Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ja w sumie 50 też sporo focę, szczególnie w domu lub pozowane na zewnątrz ;)
Coś wam strasznie długo naprawiają ten telezoom...:razz:
Oni sie dopiero za niego tak naprawde wzieli dopiero 7 lutego, bo moge na stronie sledzic przebieg naprawy i 7 mam informacje w naprawie, zamowione czesci. co robili przez 2 tyg z nim to chyba tylko na polce lezal i kurz zbieral :angryy: ale to jest tak ze maja na to 14 dni ROBOCZYCH a na razie 9 minelo...

No to dzis wzielam tamrona ktory wiem ze juz swoje lata swietnosci zdjec w ruchu z uszami sherry na wszystkie strony przezyl ale cos tam mam :evil_lol:

https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TU2ywfhadUI/AAAAAAAACaw/bNHJ-TAD1Uo/DSC05695.JPG
W ta sama strone :razz:

Posted

super fotki :) przepraszam ale nie miałem czasu przebrnąć przez 200 stron... możecie mi powiedzieć (być może odpowiedź już była) do czego służy komenda nr 20 - otwórz :) znaczy pysk? ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
świetne miny robia na tych zdjęciach ale najbardziej podoba mi sie ta fotka https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TU2zU7GOUkI/AAAAAAAACeM/Wz5Dwootv4M/DSC05754.JPG :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dufflowi wyjątkowo zasmakował mech :D

deer_1987 napisał(a):
Oni sie dopiero za niego tak naprawde wzieli dopiero 7 lutego, bo moge na stronie sledzic przebieg naprawy i 7 mam informacje w naprawie, zamowione czesci. co robili przez 2 tyg z nim to chyba tylko na polce lezal i kurz zbieral :angryy: ale to jest tak ze maja na to 14 dni ROBOCZYCH a na razie 9 minelo...

No to dzis wzielam tamrona ktory wiem ze juz swoje lata swietnosci zdjec w ruchu z uszami sherry na wszystkie strony przezyl ale cos tam mam :evil_lol:

https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TU2ywfhadUI/AAAAAAAACaw/bNHJ-TAD1Uo/DSC05695.JPG
W ta sama strone :razz:

Tak to niestety bywa z tymi serwisami...
Tak, panienki akurat się czymś zainteresowały ;)

sator_k_ napisał(a):

Szkoda tylko, że ucięte ;)

Niufciak napisał(a):
Wole ci zapowiedzieć wcześniej:P :D:D

Ok, będę pamiętać :cool3:

DominikaAnna napisał(a):

Dzięki, to są żółwie z Lupine :)

Paula03 napisał(a):

Dzięki ;)

ks7 napisał(a):
super fotki :) przepraszam ale nie miałem czasu przebrnąć przez 200 stron... możecie mi powiedzieć (być może odpowiedź już była) do czego służy komenda nr 20 - otwórz :) znaczy pysk? ;)

Witamy i dziękujemy :)
Na komendę "otwórz" Duffel otwiera furtkę albo drzwi ;)

Onomato-Peja napisał(a):
Tutaj jak zwykle fot nie brakuje : D
Fajne takie spacerki po lesie. Ja mam malutki las do dyspozycji, w sumie dalej większy ale trochę boję się sama tam chodzic.

Ja uwielbiam spacery po lesie, ale sama też średnio lubię tam chodzić ;) Chyba że spacerujemy po naszym pobliskim lesie, który co prawda mały nie jest, ale znam tam dobrze wszystkie ścieżki i wiem, dokąd prowadzą. Po olbrzymiej Choszczówce zawsze spacerujemy sporą grupą. Jakbym tam poszła sama to już bym chyba nie wyszła z powrotem :evil_lol:

Posted

Kilche napisał(a):
Śliczny Dufiasty! :loveu:

Dziękujemy :loveu:

Izabela124. napisał(a):

Podobno :diabloti:

Czarna_Owieczka napisał(a):
https://lh6.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TU2zMi7CafI/AAAAAAAACdk/dm4LVfa2Zng/s512/DSC05744.JPG
:loveu: do tej kremowej sierści ślicznie pasuje taka wyrazista błękitna obroża :smile:

Też tak uważam ;-)

Niufciak napisał(a):
Przyszłam popodziwiać stare fotki i przyniosłam Wam walentynkę;-)

Dziękujemy ;-)

kamila92 napisał(a):

Haha Kamila padłam :lol: Super kartka, szkoda tylko, że Dufflowi nie mogę jej pokazać, na pewno byłby wniebowzięty :loveu: Musimy ich koniecznie umówić na randkę w następnym tygodniu :cool3:

Posted

A ja nareszcie doczekałam się ferii i obecnie jestem na nartach na Słowacji :) Warunki co prawda średnie, bo śniegu mało, za to sporo lodu, ale na szczęście mam nowe narty, są bardzo ostre i świetnie dają radę ;)
Ogólnie to jest bardzo fajnie, mnóstwo atrakcji i dobrane towarzystwo, także bawię się super :)
Duffel za to wypoczywa w Warszawie (został z dziadkami) od okropnej, wymagającej pańci :diabloti: Oj, on uwielbia zostawać z dziadkami, pelen luz i mnóstwo smakołyków za nic :diabloti:

Pozdrawiam wszystkich, jutro może wstawię jakieś zdjęcia, a tymczasem idę na kręgle ;)