Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za zaproszenie do Choszczówki, na pewno skorzystamy :) Jutro Inie szwy zdejmą i będzie mogła szaleć :)
Fajny ten spacer mieliście ;) Fajnie ,że Duffel ma taki dobry kontakt z Brutusem, ma się przynajmniej z kim bawić :)
Wiesz co ja też się boje bo też się nie uczę :shake: ale po części to jest też wina szkoły i nauczycieli bo oni to chyba zapominają ,że oprócz zajęć w szkole ma się też zajęcia po szkole i trzeba się uczyć do matury ,a jak Ci zadzadzą nie wiadomo ile tego to nie ma sie czasu aby zabrać się za ta maturę :shake: Mnie np dzisiaj dorwała Pani od biologii i zapowiedziała mi ,że w połowie marca jest próbna matura i mam ją napisać. Nie wiem czy Ci mówiłam ale porwałam sie na rozszerzenie i nie wzięłam sie za tą biologie...dopiero dzisiaj kupiłam repetytorium :diabloti: ono ma 442 str nie wiem kiedy to ogarnę :shake: ale na tą maturę próbną wołami mnie nie zaciągną! Nie chce jej pisać i już! Wole sobie w domu rozwiązać testy...jak sie już naucze :lol:

Posted

sator_k_ napisał(a):
Brudne psy są :cool2:
I życzę miłego wakacyjnego wyjazdu :)

:evil_lol:
Dzięki, wcześniej jeszcze wybieramy się na zjazd goldenów :)

kamila92 napisał(a):
Dziękujemy za zaproszenie do Choszczówki, na pewno skorzystamy :) Jutro Inie szwy zdejmą i będzie mogła szaleć :)
Fajny ten spacer mieliście ;) Fajnie ,że Duffel ma taki dobry kontakt z Brutusem, ma się przynajmniej z kim bawić :)
Wiesz co ja też się boje bo też się nie uczę :shake: ale po części to jest też wina szkoły i nauczycieli bo oni to chyba zapominają ,że oprócz zajęć w szkole ma się też zajęcia po szkole i trzeba się uczyć do matury ,a jak Ci zadzadzą nie wiadomo ile tego to nie ma sie czasu aby zabrać się za ta maturę :shake: Mnie np dzisiaj dorwała Pani od biologii i zapowiedziała mi ,że w połowie marca jest próbna matura i mam ją napisać. Nie wiem czy Ci mówiłam ale porwałam sie na rozszerzenie i nie wzięłam sie za tą biologie...dopiero dzisiaj kupiłam repetytorium :diabloti: ono ma 442 str nie wiem kiedy to ogarnę :shake: ale na tą maturę próbną wołami mnie nie zaciągną! Nie chce jej pisać i już! Wole sobie w domu rozwiązać testy...jak sie już naucze :lol:

A wybieracie się moze w sobotę na spacer do Fortów Bema ?
Duffel i Brutus się uwielbiają, zawsze się śmiejemy, że są autystykami, bo jak widzą siebie, to świat może nie istnieć, nic innego ich nie obchodzi, tylko wspólna zabawa :cool3: A Brutus po części uważa, że Duffel jest jego własnością chyba, bo jak kiedyś byliśmy na wspólnym spacerku z Hetmanem, to nie pozwalał mu się z nim bawić :diabloti:
To ja nie mam w szkole aż tak źle, ale po częsci dlatego, że mam chyba sporo mniej przedmiotów od Ciebie. W zasadzie jedyne, z których muszę się uczyć, choć nie piszę z nich matury, to historia i angielski.
Oj nie zabrzmi to chyba pocieszajaco ale biologia rozszerzona to hardcore :shake:
No ale na pewno dasz radę, jak się porządnie zmobilizujesz :) Ja trochę żałuję, że bardziej się nie przyłożyłam do biologii od początku LO, bo w sumie zawsze ją lubiłam i też mogłabym zdawać, miałabym więcej kierunków do wyboru, a tak to tylko humanistyczne zostają...a Ty na jakie składasz ?

Posted

[quote name='sator_k_']No i do nas:diabloti:
Mam nadzieję, ze się uda znaleźć kogos, kto nas podwiezie ;) Bo inaczej będziemy jechać pociągiem, a wtedy to kiepsko...
Ale bądźmy dobrej myśli :diabloti:

Ale mój piesek jest czyściutki, aż miło :loveu: I pachnie zielonym jabłuszkiem :loveu:
Jaka szkoda, ze stan ten utrzyma się mniej wiecej AZ do jutra :evil_lol:

Posted

Buuuu nic mi nie wiadomo o sobotnim spacerze w Fortach :-( jeżeli nie będę miała korepetycji z matmy to wpadnę, chciałam jeszcze jechać na Expo w sobotę bo są targi uczelni ,a jutro nie mogę bo pracuje po szkole :shake:
No nieźle Puma ma się czuć zazdrosna? :diabloti::eviltong: Haha rozbawiło mnie to chociaż wiem ,że to normalne u psiaków :)
Dzieki za pocieszenie :diabloti:ja wiem ,że biologia rozszerzona to hardcor ale teraz to się nawet nie mogę wycofać :lol: będzie co ma być ;) Ja myślałam o Fizjoterapii ,dietetyce, zdrowiu publicznym ;) Najważniejsze to żeby matmę zdać :diabloti: Ja poza maturą muszę się uczyć geografii ,niemieckiego, WOSU (choć tutaj to się nie uczę ;) ) , historii i fizyki :shake: ale normalnie mam 26 godzin tygodniowo siedzenia w szkole ;) nie wliczając fakultetów oczywiście ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Czyj to ten fajny jamnis?
Był z nami na spacerku, ta pani co karmi psiaki chrupkami to jego właścicielka :)
Mieszka razem z DONką Lady.

