ladybird Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 2 godzinny spacer dzisiaj!? Podziwiam wytrzymałość, naprawdę :p Ja dziś pokonuję tylko krótkie odcinki: dom - samochód, samochód - metro, metro - praca, a i tak mi zimno :roll: Oczywiście foty mile widziane :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 ladybird napisał(a):2 godzinny spacer dzisiaj!? Podziwiam wytrzymałość, naprawdę :p Ja dziś pokonuję tylko krótkie odcinki: dom - samochód, samochód - metro, metro - praca, a i tak mi zimno :roll: Oczywiście foty mile widziane :lol: Twardym trzeba być :diabloti: Quote
ladybird Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Oj, mi sporo brakuje :eviltong: Może chcecie wziąć Dinusia ze sobą? Ucieszy się :p (nie wiem jak Ty :diabloti: ) Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='ladybird']Oj, mi sporo brakuje :eviltong: Może chcecie wziąć Dinusia ze sobą? Ucieszy się :p (nie wiem jak Ty :diabloti: ) Bardzo chętnie, Duffel by się ucieszył z kumpla ;) W taką pogodę ludzie chyba z psami nie spacerują, cały park i łaki mieliśmy dziś dla siebie ;) poza nami tylko rodzice z dziećmi na sankach spacerowali. Chyba sobie odmroziłam twarz i ręce:roll: Quote
ladybird Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Bardzo chętnie, Duffel by się ucieszył z kumpla ;) W taką pogodę ludzie chyba z psami nie spacerują, cały park i łaki mieliśmy dziś dla siebie ;) poza nami tylko rodzice z dziećmi na sankach spacerowali. Chyba sobie odmroziłam twarz i ręce:roll: Tylko nie wiem, czy by się dogadali, bo Dino się bawi dość, hm... agresywnie :roll: Potrzebuje kompana silnego fizycznie i psychicznie albo takiego, który jego ujarzmi (raz się to udało jednemu psu jak na razie) albo będzie mu uległy (bo wtedy on jest zadowolony). A jaki jest Duffel? Już kombinowałam, żeby stworzyć zestaw pies + sanki :razz: Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 ladybird napisał(a):Tylko nie wiem, czy by się dogadali, bo Dino się bawi dość, hm... agresywnie :roll: Potrzebuje kompana silnego fizycznie i psychicznie albo takiego, który jego ujarzmi (raz się to udało jednemu psu jak na razie) albo będzie mu uległy (bo wtedy on jest zadowolony). A jaki jest Duffel? Już kombinowałam, żeby stworzyć zestaw pies + sanki :razz: Hm, Duffel w zasadzie też preferuje dość agresywne zabawy, ganianie się, tarzania,gryzienie... Trzeba by sprawdzić w praktyce,jak by się dogadali ;) My niestety ze względu na dysplazję nie możemy pozwalać psu ciągnąć sanek :( Quote
ladybird Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Hm, Duffel w zasadzie też preferuje dość agresywne zabawy, ganianie się, tarzania,gryzienie... Trzeba by sprawdzić w praktyce,jak by się dogadali ;) My niestety ze względu na dysplazję nie możemy pozwalać psu ciągnąć sanek :( O, no to podobne zabawy :p Trzeba kiedyś sprawdzić :lol: Nie pomyślałam o dyspazji, faktycznie... To my też nie za bardzo :roll: Quote
Shirai - Koki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ewa, a zdjec nie ma :-(...:mad: Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Opiekuję się pewną młodą damą, więc trochę trudno mi znaleźć wystarczająco czasu na dodanie fotek ;) Ale właśnie zajęła się oglądaniem zdjęć z moim bratem, więc może się uda ;) Początki spaceru,w parku :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 ............................. Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 .............................. Quote
Ewa&Duffel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 ............................. Quote
Izabela124. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witam się wieczornie:p Czytałam dziś od początku waszą galerię, nareszcie skończyłam :evil_lol: Bardzo ładne zdjęcia robisz, masz talent:loveu: Królisie masz urocze, Duffel oczywiście jest śliczny, wymiziaj go ode mnie. Pozdrawiam i zapraszam do siebie Quote
Infortune. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://i49.tinypic.com/2hebsx1.jpg Super :loveu::loveu::loveu: No i moja ulubiona pomarańczowa kulka jest :loveu::lol: Wszyscy porobili śnieżne zdjęcia a ja nie :shake: Jak się obudziłam to widziałam, że jest słońce, ale wolałam sobie w ciepłym łóżku poleżeć i teraz żałuję :diabloti: Quote
sunshine Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jaki śniegowy nochal :D Że im te kinole nie marzną jak buszują w śniegu:P Quote
ladybird Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jestem fanką Twoich portrecików - są super! Jakiego poważnego modela dorwałaś na tej ławce :lol: W którym parku Wy macie tę zagadkową kulę :razz: Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jejuuuuuuu ile tu super zdjęć , wczoraj chciałam pooglądać to dogo robiło mi jakieś protesty i wejść do Ciebie mi nie chciało :mad:Widzę że Dufel tak jak Neron uwielbia się tarzać w śniegu i im go więcej tym ma większą frajdę a te fotki jarzębiny rewelacyjne !!!! Quote
Recommended Posts