Ewa&Duffel Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='deer_1987']Te ostatnie na facebook to skad sa? :)[/QUOTE] Pole Mokotowskie, z wczoraj ;) Quote
taxelina Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Pole Mokotowskie, z wczoraj ;)[/QUOTE] aha czyli jeszcze dlugo zanim tu sie pojawia :razz: Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='deer_1987']aha czyli jeszcze dlugo zanim tu sie pojawia :razz: Nie tak długo ;) Mam jeszcze trochę z tego spacerku na Fortach i z Choszczówki tydzień temu, a potem już będą PM :) Wena-mistrz drugiego planu :D Quote
Kilche Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Świetna goldenowa chmara! :diabloti: Kurczę, wkurza mnie to coś po prawej stronie, nie da się normalnie oglądać galerii ani nic... :shake: Quote
kamila92 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 No zdjęcia śliczne :cool3: Szkoda ,że dzisiaj z nami na spacer nie pojechałaś oprócz Iny, Pumy i Ashy były inne psiaki i było suuuuper :cool3::diabloti: Ale ,że co smycz + obroża za rogza z łańcuszkiem ? Szelki nam puściły u weta jak Ina szła do gabinetu na operacje, dobrze ,że nie gdzieś na ulicy... Quote
Ewa&Duffel Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Kilche']Świetna goldenowa chmara! :diabloti: Kurczę, wkurza mnie to coś po prawej stronie, nie da się normalnie oglądać galerii ani nic... :shake:[/QUOTE] E tam, to jeszcze nie jest chmara :cool3: Dokładnie, znowu coś "ulepszają" na dgm :shake: [quote name='kamila92']No zdjęcia śliczne :cool3: Szkoda ,że dzisiaj z nami na spacer nie pojechałaś oprócz Iny, Pumy i Ashy były inne psiaki i było suuuuper :cool3::diabloti: Ale ,że co smycz + obroża za rogza z łańcuszkiem ? Szelki nam puściły u weta jak Ina szła do gabinetu na operacje, dobrze ,że nie gdzieś na ulicy...[/QUOTE] Ja jednak najbardziej preferuję las w niedzielę :) I Duffel ma okazję do spotkania z Brutusem, a on z żadnym psem tak nie szaleje jak z nim ;) Nie :eviltong: Obroża za obrożę, a smycz dodatkowo :diabloti: To faktycznie szczęście w nieszczęściu... [quote name='dOgLoV']Wasze psy maja z wami na prawde raj :loveu:[/QUOTE] Jak miło coś takiego czytać :) [quote name='Niufciak']Faajnie, zazdroszczę takich spacerków;)[/QUOTE] ;) Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 piękna ta Wena jest :loveu: :loveu: w jakim wieku jest?? https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TXjtEF-MsQI/AAAAAAAAC2Q/HZ5PDLqo_EM/s512/DSC06157.JPG super mu w tej obrozy:loveu: Quote
sator_k_ Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Świetna obroża! Ja mam przez Was kompleksy...Tutaj tyle ciekawych zdjęć jest zawsze. Quote
Ewa&Duffel Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='deer_1987']czekam na cd :D ;) [quote name='Marta_Ares']piękna ta Wena jest :loveu: :loveu: w jakim wieku jest?? https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TXjtEF-MsQI/AAAAAAAAC2Q/HZ5PDLqo_EM/s512/DSC06157.JPG super mu w tej obrozy:loveu: Wena ma 5,5 miesiąca :) Dzięki, moim zdaniem też świetnie pasuje, jestem zadowolona, że akurat ten wzór wybrałam ;) [quote name='sator_k_']Świetna obroża! Ja mam przez Was kompleksy...Tutaj tyle ciekawych zdjęć jest zawsze. Bo jak już biorę aparat to nie opłaca mi się mało cykać, więc robię i robię :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 I ostatnia już porcja zdjęć z FB ;) Quote
Ewa&Duffel Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 I wielka radość z resztek śniegu :D Quote
taxelina Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TXjtcQtPn_I/AAAAAAAAC4k/9JhGe74Dhuc/DSC06199.JPG czysty :razz: Quote
Recommended Posts