[quote name='kamila92']Buuuu nic mi nie wiadomo o sobotnim spacerze w Fortach :-( jeżeli nie będę miała korepetycji z matmy to wpadnę, chciałam jeszcze jechać na Expo w sobotę bo są targi uczelni ,a jutro nie mogę bo pracuje po szkole :shake:
No nieźle Puma ma się czuć zazdrosna? :diabloti::eviltong: Haha rozbawiło mnie to chociaż wiem ,że to normalne u psiaków :)
Dzieki za pocieszenie :diabloti:ja wiem ,że biologia rozszerzona to hardcor ale teraz to się nawet nie mogę wycofać :lol: będzie co ma być ;) Ja myślałam o Fizjoterapii ,dietetyce, zdrowiu publicznym ;) Najważniejsze to żeby matmę zdać :diabloti: Ja poza maturą muszę się uczyć geografii ,niemieckiego, WOSU (choć tutaj to się nie uczę ;) ) , historii i fizyki :shake: ale normalnie mam 26 godzin tygodniowo siedzenia w szkole ;) nie wliczając fakultetów oczywiście ;)
Mieliśmy dzisiaj spacerek razem z Ashą, Weną i Szanti, ale niestety pogoda nie dopisała :( A że Oliwia, Beata i Piotr wcześniej byli jeszcze na szkoleniu, cały czas na dworze, to nieźle wymarzli i niestety spacerowaliśmy tylko godzinkę razem.
Ale ja potem jeszcze z Dufflem trochę pochodziłam.
Ja byłam na tym expo, nic ciekawego generalnie...
Ciekawe kierunki i przyszłościowe chyba, jeśli o pracę chodzi ;)
E tam, matma wcale nie jest trudna, ja się do próbnej nic nie uczyłam i miałam 65% :eviltong:
To fajnie, że masz fakultety, ja niestety nie :shake:

[quote name='dOgLoV']kolejny super psi spacerek :lol:
:)

[quote name='Paula03']https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TWp55xzrw8I/AAAAAAAACxg/wY7eWu6qzFc/DSC06001.JPG
Super zdjęcie :D

Jak tam Duffel, jeszcze czysty? ;)
Dzięki :)
Taaa, jasne :evil_lol: Mamy teraz taką pogodę, że wszędzie jest błoto, wiec nietrudno się domyślić, jak pies wyglada po spacerze...

Posted

Zdjęcia ze spaceru na Fortach Bema 24 lutego, ale zimno było wtedy...ręce mi zamarzały, dlatego też fotek nie ma zbyt dużo. Duffel jeszcze zarośnięty, na następnych będzie już po obcięciu ;)

Posted

Widziałam właśnie Twoje zdjęcia na FB z dzisiejszego spaceru, niezłe Duffel robi miny :lol: Świetną ma tą mimikę twarzy (pyska :eviltong: ).
No to pogoda Wam dzisiaj nie dopisała ;) Szkoda ,że nie wiedziałam wcześniej ale i tak bym nie pojechała, zdjecie szwów przełożone jest na dzisiaj ;)
Ja mam fakultety tylko z polskiego, z matmy też są ale akurat kończę o 12 ,a one są dopiero o 15 i nie chciałoby mi się tyle czekać ;) Zazdroszczę Ci ,że umiesz matmę, ja się w takim razie nie odzywam ile miałam z próbnej :oops: I dzisiaj doszłam do wniosku ,że muszę coś zrobić nie wiem napisać podanie w szkole czy pojechać do OKE bo chce zmienic ta biologie na podstawe :lol:

Posted

kamila92 napisał(a):
Widziałam właśnie Twoje zdjęcia na FB z dzisiejszego spaceru, niezłe Duffel robi miny :lol: Świetną ma tą mimikę twarzy (pyska :eviltong: ).
No to pogoda Wam dzisiaj nie dopisała ;) Szkoda ,że nie wiedziałam wcześniej ale i tak bym nie pojechała, zdjecie szwów przełożone jest na dzisiaj ;)
Ja mam fakultety tylko z polskiego, z matmy też są ale akurat kończę o 12 ,a one są dopiero o 15 i nie chciałoby mi się tyle czekać ;) Zazdroszczę Ci ,że umiesz matmę, ja się w takim razie nie odzywam ile miałam z próbnej :oops: I dzisiaj doszłam do wniosku ,że muszę coś zrobić nie wiem napisać podanie w szkole czy pojechać do OKE bo chce zmienic ta biologie na podstawe :lol:

Tak Duffel potrafi strzelać miny :evil_lol:
Ja bym chciała mieć z polskiego fakultety...zdaję rozszerzony, a na lekcjach przerabiamy program podstawowy...
Oj to masz problem teraz :diabloti:

deer_1987 napisał(a):
Tu dajesz stare a tam na FB nowe :P

Bo nie miałam czasu ich wcześniej dać...