Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2 godzinny spacer dzisiaj!? Podziwiam wytrzymałość, naprawdę :p Ja dziś pokonuję tylko krótkie odcinki: dom - samochód, samochód - metro, metro - praca, a i tak mi zimno :roll: Oczywiście foty mile widziane :lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladybird napisał(a):
2 godzinny spacer dzisiaj!? Podziwiam wytrzymałość, naprawdę :p Ja dziś pokonuję tylko krótkie odcinki: dom - samochód, samochód - metro, metro - praca, a i tak mi zimno :roll: Oczywiście foty mile widziane :lol:

Twardym trzeba być :diabloti:

Posted

[quote name='ladybird']Oj, mi sporo brakuje :eviltong: Może chcecie wziąć Dinusia ze sobą? Ucieszy się :p (nie wiem jak Ty :diabloti: )

Bardzo chętnie, Duffel by się ucieszył z kumpla ;) W taką pogodę ludzie chyba z psami nie spacerują, cały park i łaki mieliśmy dziś dla siebie ;) poza nami tylko rodzice z dziećmi na sankach spacerowali.
Chyba sobie odmroziłam twarz i ręce:roll:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Bardzo chętnie, Duffel by się ucieszył z kumpla ;) W taką pogodę ludzie chyba z psami nie spacerują, cały park i łaki mieliśmy dziś dla siebie ;) poza nami tylko rodzice z dziećmi na sankach spacerowali.
Chyba sobie odmroziłam twarz i ręce:roll:

Tylko nie wiem, czy by się dogadali, bo Dino się bawi dość, hm... agresywnie :roll: Potrzebuje kompana silnego fizycznie i psychicznie albo takiego, który jego ujarzmi (raz się to udało jednemu psu jak na razie) albo będzie mu uległy (bo wtedy on jest zadowolony). A jaki jest Duffel?

Już kombinowałam, żeby stworzyć zestaw pies + sanki :razz:

Posted

ladybird napisał(a):
Tylko nie wiem, czy by się dogadali, bo Dino się bawi dość, hm... agresywnie :roll: Potrzebuje kompana silnego fizycznie i psychicznie albo takiego, który jego ujarzmi (raz się to udało jednemu psu jak na razie) albo będzie mu uległy (bo wtedy on jest zadowolony). A jaki jest Duffel?

Już kombinowałam, żeby stworzyć zestaw pies + sanki :razz:

Hm, Duffel w zasadzie też preferuje dość agresywne zabawy, ganianie się, tarzania,gryzienie...
Trzeba by sprawdzić w praktyce,jak by się dogadali ;)

My niestety ze względu na dysplazję nie możemy pozwalać psu ciągnąć sanek :(

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Hm, Duffel w zasadzie też preferuje dość agresywne zabawy, ganianie się, tarzania,gryzienie...
Trzeba by sprawdzić w praktyce,jak by się dogadali ;)

My niestety ze względu na dysplazję nie możemy pozwalać psu ciągnąć sanek :(

O, no to podobne zabawy :p Trzeba kiedyś sprawdzić :lol:

Nie pomyślałam o dyspazji, faktycznie... To my też nie za bardzo :roll:

Posted

Opiekuję się pewną młodą damą, więc trochę trudno mi znaleźć wystarczająco czasu na dodanie fotek ;)
Ale właśnie zajęła się oglądaniem zdjęć z moim bratem, więc może się uda ;)

Początki spaceru,w parku :)

Posted

Witam się wieczornie:p
Czytałam dziś od początku waszą galerię, nareszcie skończyłam :evil_lol: Bardzo ładne zdjęcia robisz, masz talent:loveu: Królisie masz urocze, Duffel oczywiście jest śliczny, wymiziaj go ode mnie.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie

Posted

Jejuuuuuuu ile tu super zdjęć , wczoraj chciałam pooglądać to dogo robiło mi jakieś protesty i wejść do Ciebie mi nie chciało :mad:Widzę że Dufel tak jak Neron uwielbia się tarzać w śniegu i im go więcej tym ma większą frajdę a te fotki jarzębiny rewelacyjne !!!!