Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
wpadłam tu przypadkiem i przypomniałam sobie że kiedyś założyłam konto...:)
Musimy ten spacerek powtórzyć, koniecznie jak już wróce do Wawy tylko dwie najbliższe soboty mam wystawy ale potem bardzo chętnie. :)
Kochani za ilość zdjęć przepraszam ale tak to już jest jak da mi się do łapki taki super sprzęcik.

Posted

Uf no i nareszcie się uporałam z tymi zdjęciami, to już koniec :evil_lol: (oczywiście nie wszystkie tu wstawiłam :diabloti:).
Mam jeszcze piękne zdjęcia Iny z pańcią, ale nie mogę dać, bo się obrazi :placz:

Posted

O Oliwia nam się pojawiła :evil_lol:

Dziewczyny to trzeba się jakoś umówić może w ciągu tygodnia bo laski będą mieć chyba we wrześniu cieczkę i wtedy się nie spotkamy :-(

[quote name='Ewa&Duffel']Uf no i nareszcie się uporałam z tymi zdjęciami, to już koniec :evil_lol: (oczywiście nie wszystkie tu wstawiłam :diabloti:).
Mam jeszcze piękne zdjęcia Iny z pańcią, ale nie mogę dać, bo się obrazi :placz:

Piękne? :diabloti: Ja okropnie na nich wyszłam, myślałam ,że się pod ziemię zapadnę jak je zobaczyłam :angryy:

[quote name='Oliwia&Asha']Wrzucaj, wrzucaj ja jej gniew biorę na siebie. hihi

Oliwia :diabloti: