Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Chciał się przefarbować i do Bory upodobnić ;)

AAA widzisz! To ta moja dziś całą mordę w piachu miała. Chciała być biszkoptowa. Podobno blondyny mają większe powodzenie hehe

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja melduję, że zawsze oglądam, ale rzadko odpisuję. :)
Ciekawa obroża - mój Pieg nie ma ani jednej. :diabloti: No dobra, ma przeciwpchielną i przeciwkleszczową Kiltixa, ale to chyba się nie liczy. :evil_lol: Szelki też ma tylko jedną sztukę. :razz: Ale za to niedługo kupię mu drugie - szelki do tropienia za 200 zł. :evil_lol: I aport ze skóry zająca za 70 zł. :)
A tak z ciekawości zapytam - czy wywołujesz zdjęcia, które robisz Dufflowi? Ja mam aparat 3 lata i ani jednego wywołanego zdjęcia. :D

Posted

[quote name='GaBi12']Sliczny Duffelek :*
[FONT=Arial]I dla mnie xD. :diabloti:[/FONT]
Dla Ciebie też ;)

[quote name='Nikolaaa']http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S8iDOPOTVBI/AAAAAAAAJ9o/5us4QFJxX5Y/s512/DSC00477.JPG
Śliczna ta nowa obróżka :loveu: A na duffelku to już w ogóle pięknie wygląda :lol:
Dzięki ;)

[quote name='Bonsai']Ja melduję, że zawsze oglądam, ale rzadko odpisuję. :)
Ciekawa obroża - mój Pieg nie ma ani jednej. :diabloti: No dobra, ma przeciwpchielną i przeciwkleszczową Kiltixa, ale to chyba się nie liczy. :evil_lol: Szelki też ma tylko jedną sztukę. :razz: Ale za to niedługo kupię mu drugie - szelki do tropienia za 200 zł. :evil_lol: I aport ze skóry zająca za 70 zł. :)
A tak z ciekawości zapytam - czy wywołujesz zdjęcia, które robisz Dufflowi? Ja mam aparat 3 lata i ani jednego wywołanego zdjęcia. :D
Duffel ma 7 obroży, a przed chwilą kupiłam 8...różową :oops::evil_lol:
Widzę, że wciągnęliście się w to tropienie, a gdzie ćwiczycie ?
Czasem wywołuję, ale raczej rzadko,bo nigdy nie mogę się zdecydować, które wybrać do wywołania... za dużo ich jest :cool3:

[quote name='WeronikaM']http://lh5.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/S8iDit16CWI/AAAAAAAAJ_Q/_1L3SXMlAK0/s512/DSC00508.JPG
super uśmiech :)

ja też z lustra nie wywołałam nigdy zdjęć :lol: , nie no , kiedys 3 fotki
Nie no, to ja więcej wywołałam, ale nie tylko psa ;)

[quote name='Zuzia&Snoopy']Jezuuuniuuuu jaki brudas, normalnie potwór z bagien:evil_lol: A później na czysty dywan albo kanapę:evil_lol:
No bez przesady, na podwórko i pod węża z wodą najlepiej :diabloti:

[quote name='deer_1987']Ladnie mu w tym kolorze!
Też mi się podoba :)