Ewa&Duffel Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Dziękujemy :) Pokazaliśmy większość tego, co Duffel umie:siad, waruj, zostań, do mnie, do nogi, pokaż się, pif-paf, obroty, piątka, dziesiątka, dwie łapy, służ,hop :) Ktoś nas kręcił, więc może będzie filmik :D Quote
Kashdog Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ogromne gratulacje :)! Szkoda, że czegoś takiego w Kielcach nie organizują :diabloti: Bo bym się może odważyła z Fifką wybrać, chociaż nie wiem jakby zareagowała na tyle ludzi. Quote
evel Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 O rany, moje gratulacje :) Moja pindzia się nie da obcej osobie dotknąć za nic... No, może za kiełbaskę by się dała, ale częściej jest tak, że nawet jak już odbiera smakola od obcej osoby to w pół sekundy się ulatnia, żeby jej obcy nie dotykał, fu fu fu :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 sator_k_ napisał(a):Super by było! :) Też bym się ucieszyła ;) kalyna napisał(a):to tutaj też napiszę: Gratulacje :) Jeszcze raz dzięki :) Kashdog napisał(a):Ogromne gratulacje :)! Szkoda, że czegoś takiego w Kielcach nie organizują :diabloti: Bo bym się może odważyła z Fifką wybrać, chociaż nie wiem jakby zareagowała na tyle ludzi. Dziękujemy :) Ja właśnie byłam w pozytywnym szoku, że Duffel tak dobrze zareagował na tłum, a szczególnie dzieci ;) No i wykonywał na scenie praktycznie wszystkie sztuczki bez oznak stresu, nawet zostaliśmy pochwaleni za dobry kontakt :loveu: evel napisał(a):O rany, moje gratulacje :) Moja pindzia się nie da obcej osobie dotknąć za nic... No, może za kiełbaskę by się dała, ale częściej jest tak, że nawet jak już odbiera smakola od obcej osoby to w pół sekundy się ulatnia, żeby jej obcy nie dotykał, fu fu fu :evil_lol: Dziękujemy :) To przecież dama jest, jak to możliwe, żeby ktoś obcy dotykał jej szlachetnego futerka :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Dziękujemy :) Dalszy ciąg zdjęć z 17 marca Fiona Hermiona Quote
Ewa&Duffel Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Lovi i Fiona Nadciaga Bayamo Luna Quote
Luzia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ewa&Duffel napisał(a): Tak, bestie wydają z siebie różne dźwięku chcąc dorwać ofiarę :diabloti: Dopiero 3,5 l :eviltong: Zawsze przy kopaniu się tak marszczy :lol: Tak, on śmieszne skacze, dopiero na zdjęciach to widzę ;) A wszyscy tak przed TTB ostrzegają :shake: a tu proszę. Teraz będę się bała z domu wyjść na osiedlu mam z 3 takie kremowe potwory :roll: :evil_lol: Zmartwień ma dużo to się starzeje przedwcześnie :lol: Fajnie to wygląda :) Gratuluje występu, ja bym się raczej nie odważyła ;) Niezłą macie ekipę, same wielkie psiska :p Quote
sator_k_ Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jak Wy mozecie wytrzymać z tą monotonią? Cały czas jakieś fajne spacerki. Ja bym się chyba wykończyła :diabloti: Quote
Sylwia K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wow ale maci duużo psich kumpli, zazdroszczę Quote
Ewa&Duffel Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Luzia napisał(a):A wszyscy tak przed TTB ostrzegają :shake: a tu proszę. Teraz będę się bała z domu wyjść na osiedlu mam z 3 takie kremowe potwory :roll: :evil_lol: Zmartwień ma dużo to się starzeje przedwcześnie :lol: Fajnie to wygląda :) Gratuluje występu, ja bym się raczej nie odważyła ;) Niezłą macie ekipę, same wielkie psiska :p Oj tam, to nic strasznego przecież, ja byłam skupiona tylko na psie i tym, jak sobie radzi, więc nawet nie patrzyłam w kierunku publiczności ;) Oj tam wielkie :shake: Malutkie przecież są :loveu::lol: sator_k_ napisał(a):Jak Wy mozecie wytrzymać z tą monotonią? Cały czas jakieś fajne spacerki. Ja bym się chyba wykończyła :diabloti: Tak, ja też już powoli mam dosyć :evil_lol: Sylwia K napisał(a):wow ale maci duużo psich kumpli, zazdroszczę Tylko na tym polu takie spotkania są, u nas w okolicy Duffel w zasadzie ma tylko 2 kolegów, z którymi się bawi i rzadko ich spotykamy... Quote
Ewa&Duffel Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Duffel sobie dziś rozwalił łapę na spacerze...Myślałam, że to tylko lekkie skaleczenie, ale przed chwilą wstał żeby się wody napić i sporo krwi poleciało :shake: Przemyłam mu to na razie tylko wodą, jeszcze jakiś czas będzie spał, to może trochę się zagoi... Eh, za długo był spokój :roll: Quote
Recommended Posts