Ewa&Duffel Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Izabela124.']Ty to ciągle w wyjazdach :D Tak wyszło, chociaz ja osobiscie bym wolała zostac w domu ;) Papa :bye: Quote
łamAga Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Oooo i jest goldenowo - labkowa ekipa wodna :multi: Ci to mają życie :lol: w takim razie udanego wyjazdu no i najważniejsze to pogody !!!! Quote
Onomato-Peja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Hej Hej, na wystawie możemy się spotkac, jak najbardziej :)) Quote
Ewa&Duffel Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 dOgLoV napisał(a):Oooo i jest goldenowo - labkowa ekipa wodna :multi: Ci to mają życie :lol: w takim razie udanego wyjazdu no i najważniejsze to pogody !!!! Dzięki, mam nadzieję, że będzie fajnie :) Kaja10014 napisał(a):Taka banda to tylko nad wodę :lol: I tam niezłe zamieszanie robią :evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):Hej Hej, na wystawie możemy się spotkac, jak najbardziej :)) W razie czego rozpoznam Cię po psie moze ;) Quote
Lucky. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A gdzie jeszcze jedziesz ? Bez psa pewnie ... ? Quote
Ewa&Duffel Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Lucky. napisał(a):A gdzie jeszcze jedziesz ? Bez psa pewnie ... ? Do Sopotu ;) Bez psa, niestety ale nie mam na to wpływu :shake: Dobrze, że chociaż pies z ojcem zostaje, a nie z dziadkami, będzie miał sporo ruchu. Quote
taxelina Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Izabela124. napisał(a):Ty to ciągle w wyjazdach :D tez mialam to napisac :D Quote
sunshine Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 No to udanego wyjazdu...ponownie:P Ale mimo wyjazdów na dogo często bywasz:D Nie zaniedbujesz:) Quote
Onomato-Peja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nie, nie, nie, ja jednak bez psa będę ;) Quote
Marta_Ares Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Hej Hej, na wystawie możemy się spotkac, jak najbardziej :)) ja tez moze bede na wystawie :) ile tam u Was wogóle wejście kosztuje :) Quote
kamila92 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Taaa zdjęcie jak wyjadają smaczki z saszetki na pewno by było gdyby się w pore zareagowało :diabloti: Ale dzięki że bardziej podkreśliłaś zachowanie moich dziewczyn :diabloti: Zdjęcia oczywiście baaaardzo mi się podobają :loveu: Życzę udanego wyjazdu! :) Quote
Paula03 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TC0F1zLgQ0I/AAAAAAAAODk/fgKXt9MXNRs/DSC05800.JPG Oczywiście z kaczką :) Miłego wyjazdu! Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Marta_Ares napisał(a):ja tez moze bede na wystawie :) ile tam u Was wogóle wejście kosztuje :) Zdążyłam odp u Gopsowej :P Miłego odpoczynku ! :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 uf przebrnelam przez fantastyczne fotki, wkoncu zabralam sie za zaleglosci w waszzej galerii, chyba ze 20stron mialam do przeczytania;) i chcialabym jeszcze z wami pojechac na choszczowke, super te piaski wygladaj a na fotkach i te zabawy psiakow ;) basenik tez odpowiedni na takie upaly co byly, my niestety sie gotowalismy w domu przy wiatraku a z Moczydla tez fajniutkie fotki, tak duzo labkow i Duffelek jaki zadowolony z towarzystwa krolisie boskie :loveu: pozdrawiamy i czekam na powrot bo bysmy sie mogly umowic na spacerek ;) a bedziesz na wystawie w warszawie we wrzesniu? Quote
Aga&Ganja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Witamy! :) Wszystkie biszkoptowe mordki- przesłodkie! ;) Słooodziak! :loveu: http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TC0Fa7BkQXI/AAAAAAAAOCE/dKFYvYylBlI/DSC05774.JPG Pozdrawiam. Quote
Darianna Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 przydałoby mi się takie moczydło z pływającymi psiakami, bo mnie próby polowe czekają z Karmelo a ten jeszcze nie pływał nigdy :) Quote
niunka04 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 hej hej;) muszę przebrnąć dziś do swojego postu;) u was pewnie będzie trudno... Quote
Jaga. Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 witam ;) golden jest śliczny :) znajomi mają goldena, jedno z najmądrzejszych stworzeń jakie widziałam. śliczny kolor no i jest długowłooooosy :loveu:;) Quote
Recommended Posts