Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Huraaa! Super że już jesteś! :D Znam ból rozłąki z psiakiem, też zawsze za Snoopy'm tęsknię jak gdzieś wyjadę...
Masz jakieś zdjęcia z wakacji? Chciałabym zobaczyc te piękne widoki chociaż na zdjęciu ;)
My na zlot beagli jedziemy dopiero we wrześniu, ale Ci zazdroszczę :D
A czy jest jakieś forum goldenowe? Moja ciocia ma goldena i zazdościła nam (beaglarzom:evil_lol: ) takiego "zgrupowania" :evil_lol:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Huraaa! Super że już jesteś! :D Znam ból rozłąki z psiakiem, też zawsze za Snoopy'm tęsknię jak gdzieś wyjadę...
Masz jakieś zdjęcia z wakacji? Chciałabym zobaczyc te piękne widoki chociaż na zdjęciu ;)
My na zlot beagli jedziemy dopiero we wrześniu, ale Ci zazdroszczę :D
A czy jest jakieś forum goldenowe? Moja ciocia ma goldena i zazdościła nam (beaglarzom:evil_lol: ) takiego "zgrupowania" :evil_lol:

Teraz namawiam mamę, żeby go zabrać, jak będziemy na weekend jechac do Krynicy...moi rodzice mają tam mieszkanie, więc z tym nie byłoby problemu, ale mama się obawia, jak on zniesie podroz i w ogole to twierdzi, ze w gorach nie miałby co robic...a przeciez sa tam i potoki fajne, i mozna sie wspinac...jak sie nie zgodzą to ja też nie jadę...
zdjęcia mam, ale trochę to potrwa, zanim je zgram :evil_lol: ale na pewno dam w najbliższym czasie ;)
Jasne, że są fora goldenowe, napiszę ci na PW adresy ;)

wiki4 napisał(a):
Zdjęcia :multi:

Heejka :loveu:

Hej !!! Ale dziś gorąco...

Posted

Jeszcze raz dzięki wielkie za strony, ja chyba ślepa jestem :evil_lol: (nie mogę pisac do Ciebie wiadomości, chyba masz za mało miejsca w skrzynce :hmmmm: )

Duffel na pewno by się ucieszył z takich wakacji (nowe zapachy, wrażenia i najważniejsze-> będzie z Wami ;) )

Posted

[quote name='Minerva']Gdyby nie podpisy miałabym poważny problem z rozpoznaniem który to który :evil_lol:
Zdjęcia śliczne :)
A jak dla mnie to oni są jednak różni, pyski mają zupełnie inne i Rasty jest ciemniejszy. No ale może na zdjęciach tak tego nie widac ;)

[quote name='Onomato-Peja']W mordę, jacy oni podobni. ;) Jedynie po obroży idzie ich rozpoznać :D

Ee tam zaraz problem cenowy ;) Ja upolowałam rogza 40mm za 30 zł na allu, z przesyłka wyszedł mi taniej niż nowy rogz XL.
Ja w takim razie wolę się nie przyznawać, ile dałam za swojego :evil_lol:

[quote name='Daga & Maks']podobni do siebie :D

http://lh4.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TCdu0guOXoI/AAAAAAAANr8/lCUeHNTL0-s/DSC05361.JPG
i zamiłowania też podobne :D
dokładnie :D uwielbiają tez razem pływać ;)

[quote name='deer_1987']Nie narzekaj na foty :cool3:
nie narzekam, ale niektore sa za bardzo prześwietlone ;)

[quote name='dOgLoV']Oooo wróciliście :multi:

zdjęcia superowe :cool3: jak bracia bliźniacy 8)

zazdroszcze wam tych wakacji i chtnie obejrze zdjęcia z tego wyjazdu :lol:
Bo to w sumie są bracia bliźniacy (z tego samego miotu :lol:).

[quote name='*anusia&ajlu*']hej fajnie ze juz jestes :multi:
czekamy na fotki z wakacji
a na tym spacerku nie odrozniam Duffla od jego braciszka, sa identyczni :loveu:
Hej :) na żywo nie są wcale tacy podobni ;)

[quote name='Infortune.']Witajcie ! :multi:

Widzę, że Duffel bawi się pieskie z Żabki... :evil_lol: :cool3:
To Rasty :cool3:

Posted

[quote name='malina&lucyna']http://lh6.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TCdvNuJ8k4I/AAAAAAAANuA/7H1OJ_IIigo/DSC05399.JPG
jakie fajne pokudłaczone blond cos hihihi
Dufel jest poprostu BOOOOSSSKKKIII
pozdrawiamy i rowniez czekamy na wiecej wakacyjnych zdjec:)
Czasem teleobiektyw jest mało praktyczny, psiaki bawiły się w naszych nogach i nie mogłam ich uchwycić w całości ;)

[quote name='Zuzia&Snoopy']Jeszcze raz dzięki wielkie za strony, ja chyba ślepa jestem :evil_lol: (nie mogę pisac do Ciebie wiadomości, chyba masz za mało miejsca w skrzynce :hmmmm: )

Duffel na pewno by się ucieszył z takich wakacji (nowe zapachy, wrażenia i najważniejsze-> będzie z Wami ;) )
Tak, już wyczyściłam ;)
Duffel jednak nie jedzie, ja tez nie :roll: juz nie mam siły do moich rodzicow, uwazają, że jeżdżenie z psem jest nienormalne :angryy:

Posted

kamila92 napisał(a):
Miło Cię widzieć :D
Zdjęcia super, nie możemy się doczekać tych z Moczydła :D

O, hej :hand:
Niedługo będą, jeszcze tylko seria z Choszczówki ;)

Onomato-Peja napisał(a):
Heeeyy super mu w Vivie :loveu: bosko wprost. Szkoda, że nie jedziecie... Ale moze uda się jakoś rodziców przekonać.?

mi też się bardzo podoba :loveu:
nie, już definitywnie powiedzieli,że nie :roll: dobrze, że chociaż na zjazd mnie zawiozą :roll:
ale w przyszłym roku robię prawko i hulaj dusza, sami sobie będziemy jeździć :cool3:

Shel napisał(a):
Super z Was duet :)

miło to słyszeć :)