Ewa&Duffel Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Na pierwszym planie Duffel, a dalej ja i Rasty Kopacz Rasty Duffel podziwia swoj dołek Rasty tez zabiera sie do kopania Quote
Zuzia&Snoopy Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Huraaa! Super że już jesteś! :D Znam ból rozłąki z psiakiem, też zawsze za Snoopy'm tęsknię jak gdzieś wyjadę... Masz jakieś zdjęcia z wakacji? Chciałabym zobaczyc te piękne widoki chociaż na zdjęciu ;) My na zlot beagli jedziemy dopiero we wrześniu, ale Ci zazdroszczę :D A czy jest jakieś forum goldenowe? Moja ciocia ma goldena i zazdościła nam (beaglarzom:evil_lol: ) takiego "zgrupowania" :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Huraaa! Super że już jesteś! :D Znam ból rozłąki z psiakiem, też zawsze za Snoopy'm tęsknię jak gdzieś wyjadę... Masz jakieś zdjęcia z wakacji? Chciałabym zobaczyc te piękne widoki chociaż na zdjęciu ;) My na zlot beagli jedziemy dopiero we wrześniu, ale Ci zazdroszczę :D A czy jest jakieś forum goldenowe? Moja ciocia ma goldena i zazdościła nam (beaglarzom:evil_lol: ) takiego "zgrupowania" :evil_lol: Teraz namawiam mamę, żeby go zabrać, jak będziemy na weekend jechac do Krynicy...moi rodzice mają tam mieszkanie, więc z tym nie byłoby problemu, ale mama się obawia, jak on zniesie podroz i w ogole to twierdzi, ze w gorach nie miałby co robic...a przeciez sa tam i potoki fajne, i mozna sie wspinac...jak sie nie zgodzą to ja też nie jadę... zdjęcia mam, ale trochę to potrwa, zanim je zgram :evil_lol: ale na pewno dam w najbliższym czasie ;) Jasne, że są fora goldenowe, napiszę ci na PW adresy ;) wiki4 napisał(a):Zdjęcia :multi: Heejka :loveu: Hej !!! Ale dziś gorąco... Quote
Minerva Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Gdyby nie podpisy miałabym poważny problem z rozpoznaniem który to który :evil_lol: Zdjęcia śliczne :) Quote
Onomato-Peja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 W mordę, jacy oni podobni. ;) Jedynie po obroży idzie ich rozpoznać :D Ee tam zaraz problem cenowy ;) Ja upolowałam rogza 40mm za 30 zł na allu, z przesyłka wyszedł mi taniej niż nowy rogz XL. Quote
Daga&Maks Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 podobni do siebie :D http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TCdu0guOXoI/AAAAAAAANr8/lCUeHNTL0-s/DSC05361.JPG i zamiłowania też podobne :D Quote
łamAga Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Oooo wróciliście :multi: zdjęcia superowe :cool3: jak bracia bliźniacy 8) zazdroszcze wam tych wakacji i chtnie obejrze zdjęcia z tego wyjazdu :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 hej fajnie ze juz jestes :multi: czekamy na fotki z wakacji a na tym spacerku nie odrozniam Duffla od jego braciszka, sa identyczni :loveu: Quote
Infortune. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Witajcie ! :multi: Widzę, że Duffel bawi się pieskie z Żabki... :evil_lol: :cool3: Quote
malina&lucyna Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TCdvNuJ8k4I/AAAAAAAANuA/7H1OJ_IIigo/DSC05399.JPG jakie fajne pokudłaczone blond cos hihihi Dufel jest poprostu BOOOOSSSKKKIII pozdrawiamy i rowniez czekamy na wiecej wakacyjnych zdjec:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jeszcze raz dzięki wielkie za strony, ja chyba ślepa jestem :evil_lol: (nie mogę pisac do Ciebie wiadomości, chyba masz za mało miejsca w skrzynce :hmmmm: ) Duffel na pewno by się ucieszył z takich wakacji (nowe zapachy, wrażenia i najważniejsze-> będzie z Wami ;) ) Quote
