Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TIVX_AYuNJI/AAAAAAAAPoA/XW13mfydYJY/DSC01624.JPG
jaki chudzielec :crazyeye: :evil_lol:
Głodzę go przecież :diabloti:
No ale tak szczerze mówiąc, to teraz nareszcie ma odpowiednią wagę-37 kg.
Skończyło się wydawanie karmy przez inne osoby niż ja. Nikt nie potrafił zrozumieć, że skoro zaznaczam kreskę na kubku, to należy karmy sypać właśnie do tek kreski, a nie 2 razy więcej :roll: I przez to pies był utuczony. Oczywiście dokarmianie nadal się nie skończyło. Na to już niestety wpływu nie mam, wielokrotne rozmowy, prosby i grozby nic nie dały. Ale po prostu daję mu mniej suchego, biorąc pod uwagę, że jeszcze dostaje inne rzeczy i jest w miarę ok. Ideału-czyli zero dokarmiania (nie licząc smaków na spacerach i do nauki) chyba nie osiągniemy, mieszkając w tym domu :roll:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Głodzę go przecież :diabloti:
No ale tak szczerze mówiąc, to teraz nareszcie ma odpowiednią wagę-37 kg.
Skończyło się wydawanie karmy przez inne osoby niż ja. Nikt nie potrafił zrozumieć, że skoro zaznaczam kreskę na kubku, to należy karmy sypać właśnie do tek kreski, a nie 2 razy więcej :roll: I przez to pies był utuczony. Oczywiście dokarmianie nadal się nie skończyło. Na to już niestety wpływu nie mam, wielokrotne rozmowy, prosby i grozby nic nie dały. Ale po prostu daję mu mniej suchego, biorąc pod uwagę, że jeszcze dostaje inne rzeczy i jest w miarę ok. Ideału-czyli zero dokarmiania (nie licząc smaków na spacerach i do nauki) chyba nie osiągniemy, mieszkając w tym domu :roll:[/QUOTE]

z suchą sierscią wydaje się taki strasznie masywny, a mokry to chudzielec, fajnie, że tak dbasz o jego linie, z dokarmianiem to chyba wszyscy mają problem u mnie mama strasznie aresa rozpieszcza ;/

sliczny banerek macie!!!

Posted

Dzięki ;)
No niestety u mnie prawie wszyscy członkowie rodziny psa dokarmiają :shake:
A faktycznie jest spora roznica między psem suchym a mokrym, a jeszcze jak ma taką puszystą sierść po kąpieli to w ogole wygląda jak grubas :diabloti:

I jeszcze trochę zdjęć

Asha

Duffel

Posted

[quote name='Marta_Ares']hehe nie musisz mi mowic o tej roznicy bo moj jak ma dlugą sierść to też wygląda na grubasa :D

fajnie wyglada w tym pomaranczu :)

kto Wam banerek robił?
Chyba wszystkie psy tak mają ;)
Zuzia od shelciaków :)