ale ma fajną kolorową zabawkę i jaka ogromna radość z niej :) Quote
Paula03 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ale Duffel ma fajny szarpaczek! Widać, że mu się podoba! :) Quote
Kasia&Mela Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 szarpaczek super :loveu: Jaka to długość ? Quote
Ewa&Duffel Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 kalyna napisał(a):ale ma fajną kolorową zabawkę i jaka ogromna radość z niej :) Paula03 napisał(a):Ale Duffel ma fajny szarpaczek! Widać, że mu się podoba! :) Tak, bardzo go polubił :) Kasia&Mela napisał(a):szarpaczek super :loveu: Jaka to długość ? Ma 50 cm. Quote
sator_k_ Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Porwę kilka zdjęć dobrze? :D Niech Wam dobrze służy, gdyby zaczął się jakoś sypać to pisz, to powiem Ci jak go reanimować jakbyś sama nie wpadła na pomysł :) Quote
Ewa&Duffel Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 sator_k_ napisał(a):Porwę kilka zdjęć dobrze? :D Niech Wam dobrze służy, gdyby zaczął się jakoś sypać to pisz, to powiem Ci jak go reanimować jakbyś sama nie wpadła na pomysł :) Jasne, specjalnie po to robiłam ;) Ok, na razie się trzyma dobrze ;) Quote
Justa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ewa, dysponujesz może jakimiś materiałami jak obstrzyc goldena? Chodzi mi głównie o szyję, bo wygląda na to, że będę miała takie bojowe zadanie :p Degażówkami toto? Quote
łamAga Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Świetne te szarpakowe zdjęcia :lol: szkoda że Nerona nie interesują zabawki :roll: Quote
Amber Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ale świetny szarpak, też byśmy taki chcieli ;) https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TasR_AK3yQI/AAAAAAAADdw/DDxdtlT_UWQ/_DSC7041.JPG Jednak tutaj widzę, że Duffel miał jakiś wewnętrzny kryzys :lol: Quote
awaria Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Szarpak bardzo fajny, a model jak zawsze w formie :cool3::cool3::cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='Justa']Ewa, dysponujesz może jakimiś materiałami jak obstrzyc goldena? Chodzi mi głównie o szyję, bo wygląda na to, że będę miała takie bojowe zadanie :p Degażówkami toto? Ja sama Duffla nie strzygę, zajmują się tym osoby bardziej obeznane w temacie ;) Raz Duffel miał strzyżoną szyję maszynkę, jak psiak jest bardzo zarośnięty to o wiele szybciej pójdzie w ten sposób. Za drugim razie był obcinany przy pomocy degażówek i chyba z godzinę się zeszło. Ale jak psiak cierpliwy to można i tak ;) Zależy też, jaki efekt chce się osiągnąć. Duffel ma strzyżoną właśnie szyję, uszy, ogon (tu przede wszystkim nadanie kształtu) i łapy. [quote name='dOgLoV']Świetne te szarpakowe zdjęcia :lol: szkoda że Nerona nie interesują zabawki :roll: Duffla też kiedyś nie interesowały,ale wszystko da się zrobić :eviltong: [quote name='Amber']Ale świetny szarpak, też byśmy taki chcieli ;) https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TasR_AK3yQI/AAAAAAAADdw/DDxdtlT_UWQ/_DSC7041.JPG Jednak tutaj widzę, że Duffel miał jakiś wewnętrzny kryzys :lol: Zamówcie :cool3: Odpoczywał, takie przeciąganie się jednak nieźle męczy ;) [quote name='awaria']Szarpak bardzo fajny, a model jak zawsze w formie :cool3::cool3::cool3: :) [quote name='ania90']Duffel jaki Ty masz duzy sznur:crazyeye: [quote name='dagaa111']długaśny ten szarpak :D Taka długość jest najfajniejsza, bo można nim się bawić razem, uciekać po ziemi itd. :) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Ewa&Duffel'] :diabloti::diabloti::diabloti: Duffel w fizjologu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Skrzywdziłam pieska :shake::diabloti: Quote
Recommended Posts