Ewa&Duffel Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='Minerva']Gdyby nie podpisy miałabym poważny problem z rozpoznaniem który to który :evil_lol: Zdjęcia śliczne :) A jak dla mnie to oni są jednak różni, pyski mają zupełnie inne i Rasty jest ciemniejszy. No ale może na zdjęciach tak tego nie widac ;) [quote name='Onomato-Peja']W mordę, jacy oni podobni. ;) Jedynie po obroży idzie ich rozpoznać :D Ee tam zaraz problem cenowy ;) Ja upolowałam rogza 40mm za 30 zł na allu, z przesyłka wyszedł mi taniej niż nowy rogz XL. Ja w takim razie wolę się nie przyznawać, ile dałam za swojego :evil_lol: [quote name='Daga & Maks']podobni do siebie :D http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TCdu0guOXoI/AAAAAAAANr8/lCUeHNTL0-s/DSC05361.JPG i zamiłowania też podobne :D dokładnie :D uwielbiają tez razem pływać ;) [quote name='deer_1987']Nie narzekaj na foty :cool3: nie narzekam, ale niektore sa za bardzo prześwietlone ;) [quote name='dOgLoV']Oooo wróciliście :multi: zdjęcia superowe :cool3: jak bracia bliźniacy 8) zazdroszcze wam tych wakacji i chtnie obejrze zdjęcia z tego wyjazdu :lol: Bo to w sumie są bracia bliźniacy (z tego samego miotu :lol:). [quote name='*anusia&ajlu*']hej fajnie ze juz jestes :multi: czekamy na fotki z wakacji a na tym spacerku nie odrozniam Duffla od jego braciszka, sa identyczni :loveu: Hej :) na żywo nie są wcale tacy podobni ;) [quote name='Infortune.']Witajcie ! :multi: Widzę, że Duffel bawi się pieskie z Żabki... :evil_lol: :cool3: To Rasty :cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='malina&lucyna']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TCdvNuJ8k4I/AAAAAAAANuA/7H1OJ_IIigo/DSC05399.JPG jakie fajne pokudłaczone blond cos hihihi Dufel jest poprostu BOOOOSSSKKKIII pozdrawiamy i rowniez czekamy na wiecej wakacyjnych zdjec:) Czasem teleobiektyw jest mało praktyczny, psiaki bawiły się w naszych nogach i nie mogłam ich uchwycić w całości ;) [quote name='Zuzia&Snoopy']Jeszcze raz dzięki wielkie za strony, ja chyba ślepa jestem :evil_lol: (nie mogę pisac do Ciebie wiadomości, chyba masz za mało miejsca w skrzynce :hmmmm: ) Duffel na pewno by się ucieszył z takich wakacji (nowe zapachy, wrażenia i najważniejsze-> będzie z Wami ;) ) Tak, już wyczyściłam ;) Duffel jednak nie jedzie, ja tez nie :roll: juz nie mam siły do moich rodzicow, uwazają, że jeżdżenie z psem jest nienormalne :angryy: Quote
kamila92 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Miło Cię widzieć :D Zdjęcia super, nie możemy się doczekać tych z Moczydła :D Quote
Onomato-Peja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Heeeyy super mu w Vivie :loveu: bosko wprost. Szkoda, że nie jedziecie... Ale moze uda się jakoś rodziców przekonać.? Quote
Ewa&Duffel Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 kamila92 napisał(a):Miło Cię widzieć :D Zdjęcia super, nie możemy się doczekać tych z Moczydła :D O, hej :hand: Niedługo będą, jeszcze tylko seria z Choszczówki ;) Onomato-Peja napisał(a):Heeeyy super mu w Vivie :loveu: bosko wprost. Szkoda, że nie jedziecie... Ale moze uda się jakoś rodziców przekonać.? mi też się bardzo podoba :loveu: nie, już definitywnie powiedzieli,że nie :roll: dobrze, że chociaż na zjazd mnie zawiozą :roll: ale w przyszłym roku robię prawko i hulaj dusza, sami sobie będziemy jeździć :cool3: Shel napisał(a):Super z Was duet :) miło to słyszeć :) Quote
Recommended Posts