taxelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 E tam nie sa wcale takie zle te zdjecia :) Quote
paulaa. Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Oj tam, oj tam fajnie zdjęcia wyszły! ;) Strasznie fajny teren macie dla psiaków, ale nawet nie pytam gdzie, bo zawsze daleko od nas wszystko, na bielanach strasznie mało miejsc gdzie można z psem iść... Quote
Amber Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Się wycwaniłaś Ewa, na żadnym zdjęciu cię nie widać, a twoich ja, a na moich motyleqq :evil_lol: Twoje są jaśniejsze od moich, ale też krótki obiektyw więcej światła zawsze złapie :) Quote
łamAga Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Wszystkie zdjęcia rewelacyjne !!!! fajnie spotkanko :loveu: Quote
sator_k_ Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 A co to za niesprawiedliwość, że Jari w kagańcu? Bezbronne maleństwo? ;) Quote
Amber Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 sator_k_ napisał(a):A co to za niesprawiedliwość, że Jari w kagańcu? Bezbronne maleństwo? ;) Raz, że się trochę bałyśmy o Duffla na początku, bo Jari jednak nie ma już 8 miesięcy tylko ponad pół roku i bywa zaczepny do innych samców. Wszystko z Dufflem było okej, ale na tym polu były też inne pieseczki. Jakby jakiś podbiegł i zaczęła się zadyma to wolę mieć pewność, że ze strony mojego psa nie ma zagrożenia. No i gdyby ten kaganiec cokolwiek mu przeszkadzał to pewnie i bym zdjęła ale on nawet nie zwraca na niego uwagi. Quote
sator_k_ Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja też zawsze wolę żeby Sator biegał w kagańcu jak nie jestem w 100% pewna, że nie wydaży się coś nieprzewidzianego. :) Quote
kalyna Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 oo i tu też są takie fajne zdjęcia ze spacerku :) Ale Duffel to za spokojny jest dla tych ADHDowców :) Quote
lora Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ale świetny na pewno był spacer w tak dużym gronie. Zazdrościmy. Quote
Ewa&Duffel Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 deer_1987 napisał(a):E tam nie sa wcale takie zle te zdjecia :) Trochę nad nimi popracowałam, więc jakoś tam wyszły ;) paulaa. napisał(a):Oj tam, oj tam fajnie zdjęcia wyszły! ;) Strasznie fajny teren macie dla psiaków, ale nawet nie pytam gdzie, bo zawsze daleko od nas wszystko, na bielanach strasznie mało miejsc gdzie można z psem iść... To jest pole naprzeciwko cmentarza bródnowskiego :) A gdzie dokładnie mieszkasz na Bielanach, tzn. w jakim rejonie ? Amber napisał(a):Się wycwaniłaś Ewa, na żadnym zdjęciu cię nie widać, a twoich ja, a na moich motyleqq :evil_lol: Twoje są jaśniejsze od moich, ale też krótki obiektyw więcej światła zawsze złapie :) Haha :diabloti: Ja je rozjaśniałam jeszcze, bo większość zdecydowanie za ciemna wyszła ;) A obiektywu nie miałam krótkiego, tylko tele 55-200, chyba Ty masz taki sam ? ;) dOgLoV napisał(a):Wszystkie zdjęcia rewelacyjne !!!! fajnie spotkanko :loveu: :) kalyna napisał(a):oo i tu też są takie fajne zdjęcia ze spacerku :) Ale Duffel to za spokojny jest dla tych ADHDowców :) Duffel ogólnie jest dość spokojny, ale teraz przez te problemy zdrowotne jest jeszcze bardziej wyciszony...Aczkolwiek to zalezy, czasami ma mnóstwo energii, na przykład dziś rano tak szalał z kolegą goldenem, że pole chyba z 10 razy okrążyli, a potem oboje padli...na błoto i zaczęli zapasy uprawiać :evil_lol: lora napisał(a):Ale świetny na pewno był spacer w tak dużym gronie. Zazdrościmy. Oj bez przesady, aż tak dużo nas nie było ;) Quote
Ewa&Duffel Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Jeszcze trochę ze zjazdu :cool3: Quote
paulaa. Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Trudno określić jakie to okolice, Al.Reymonta, mam blisko dosyć do Parku Bielańskiego, ale tam jest taki syf < mój pies wytarzał się tam pare razy w ludzkiej koopie, których tam pełnoo, jak i śmieci> , że szkoda gadać i mnóstwoo kleszczy jeszcze teraz... ;) Quote
Recommended Posts