Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Nieee ;) To pod koniec sierpnia było, cieplutki dzień nam się trafił, tylko potem niestety padać zaczęło...

Aaaa, ja myślałam że to jakieś wrześniowe, bo ostatnio pogoda jesienna :(

Posted

WeronikaM napisał(a):

Woda czysta, to i ubrudzić się nie miał gdzie :diabloti:
:lol:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Aaaa, ja myślałam że to jakieś wrześniowe, bo ostatnio pogoda jesienna :(

No niestety, chociaż ostatnio w miarę ciepło, a dziś nawet słoneczko mamy ! :)

Sylwia K napisał(a):

Ale my nie mamy rzeki w okolicy...To jest Liwiec, mamy tam ponad 30 km i pojechaliśmy na wycieczkę ;)

Posted

Wstręciuch mi dziś znowu na wieczornym spacerze zniknął w krzakach i zjadł kupę :angryy::mad: Już nie wiem, co z tym robić, chyba nie da się temu zapobiec. Dietę ma urozmaiconą, śmierdziuchy dostaje, a szuka i pożera nadal.
Chyba za dobra byłam, przestając mu zakładać kaganiec na wieczorne spacery. Namordnik musi powrócić do łask...:razz:

Posted

Hej! Cudne zdjęcia! Bardzo mi się podobają!

Ewa&Duffel napisał(a):
Wstręciuch mi dziś znowu na wieczornym spacerze zniknął w krzakach i zjadł kupę :angryy::mad: Już nie wiem, co z tym robić, chyba nie da się temu zapobiec. Dietę ma urozmaiconą, śmierdziuchy dostaje, a szuka i pożera nadal.
Chyba za dobra byłam, przestając mu zakładać kaganiec na wieczorne spacery. Namordnik musi powrócić do łask...:razz:

A Kati dzisiaj zjadła kupę, pobiegła w krzaki, wołam ją i wołam, ale jej nie ma, no to idę od niej, patrzę je coś krzyczę fe!!! a ona po chwili wypluła w połowie zjedzoną kupę :angryy::angryy::angryy:

Posted

Co te psiaki mają za upodobania czasami :shake:

Byliśmy u weta po tabletki na odrobaczenie i poradzić się w sprawie tego zżerania kup, Duffel ma dostawać Rumen Tabsy i Trilac. Zobaczymy, mam nadzieję, że to pomoże. Na razie po prostu bardziej go pilnuję i nie pozwalam włazić w "podejrzane" krzaki.

Czy ktoś chce zdjęcia z parady labradorów ? ;)

Posted

Parada labradorów odbyła się w Warszawie 29 sierpnia i został wówczas ustanowiony rekord Guinessa w kategorii "spacer psów jednej rasy". Duffel co prawda jak golden nie był zaliczony przy biciu rekordu, ale spędziliśmy mile dzień i pomogliśmy organizacjom szkolącym psy dla osob niepełnosprawnych kupując startery.
Więcej informacji o paradzie tutaj:
http://www.paradalabradorow.pl/aktualnosci/

A to my jeszcze przed paradą

Oczywiście fontanna cieszyła się sporym oblężeniem :cool3:

Posted

Kurcze myslalam ze Neron ma za soba jedzenie "psich przysmakow" na spacerze a tu wczoraj wzielam go bez kaganca i co chwile wynalazl w trawie albo na polu jakies krowie odchody i zajadal sie jak by to byla jakas super pyszna psia karma :angryy: musze mu dzisiaj kupic jakies smierdzace zwacze moze to cos pomoze :roll:

Posted

CarolineS napisał(a):
Mokrusek! Goldenowaty pospolity!

:cool3:

deer_1987 napisał(a):
Ciekawie sie zapowiada :)

I będzie jeszcze ciekawiej :)

Daga & Maks napisał(a):
super te zdjęcia z parady, prosimy o więcej :)

Zaraz dam ;)

Kaja10014 napisał(a):
Świetne zdjęcia, bardzo dużo się u Was dzieje - jakieś wycieczki, parady... Też bym tak chciała :)

Staram się, aby Duffel miał ciekawe życie ;) No i mi też to oczywiście sprawia przyjemność ;)

CarolineS napisał(a):
Też im zazdroszczę ; )

Zapraszamy do Warszawy :evil_lol:

Paula03 napisał(a):
Ale fajnie! Szkoda, że u nas tak nie ma! Czekamy na resztę! ;)

WeronikaM napisał(a):
ale fajnie było :multi:

Oj tak, świetnie było ;)

Smile of Red Witch napisał(a):
Fajnie, że macie takie parady ;) jestem ciekawa co by ludzie powiedzieli jakby zobaczyli taką paradę Amstaffów ;)

Haha mogłoby być ciekawie :diabloti: spróbujcie zorganizować :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
Kurcze myslalam ze Neron ma za soba jedzenie "psich przysmakow" na spacerze a tu wczoraj wzielam go bez kaganca i co chwile wynalazl w trawie albo na polu jakies krowie odchody i zajadal sie jak by to byla jakas super pyszna psia karma :angryy: musze mu dzisiaj kupic jakies smierdzace zwacze moze to cos pomoze :roll:

Niestety, sporo psiakow ma takie upodobania :shake: Spróbujcie może z tymi tabletkami Rumen Tabs, nie są drogie. W składzie mają żwacze, drożdże i witaminę C
http://serenus.istore.pl/pl,product,1074663,mikita,rumen,tabs,100tabl,dla,psa.html

Nasza wetka mowila, że lepsze te tabletki niż zwacze, bo strasznie duzo pies by musiał zjeść tych żwaczy, żeby dały efekt. Można je oczywiście podawać, ale bardziej jako przysmak. U nas znowu po dużej ilości śmierdzieli były kłopoty żołądkowe :shake: