Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja wolę upały!

deer_1987 napisał(a):
a ja wole pomiedzy, upaly nie sa dobre ani dla nas ani dla zwierzakow, ale deszcz tez nie fajnie..

Ja też wolę pomiędzy, ale chyba dziś w miarę fajna pogoda będzie, bo chłodnawo, ale nie pada przynajmniej.

Minerva napisał(a):
O, czytam, że Duffel będzie miał blondi koleżankę ;) Fajnie, moi rodzice to raczej nigdy się nie zgodzą na drugiego psa ;)

To jeszcze nie jest do konca pewne, nie wiem, czy bede miała warunki, zeby sie wyprowadzic z domu...ale planowac mozna ;)

kamila92 napisał(a):
A mówiłam na spacerze, mówiłam :eviltong: planuję aussika chociaż teraz zaczęłam się zastanawiać jeszcze nad bc lub tollerem. Nie jest pewne na 100 % ;)

Eh, tyle się działo wtedy :diabloti:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokażę wam, jak Duffel się chłodził w upały ;)

Hihi, a pańcia myślała, że nie dam rady tu wejść :D

Mam kaczuszkę :oops:

A tu się kąpią moje zabawki :lol:

Kaczkę to stąd zabiorę...

Posted

O kurczaczek jaki Dufflasty ma basen :mdleje: chetnie bym sie z nim w nim wykapała :bigcool: zwłaszcza dzisiaj jak u nas za oknem szaro buro i deszczowo :bigcry: mokry Duffelek wygląda rewelacyjnie :iloveyou:

Posted

[quote name='dOgLoV']O kurczaczek jaki Dufflasty ma basen :mdleje: chetnie bym sie z nim w nim wykapała :bigcool: zwłaszcza dzisiaj jak u nas za oknem szaro buro i deszczowo :bigcry: mokry Duffelek wygląda rewelacyjnie :iloveyou:
Eh, u nas też dzisiaj ponuro i chyba będzie padać...Basen już od kilku dni złożony.
Ale nawet jakby było ładnie, to Duffo i tak by się nie mógł kąpać ze względu na chore uszy :(
A ja się z nim kąpałam, ale wspolnych zdjec to nie pokażę :diabloti:

[quote name='Izuuus']Mam taki sam basen:diabloti: tylko już nie rozkładamy..

http://img822.imageshack.us/img822/6946/dsc08613w.jpg słodkie jest to zdjęcie:loveu:
Tak nieporadnie wchodził :D

Posted

Z hodowli, nad która myślisz mamy kumpla Elmo (rodowodowo Scott). Wpada czasem do Dębicy, niestety rzadko... Ale gdzieś tam u mnie w galerii przemknął kilka razy :)

A basenik, fiuuu... Jakbyś go teraz u mnie rozłożyła pusty, to pod wieczór by pewnie się zapełnił wodą, tak leje :)

Posted

O kurczaki ale Duffel to szczęściarz, cały basen dla niego :D A nie baliście się że przedziurawi? ;)
Hehe widzę że spodobała się mu nasza kaczuszka bo też w kaczuchę zainwestowaliście :D