łamAga Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ogladajac te zdjecia coraz czesciej mysle nad jakims indywidualnym szkoleniu skoro grupowych u mnie "nie ma" super foteczki ale malo :evil_lol: Quote
Kashdog Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Widzę, że psiaki się chodzenia przy nodzę uczą, bo smycze napięte :diabloti: Ska ja to znam :evil_lol: Współczuje przeziębienia, ale ciesz się, że zachorowałaś teraz a nie w wakacje tak jak ja na samo zakończenie roku szkolnego :mad: Quote
sunshine Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ale chyba sobie całkiem nieźle radził Duffelek:). U mnie też niestety grupowych szkoleń nie ma...sama tylko sobie mogę organizować:D Quote
Ewa&Duffel Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='dOgLoV']ogladajac te zdjecia coraz czesciej mysle nad jakims indywidualnym szkoleniu skoro grupowych u mnie "nie ma" super foteczki ale malo :evil_lol: Może faktycznie byłby to dobry pomysł :) a testowałaś już obrożę ? zaraz dam więcej :D [quote name='Kashdog']Widzę, że psiaki się chodzenia przy nodzę uczą, bo smycze napięte :diabloti: Ska ja to znam :evil_lol: Współczuje przeziębienia, ale ciesz się, że zachorowałaś teraz a nie w wakacje tak jak ja na samo zakończenie roku szkolnego :mad: Duffel w sumie umie chodzić przy nodze, ale tyle psiaków i jeszcze strasznie gorąco było, więc za duże rozproszenie :cool3: [quote name='Shel']No i superancko :) ;) [quote name='sunshine']Ale chyba sobie całkiem nieźle radził Duffelek:). U mnie też niestety grupowych szkoleń nie ma...sama tylko sobie mogę organizować:D Tak, bo on już to wszystko umie ;) I ogólnie średnio nam wyszło z tym szkoleniem, tak wczesniej pisałam...tylko na 3/5 spotkań byliśmy...ale przynajmniej pomogliśmy potrzebującym psiakom ;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Krzysiek nie tylko nam robił zdjęcia ;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Jest przerwa...czas na wodę :D Kolega aportował Inny psiak też :) Duffel i Wega z pańciami Quote
niunka04 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_mMY4OtCRI/AAAAAAAAMZE/PPyUJ72njpo/DSC04058.JPG i teraz tylko hops na łóżko pańci;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Oczekiwanie na powrot Duffla :cool3: I to by było na tyle, jutro reszta ze szkolenia po przerwie ;) Quote
malina&lucyna Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 tyle bodźców a Duffel taki grzeczny:) moja diablica by w takiej sytuacji chyba oczopląsu dostała... pozdrawiamy:) Quote
Sylwia K Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tez chciałam iść z Luśka na to szkolenie, no ale w moim przypadku soboty zazwyczaj mam zajęte... i nie mogłabym się wtedy zjawić... Quote
przeszlus Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_mMi08HGEI/AAAAAAAAMZ0/27ZPeBsrsDM/DSC04080.JPG Kocham psy w wodzie;) Dufflowi to pasuje no nie ;) A i jak po szkoleniu ???? Zapraszamy do nas Quote
łamAga Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Może faktycznie byłby to dobry pomysł :) a testowałaś już obrożę ? zaraz dam więcej :D Tak testuje ja cały czas , czasami reaguje na te wibracje a czasami nie , nie wiem od czego to zalezy , jak pies jest jeszcze w miare daleko powiem fe i nacisne wibracje to Neron skuli uszy i idzie przy nodze ale jak jakis wyskoczy z nienacka i Neron zacznie sie szarpac to wtedy chyba tych wibracji nie czuje hmmmmm na uzycie pradow raczej sie nie zdecyduje .... Zdjęcia cudowne :loveu: a ten zbiornik wodny to w jakimś parku jest ?? :) Quote
Infortune. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dlaczego Kluska nie lubi pływać ? :placz: Dziś taki upał, że4 jak patrzę na te kąpiące się psy to sama wskoczyłabym do tej wody. :diabloti: Quote
Nayantara Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Btw. czego dokładnie dotyczy wasze szkolenie, bo nie doczytałam. Ogólne posłuszeństwo czyy? ; D Quote
Kashdog Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='dOgLoV']Tak testuje ja cały czas , czasami reaguje na te wibracje a czasami nie , nie wiem od czego to zalezy , jak pies jest jeszcze w miare daleko powiem fe i nacisne wibracje to Neron skuli uszy i idzie przy nodze ale jak jakis wyskoczy z nienacka i Neron zacznie sie szarpac to wtedy chyba tych wibracji nie czuje hmmmmm na uzycie pradow raczej sie nie zdecyduje .... Zdjęcia cudowne :loveu: a ten zbiornik wodny to w jakimś parku jest ?? :) Chyba pies się powoli przyzwyczaja do tego jak do innych bodźców...:roll: A prądów odradzam... http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_mMFxUpoiI/AAAAAAAAMX4/nHFa-Yw4c-I/DSC04029.JPG Nie ugrzała się ta pani za bardzo :diabloti:? http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_mMgbWVAZI/AAAAAAAAMZo/4mt1O0FS9bA/DSC0407 haha Quote
Ewa&Duffel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='niunka04']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_mMY4OtCRI/AAAAAAAAMZE/PPyUJ72njpo/DSC04058.JPG i teraz tylko hops na łóżko pańci;) To nie Duffel ;) [quote name='malina&lucyna']tyle bodźców a Duffel taki grzeczny:) moja diablica by w takiej sytuacji chyba oczopląsu dostała... pozdrawiamy:) My często chodzimy do parków i innych zatłoczonych miejsc, także on już przyzwyczajony jest ;) [quote name='deer_1987']Ale duzo fotek :) ;) [quote name='Sylwia K']tez chciałam iść z Luśka na to szkolenie, no ale w moim przypadku soboty zazwyczaj mam zajęte... i nie mogłabym się wtedy zjawić... No tak, to jest niestety problem...Ja tez myslalam, ze bede na wszystkich zajeciach, a z 2 musiałam zrezygnować... [quote name='przeszlus']http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_mMi08HGEI/AAAAAAAAMZ0/27ZPeBsrsDM/DSC04080.JPG Kocham psy w wodzie;) Dufflowi to pasuje no nie ;) A i jak po szkoleniu ???? Zapraszamy do nas Pasuje, golden w wodzie to jak ryba :D Po szkoleniu nic sie nie zmieniło, ale i tego nie oczekiwałam ;) [quote name='dOgLoV']Tak testuje ja cały czas , czasami reaguje na te wibracje a czasami nie , nie wiem od czego to zalezy , jak pies jest jeszcze w miare daleko powiem fe i nacisne wibracje to Neron skuli uszy i idzie przy nodze ale jak jakis wyskoczy z nienacka i Neron zacznie sie szarpac to wtedy chyba tych wibracji nie czuje hmmmmm na uzycie pradow raczej sie nie zdecyduje .... Zdjęcia cudowne :loveu: a ten zbiornik wodny to w jakimś parku jest ?? :) Ciezko jest jednak z uzyciem tej obrozy, moze jednak powinnas skonsultowac sie z jakims szkoleniowcem...moze jak pies wyskakuje nagle to on sie za bardzo obawia i nie czuje tych wibracji ? Tak, to jest Pole Mokotowskie w Warszawie :) Fajny park,tylko niestety w weekendy dużo ludzi i straż miejska chodzi i się czepia o psy puszczone luzem :roll: [quote name='Infortune.']Dlaczego Kluska nie lubi pływać ? :placz: Dziś taki upał, że4 jak patrzę na te kąpiące się psy to sama wskoczyłabym do tej wody. :diabloti: U nas też dziś upał, ale ja i tak chora jestem, więc w domu siedzę :( Byłam z nim jedynie na polu 2 razy po 10 min... My w niedzielę chyba pojedziemy nad wodę ze znajomą goldenką :) [quote name='_Goldenek2']Masz pięknego goldka. Gratuluję :). Dziękuję :) [quote name='CarolineS']Btw. czego dokładnie dotyczy wasze szkolenie, bo nie doczytałam. Ogólne posłuszeństwo czyy? ; D Posłuszeństwo zaawansowane Quote
Recommended Posts