Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koniec ;)

Ale jestem na siebie zła :diabloti: Miałam już nic nie kupować, a dziś Duffo wzbogacił się o obrożę Patento Pet (świetna sprawa !) i smycz flexi :shake:

Posted

Witamy :multi:

Zdjecia mleczykowe cudowne :loveu: i jaki Duffel grzeczny i spokojniutki :loveu: a co do kupowania to ja robie to samo , zawsze sobie mowie ze juz nic mu nie kupie a pare dni temu i tak skusilam sie na zakup nowej przedluzanej smyczy skórzanej :evil_lol: i jeszcze obróżka mnie kusi :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_VxvPW3UGI/AAAAAAAAMR0/pMjSqPCZdmA/s512/DSC02907.JPG
ale dumny :D
Trzeba się odpowiednio pokazać :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Na reszcie zdjęcia! Super Ci wyszły
Dziękuję :)

[quote name='sunshine']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_VxoDbAnHI/AAAAAAAAMRU/HtGMiLP6Bys/DSC02890.JPG
foch hehehe
Za co się obraził?:P
Pańcia kazała natychmiast opuścić brudny parkowy staw :roll:

[quote name='Lucky.']Ja zawsze sobie tak mówię że nic już nie kupuję, ale nie daję rady ...
No dokładnie, ja też...:shake:

[quote name='dOgLoV']Witamy :multi:

Zdjecia mleczykowe cudowne :loveu: i jaki Duffel grzeczny i spokojniutki :loveu: a co do kupowania to ja robie to samo , zawsze sobie mowie ze juz nic mu nie kupie a pare dni temu i tak skusilam sie na zakup nowej przedluzanej smyczy skórzanej :evil_lol: i jeszcze obróżka mnie kusi :evil_lol:
Dzięki ;) No jak chce to potrafi pozować :D
Pokaż jaka ta smyczka :cool3:

[quote name='Daga & Maks']Dufflowi do twarzy z tym kwiatkiem na głowie :lol:
Pewnie :evil_lol:

[quote name='Infortune.']I jak było w Berlinie? :cool3:

Wiesz, że teraz czekam na zdjęcia w nowej obroży, hm? :diabloti:
W Berlinie...hm, w zasadzie to średnio...Trochę się rozczarowałam tym miastem, inaczej je sobie wyobrażałam. Generalnie to mało zwiedziliśmy, sporo się kręciliśmy bez sensu. Za mało było też czasu wolnego, kupiłam w zasadzie tylko słodycze i jakieś pamiątki, bo na nic więcej nie starczyło czasu.Zakwaterowanie też mieliśmy tragiczne, najgorsze były łazienki na korytarzach :shake: Ale za to towarzystwo było świetne :)
Domyślam się :evil_lol: Zaraz dam zdjęcia z wczoraj ;)

[quote name='Sylwia K']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S_VxslSWWbI/AAAAAAAAMRo/jO0uBdKyJBQ/DSC02904.JPG ale miałaś grzecznego modela:cool3:
Komenda "zostań" czyni cuda :cool3:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
T

Pokaż jaka ta smyczka :cool3:

dzisiaj postaram sie ja u siebie na profilu umieścic :lol:

śliczny macie ten komplecik :loveu::loveu::loveu::loveu: uwielbiam taka zieleń , rewelacyjnie dobrałas kolor obróżki do koloru smyczki :loveu: jak ja wam takiego zestawu zazdroszcze :roll: ostatnio chcialam kupic Neronowi na wystawie przepiekna obroże ale stwierdzilam ze po co skoro on i tak na niej chodzic nie będzie :/ a byla zbyt duza zeby nosic ja razem z kolczatka :roll: o flexi nie wspomne , zerwal by je w ciagu 5 minut ehhhh