Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Nadal nie wiem :siara:

Jasne :diabloti:

Na pewno Duffel był szczęśliwy ;) No i przepraszam bardzo jaki on stary :angryy: Tuż to młody żywy pies :)

Ewo teraz takie inne pytanie :) Jutro mija termin składania deklaracji maturalnych (ja już złożyłam ) na co się w końcu zdecydowałaś? ;) Jaki temat prezentacji wybrałaś? :)

Posted

kamila92 napisał(a):

Ewo teraz takie inne pytanie :) Jutro mija termin składania deklaracji maturalnych (ja już złożyłam ) na co się w końcu zdecydowałaś? ;) Jaki temat prezentacji wybrałaś? :)

Ja też juz złożyłam ;) A wybrałam taki temat:Zanalizuj pojęcie "książki kultowej" i wskaż na wybranych przykładach przyczyny zjawiska. Myślę, że jest ciekawy w miarę i nawet nie taki trudny ;)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Czemu ? ;)

Bo fajny, trochę się nad nim napracujesz :) Ja wybrałam taki: '' Romantyczna koncepcja miłości. Scharakteryzuj analizując wybrane przykłady'' :)

Posted

kamila92 napisał(a):
Bo fajny, trochę się nad nim napracujesz :) Ja wybrałam taki: '' Romantyczna koncepcja miłości. Scharakteryzuj analizując wybrane przykłady'' :)

Też ciekawy :) Zastanawiałam się trochę i konsultowałam z ciocią,która jest polonistką, wydaje mi się, że dam radę ;) A jakby co, to zawsze mozna jeszcze zmienic ;)

Posted

No bardzo ciekawy coś na moje zranione serce :-(:diabloti: Wydał się w miarę prosty bo romantyzm w 2 klasie tłukliśmy to mam w czym wybierać...Lalka, Ludzie Bezdomni, Makbet, Cierpienie Młodego Wertera itd ;) Już miałam brać Przemiane wewnętrzną bohatera literackiego bo brat miał i miałabym gotowca ale jednak jego temat z tym trochę się różnił :eviltong:

Masz jeszcze jakieś fotki Duffcia? :)

Posted

[quote name='kamila92']
Masz jeszcze jakieś fotki Duffcia? :)
Owszem i to sporo :)

[quote name='Bonsai']A ja miałam Uśmiech w wybranych tekstach kultury. :) ]
fajny temat :)

[quote name='deer_1987']Sto lat od nas!
Dziękujemy ;)

[quote name='Vlk']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/THqnlbnem_I/AAAAAAAAPZE/VVfu8LIZ5hE/DSC01432.JPG taaak, to co pieski lubią najbardziej :)

http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/THqnow67kqI/AAAAAAAAPZY/sgYFmTQP2aM/DSC01440.JPG a to już traumatyczne wręcz. I jeszcze ta opięta spódniczka na niezbyt szczupłym ciele... ajajaj ;P

a dla Duffelka wszystkiego najlepszego :) moja Yrsa też niedawno 3 lata skończyła :D
Dokładnie, tragicznie ta suczka wyglądała, ale cóż poradzić...:roll:
Dziękujemy :)

[quote name='Sylwia K']wszsytkie naj naj dla Duffeka:new-bday:
[quote name='gops']Najlepszego!!
[quote name='Kaja10014']Sto lat!:BIG::new-bday:
Dziękujemy !

[quote name='Zuzia&Snoopy']Trochę spóźnione ale szczere życzenia!:multi:
Dużo zdrówka, mnóstwa smakołyków, długaśnych spacerków, nowych obróżek i zaprzestania zjadania kup :evil_lol:

http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/THqnow67kqI/AAAAAAAAPZY/sgYFmTQP2aM/DSC01440.JPG
ekhm...
Zuzia, dzięki za świetne życzenia, dokładnie tego chcemy :cool3: I może żeby jeszcze koty przestał ganiać...

[quote name='Daga & Maks']wszystkiego najlepszego dla Duffelka :BIG:
Dzięki ;)