Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oo jak słodko uszy do tyłu daje... :loveu:
[url]http://lh3.ggpht.com/_vXP5Ntf2E7E/TCdreDITJ6I/AAAAAAAANg8/xmCHDtNr4FQ/DSC05313.JPG[/url]

Fibi też tak robi. ;)
Pozdrawiamy!

• 2 weeks later...
  • Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim :hand:
Już jestem :) Dzisiaj wróciłam. Byłam z Dufflem na długim spacerze, młody wymęczył się i padł, a ja zaczynam nadrabiać zaległości ;)
Na wakacjach było fajnie. Na Zakynthosie wiadomo, piękne widoki, morze i super pogoda (oraz wspaniałe żarcie :evil_lol:). Nad polskim morzem też nam się trafiły upały. Ale w sumie nie do konca dobrze wypoczęłam, bo cały czas tęskniłam...Nie lubię bez niego wyjezdzac :shake:
Ale juz jestem i w nastepny weekend wybieramy sie na zjazd goldenow do Mszczonowa :multi:

Byłam w niedzielę na wystawie w Gdyni i kupiłam młodemu komplet RD, obrożę Rogza, smaczki i zabawkę do wody. Niestety, zabawka przeszła dziś chrzest bojowy i to ja musiałam ją wyławiać z wody:diabloti: eh, ten moj aporter:shake:

Posted

Dziękujemy wszystkim za miłe przywitanie :)

[quote name='Onomato-Peja']Witajcie! Pochwalcie się nowymi "ciuszkami" :) i ostrzegam, że po kupieniu jednej obroży 4cm nie będziecie chcieli przejść z powrotem na wąskie :P
Jutro porobię mu zdjęcia w nowych wdziankach ;) No niestety, to jest problem...cenowy :evil_lol:

Mam sporo zaległych zdjęć, tak więc dam już trochę ;)
Czerwcowe spotkanie Duffla z bratem, Rasty'm :)
Zdjęcia robił moj brat i są średnie raczej...

Dwie dupki

Ja i Kasia, właścicielka Rasty'ego, a obok psy ;)

Moj duffelkowy pysio :loveu: