Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dagaa111']https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TYJm56JNRcI/AAAAAAAADC4/9DP4cghuwmI/DSC06273.JPG
mała torpeda :D
Chufi jest bardzo szybki :)

[quote name='sator_k_']Fajna ekipa :)
[quote name='dOgLoV']Ekipa rzeczywiście super :lol:
:)

[quote name='Paula03']https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TYJnKmI4EiI/AAAAAAAADEA/QcZIOhktsa8/DSC06293.JPG
:evil_lol:
Standard :evil_lol:

[quote name='Lucky.']zazdroszczę Wam takich terenów, i takiej ekipy spacerowej :P
Fakt, Choszczówka jest świetna, ale wy na pewno też macie jakieś lasy w pobliżu ;) A ekipę zebrać to też nie jest taki duży problem ;)

[quote name='ania90']szalenstwa na 102 ha ha:eviltong:
;)

Posted

Las mamy ok. 30 min tramwajem, 1,5h piechotą.
Fakt mamy parę osób z forum, ale jednak nie zawsze da się tak zgrać. 2 lata temu bodajże chodziłam na te spacery, e teraz jakoś tak trudno się umówić :P

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Matko, jak ja Ci zazdroszczę tych spacerów z innymi samcami, no i super ekipy!

Na szczęście Duffel toleruje wszystkie psy :)

Lucky. napisał(a):
Las mamy ok. 30 min tramwajem, 1,5h piechotą.
Fakt mamy parę osób z forum, ale jednak nie zawsze da się tak zgrać. 2 lata temu bodajże chodziłam na te spacery, e teraz jakoś tak trudno się umówić :P

To kawałek jest, ale my też do Choszczówki nie mamy tak blisko, jeździmy tam 2 autobusami ;)
Wiem, cieżko jest się zgrać czasami, my akurat mamy to szczęście, że Brutus i reszta ekipy mieszkają w pobliżu i zawsze łatwiej się umówić, czy to na wspólną wycieczkę do lasu czy na spacerek w parku :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
No fajnie macie z tym Brutusem!

Oj tak :)

Byłam przed chwilą z Dufflem na rolkach, było fantastycznie :) Bałam się, że mnie zabije (:diabloti:), a tymczasem cały czas biegł obok mnie albo nieznacznie tylko wyprzedzał. A jak się wymęczył ;) Fajna forma spędzania czasu, na pewno będziemy kontynuować.

Posted

[quote name='kalyna']Ja mimo wszystko bałabym się, któregoś z moich psów wziąć na rolki :)
i baardzo mi się podoba Duffel :) Ale nie ma co ! czyściutki jest :)
Ja też się bałam na początku, ale warto spróbować :) My teraz jeździmy co wieczór i Duffel to uwielbia, jak widzi, że szykuję szelki a potem biorę rolki, to zaczyna tańczyć z radości :)

[quote name='Kaja10014']Ja kiedyś próbowałam z rowerem, ale Sopel ciągle chciał się zatrzymać, żeby coś powąchać :diabloti: Ale spróbuję ponownie za niedługo ;)
A Duffel w sumie nawet nie, moze ze 2 razy mnie trochę pociągnął, żeby coś powąchać, ale tak to cały czas zajęty jest biegnięciem ;)