Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tam, oj tam fajnie zdjęcia wyszły! ;) Strasznie fajny teren macie dla psiaków, ale nawet nie pytam gdzie, bo zawsze daleko od nas wszystko, na bielanach strasznie mało miejsc gdzie można z psem iść...

Posted

Się wycwaniłaś Ewa, na żadnym zdjęciu cię nie widać, a twoich ja, a na moich motyleqq :evil_lol: Twoje są jaśniejsze od moich, ale też krótki obiektyw więcej światła zawsze złapie :)

Posted

sator_k_ napisał(a):
A co to za niesprawiedliwość, że Jari w kagańcu? Bezbronne maleństwo? ;)

Raz, że się trochę bałyśmy o Duffla na początku, bo Jari jednak nie ma już 8 miesięcy tylko ponad pół roku i bywa zaczepny do innych samców. Wszystko z Dufflem było okej, ale na tym polu były też inne pieseczki. Jakby jakiś podbiegł i zaczęła się zadyma to wolę mieć pewność, że ze strony mojego psa nie ma zagrożenia.

No i gdyby ten kaganiec cokolwiek mu przeszkadzał to pewnie i bym zdjęła ale on nawet nie zwraca na niego uwagi.

Posted

deer_1987 napisał(a):
E tam nie sa wcale takie zle te zdjecia :)

Trochę nad nimi popracowałam, więc jakoś tam wyszły ;)

paulaa. napisał(a):
Oj tam, oj tam fajnie zdjęcia wyszły! ;) Strasznie fajny teren macie dla psiaków, ale nawet nie pytam gdzie, bo zawsze daleko od nas wszystko, na bielanach strasznie mało miejsc gdzie można z psem iść...

To jest pole naprzeciwko cmentarza bródnowskiego :) A gdzie dokładnie mieszkasz na Bielanach, tzn. w jakim rejonie ?

Amber napisał(a):
Się wycwaniłaś Ewa, na żadnym zdjęciu cię nie widać, a twoich ja, a na moich motyleqq :evil_lol: Twoje są jaśniejsze od moich, ale też krótki obiektyw więcej światła zawsze złapie :)

Haha :diabloti:
Ja je rozjaśniałam jeszcze, bo większość zdecydowanie za ciemna wyszła ;)
A obiektywu nie miałam krótkiego, tylko tele 55-200, chyba Ty masz taki sam ? ;)

dOgLoV napisał(a):
Wszystkie zdjęcia rewelacyjne !!!! fajnie spotkanko :loveu:

:)

kalyna napisał(a):
oo i tu też są takie fajne zdjęcia ze spacerku :)
Ale Duffel to za spokojny jest dla tych ADHDowców :)

Duffel ogólnie jest dość spokojny, ale teraz przez te problemy zdrowotne jest jeszcze bardziej wyciszony...Aczkolwiek to zalezy, czasami ma mnóstwo energii, na przykład dziś rano tak szalał z kolegą goldenem, że pole chyba z 10 razy okrążyli, a potem oboje padli...na błoto i zaczęli zapasy uprawiać :evil_lol:

lora napisał(a):
Ale świetny na pewno był spacer w tak dużym gronie.
Zazdrościmy.

Oj bez przesady, aż tak dużo nas nie było ;)

Posted

Trudno określić jakie to okolice, Al.Reymonta, mam blisko dosyć do Parku Bielańskiego, ale tam jest taki syf < mój pies wytarzał się tam pare razy w ludzkiej koopie, których tam pełnoo, jak i śmieci> , że szkoda gadać i mnóstwoo kleszczy jeszcze teraz... ;)