Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagaa111 napisał(a):
sporo tych goldenów :D

u nas też pogoda beznadziejna, nawet po krótkim spacerze pies musi lądować od razu w wannie

Kilkanaście się zebrało, to chyba najliczniejszy goldenowy spacer, na jakim byliśmy :)
Duffel po spacerze najpierw jest wycierany ręcznikiem, a potem idzie na swoje posłanie, żeby się z niego to błoto wykruszyło...

dOgLoV napisał(a):
Jaki super spacerek :loveu::loveu::loveu::loveu:

;)

Marta_Ares napisał(a):
ja rowniez strasznie zazdroszcze zapsionych spacerków:loveu: :loveu: :loveu:

niesamowicie wygląda taka ilość goldenków:loveu:

bardzo fajne zdjęcia:cool3:

bardzo mu pasują te szeleczki :loveu:

Oj tam, nie ma co zazdrościć, wcale nie mamy często takich spacerów ;)
Ale fakt, widok takiej zgrai jest świetny :)
Dzięki ;)

sator_k_ napisał(a):
Widzę, że się Duffel lansuje w activdogach :D

A jak :cool3: Wszystkim się bardzo podobały ;)

gops napisał(a):
na jak dlugo wsadzilas konga do zamrazalnika? i z czym w srodku ?
sciagne od Ciebie ten patent :diabloti:

Na jakieś 2 godziny. Wypełniłam go serkiem topionym szynkowym, mandarynkami i waflami ryżowymi. Duffel miał zajęcie na ponad godzinę :cool3:
Bardzo fajny patent, polecam, można wypełniać różnymi rzeczami, ja daję do środka np. -owoce, warzywa, psie ciastka, kulki karmy, wafle ryżowe-a jako wypełniacz serek topiony, pasztet albo jogurt naturalny.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
No fakt, są strasznie brzydkie, ale jakoś się poświęcę :diabloti::lol:
U nas też wszędzie kupska, chyba nikt nie sprząta w mojej okolicy, ohydnie jest po prostu :shake: I potem się dziwić, że ludzie narzekają na psy...
Duffel teraz na szczęscie się nie tarza (chyba że na komendę), bo wolę nie wiedzić, jakby sie prezentował po tarzanku w błocie :diabloti:
Tak, rączka w tych szelkach jest długa, ale przez to wygodniejsza, gdy trzeba za nią przytrzymac ;) A Ty już zamówiłaś szelki ? Kiedy mają dojść ?
Dzięki :) No zarósł, zarósł, niedługo Oliwia się za niego weźmie :cool3:

będę Ci wdzięczna za to poświecenie :diabloti: a tak na serio to brzydalki to tak pieszczotliwie :loveu:
Hehe myślę ,że Ty to już wiesz jak on się w błocie prezentuje :lol: ale to takie słodkie typowo retrieverowe :eviltong:
Tak szeleczki już zamówiłam, podobno zostały wysłane w czwartek rano :) Czekam na przesyłeczke :) Na razie tylko dla Pumki bo Ina przez najbliższe 3 miesiące i tak ma szelki wykreślone ze względu na te operacje ;)
No to jak Oliwia się za niego weźmie to go nieźle wystylizuje :cool3:

Posted

kamila92 napisał(a):
będę Ci wdzięczna za to poświecenie :diabloti: a tak na serio to brzydalki to tak pieszczotliwie :loveu:
Hehe myślę ,że Ty to już wiesz jak on się w błocie prezentuje :lol: ale to takie słodkie typowo retrieverowe :eviltong:
Tak szeleczki już zamówiłam, podobno zostały wysłane w czwartek rano :) Czekam na przesyłeczke :) Na razie tylko dla Pumki bo Ina przez najbliższe 3 miesiące i tak ma szelki wykreślone ze względu na te operacje ;)

Jak złoto sie z brązem pięknie komponuje :loveu:

Posted

[quote name='DominikaAnna']jakie zlot goldenów normalnie :-D
a ja się pewnie wyszalały, za wszystkie czasy :smile:

pozdr.
Faktycznie prawie jak zlot ;-)

[quote name='Czarna_Owieczka']http://lh4.ggpht.com/_etSO5tzDi_Y/TSY42qXr7QI/AAAAAAAACD8/_EHgqpiSaI4/DSC05220.JPG
jaki harmider :lol: łapa po lewej najlepsza
http://lh4.ggpht.com/_etSO5tzDi_Y/TSY41TPIDvI/AAAAAAAACD0/Nuoj3O8_Asc/DSC05218.JPG
szczęśliwy pies z jęzorem na wierzchu :razz:
Ciężko robić zdjęcia w takim zamieszaniu, dlatego kadry nie najlepsze, ale przynajmniej widać, że coś się działo :lol:

[quote name='kamila92']Przyszły do nas ActivDogi :-P
Pokaż !!! :-D

[quote name='Smile of Red Witch']Akira każe ucałować w pysia Duffela za śliczną obróżkę ;-)
http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0004-27.jpg

Duffel oddaje buziaka :loveu::cool3:
Ślicznie wygląda Akira, jej pasuje ta szerokość :smile:

Posted

[quote name='Paula03']Sporo was tam :D Psy się pewnie wyszalały ;)

A tak poza tym, to usunęliście mi się ze subskrypcji, zresztą nie tylko wy... Coś się dzieję z tym dogo...
Oj tak, trzeba korzystać z okazji przecież ;)
Dogomania ostatnio coraz gorzej chodzi, ciągle coś się psuje...

[quote name='sator_k_']http://lh5.ggpht.com/_etSO5tzDi_Y/TSY4osAE8sI/AAAAAAAACCo/PTFnr-BHTeI/DSC05196.JPG
Drugi plan:evil_lol:

Duffel jest tym jaśniejszym przedstawicielem goldenów prawda?
Tak, on jest bardzo jasny jak na goldena, nie widziałam chyba jeszcze jaśniejszego od niego ;) A w szczenięctwie w pewnym momencie zapowiadało się, że ściemnieje, ale nic z tego nie wyszło ;)

[quote name='kamila92']będę Ci wdzięczna za to poświecenie :diabloti: a tak na serio to brzydalki to tak pieszczotliwie :loveu:
No przecież wiem ;) :loveu:
Tak do końca to nie wiem :eviltong: Nigdy mi się cały w błocie nie wytarzał :diabloti:
Będzie jak "tap madl" :cool3:

[quote name='przeszlus']Jak złoto sie z brązem pięknie komponuje :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: