Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GaBi12']Ślicznie widoczki, kaczuszki i Ty :) :*[/QUOTE]
[quote name='GaBi12']Śliczny Kaszel :loveu:
O, jakie szkolenie?
Super! ;)[/QUOTE]
Dzięki ;)
Szkolenie z posłuszeństwa zaawansowanego :)

Posted

Fajne foty i fajna wycieczka:p Dawaj wiecej:evil_lol:
Ale pogody angielskiej to nie mieliscie:diabloti:

co do kar za zasmiecanie itp - u nas tez sa, tylko ten ktos jeszcze musi byc przylapany na goracym uczynku:evil_lol:

a rowery "studenckie" - pozazdroscic, u siebie pod uczelnia zostawie to niewiadomo to zastane po wyjsciu z zajec:roll: nikt tez nie ponosi odpowiedzialnosci za to - zostawiam moj biznes:roll:

Posted

[quote name='Magda25']Ale nie zanudzasz. Chętnie oglądam te zdjęcia.

Pozdro ;)[/QUOTE]
To bardzo mi miło ;)

[quote name='RCookie']Super fotorelacja! Zazdroszczę takiego wyjazdu :loveu:.[/QUOTE]
;)

[quote name='Agnes']Fajne foty i fajna wycieczka:p Dawaj wiecej:evil_lol:
Ale pogody angielskiej to nie mieliscie:diabloti:

co do kar za zasmiecanie itp - u nas tez sa, tylko ten ktos jeszcze musi byc przylapany na goracym uczynku:evil_lol:

a rowery "studenckie" - pozazdroscic, u siebie pod uczelnia zostawie to niewiadomo to zastane po wyjsciu z zajec:roll: nikt tez nie ponosi odpowiedzialnosci za to - zostawiam moj biznes:roll:[/QUOTE]
Już wystarczy, reszta taka średnia jest :evil_lol:
Oj, mieliśmy, mieliśmy...W Oksfordzie cały dzień było pochmurnie, a popołudniu zaczęło strasznie lać...Już nie robiłam wtedy zdjęć, a przemokłam cała ;)
Ten dzień, co byliśmy w Tate Modern, to faktycznie bardzo ładny był, słoneczny.
Ale następnego dnia tak lało i wiało, ze masakra, dobrze, że akurat wtedy po sklepach łaziliśmy :diabloti:
Odnośnie sprzątania, to mi się najbardziej podobało, że przy wejściu do parku stoi pojemnik z torebkami na psie kupy...u nas jak stał to ludzie sobie zabierali te woreczki, bo jak darmowe, to można przecież wziąć...:shake:
No i fajnie, że tam jest dużo stojaków na rowery, u nas nawet przy metrze brakuje...

Posted

[quote name='Bonsai']http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S-Bhb2iZeGI/AAAAAAAAL3I/wpFmpkOBLsI/DSC02492.JPG po Warszawie też jeżdżą podobne, ale nigdy nikogo prócz kierowcy w nich nie ma... :evil_lol:
Ja jakoś nie widziałam ;)
Tam są zawsze pełne, może dlatego, że to ogromne miasto i jak się przyjeżdża na krótko, to ciężko odnaleźć samemu te najważniejsze zabytki ;)

[quote name='WeronikaM']super zdjęcia ;)
widzę, ze wyjazd się udał :multi:
Oj tak, i to bardzo :D

[quote name='niunka04']widze że tu jakiś wyjazd za granicę sie odbył;) Muszę przebrnąć przez ta zadziwiającą ilość stron;)
Do Londynu ;) Oj faktycznie, trochę stron już tu przybyło :D

[quote name='Marta_Ares']od kiedy szkolenie sie zaczyna??
bedzie mozna liczyc na jakies fotki :)

bardzo fajne te zdjęcia z Londynu ;) zazdroszcze wyjazdu
Prawdopodobnie od 22 maja. Ze zdjęciami to zobaczymy, ja będę z nim ćwiczyć ;) Ale może brata wezmę na jakieś zajęcia jako fotografa ;)

[quote name='SabaNera']Dużo zdjęć :)
Mam jeszcze więcej, ale już nie zanudzam :diabloti:

[quote name='Shel']Super wycieczka!
Oj tak :D

[quote name='Daga & Maks']http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S-BcfO8TRzI/AAAAAAAALg8/LObl9Xz_bkY/DSC02098.JPG
super musi być tak mieszkać na wodzie :)

http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S-BcyUHyl7I/AAAAAAAALiE/gS2ABu7Dt_c/DSC02121.JPG
zawsze uwielbiałam tą kaczkę :loveu:

http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S-BhGrejcQI/AAAAAAAAL1s/sylGophulCI/DSC02469.JPG
dzisiaj na matematyce obliczaliśmy coś o tym kole :D
Też bym chciała, a już mój pies byłby wniebowzięty taką ilością wody :evil_lol:
A wiesz może, jak ona się nazywa ?
Jechałam w nim poprzednim razem, fantastyczne przeżycie :)