motyleqq Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 http://img684.imageshack.us/img684/3322/dsc03269pn.jpg o, to jest dopiero prawdziwy labrador! ;) zmieniłaś avatar i sygnaturę i nie wiedziałam, co to za użytkownik :D Quote
taxelina Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tej swinki - jej pisku - sie Sherry boi :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='motyleqq']http://img684.imageshack.us/img684/3322/dsc03269pn.jpg o, to jest dopiero prawdziwy labrador! ;) zmieniłaś avatar i sygnaturę i nie wiedziałam, co to za użytkownik :D Miniaturka :cool3: Te nie-labradory były ciekawsze niż same labradory, moim zdaniem przynajmniej ;) Już mi się znudziło, czas na nowości jakieś :diabloti: [quote name='deer_1987']Tej swinki - jej pisku - sie Sherry boi :diabloti: Nasza chrumka i pierdzi :lol: Quote
Amber Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Rozżarzony Plac Teatralny to faktycznie nie najlepsze miejsce do spotkań z psami + ciekawe czy wszyscy właściciele sprzątali po swoich pieskach? Powinni to urządzać w jakimś parku, gdzie jest choć jedno drzewo :shake: Duffel jaki różowiutki z tą świnią i obróżką, sweet :lol: Quote
*Magda* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Nasza chrumka i pierdzi :lol: Tora też taką pierdząco-chrumkającą miała. Ale zginęła śmiercią tragiczną :( Zagryzione przez Torę :D Quote
sator_k_ Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Nie pytał się Ciebie nikt co to za wspaniały długowłosy labrador:cool3:? Quote
Kashdog Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jaki fajny avatar macie :)!! Czy mnie oczy mylą czy jakieś fajne zestawiki dostawaliście na tej paradzie :D? Quote
paulaa. Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Duffelek cudny. :loveu: A ja chciałam się wybrać na tą parade ze Scoobym < spaniel > to tata mnie wyśmiał, że to nie labrador i obciach. :eviltong: Teraz żaluje, patrząc na wasze fotki, że się nie wybrałam... Quote
Ewa&Duffel Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Amber napisał(a):Rozżarzony Plac Teatralny to faktycznie nie najlepsze miejsce do spotkań z psami + ciekawe czy wszyscy właściciele sprzątali po swoich pieskach? Powinni to urządzać w jakimś parku, gdzie jest choć jedno drzewo :shake: Duffel jaki różowiutki z tą świnią i obróżką, sweet :lol: Ano właśnie...a co sprzątania to nie wiem, ale założę się, że nie każdy sprzątał, zawsze tak jest niestety :shake: Aniołeczek :loveu::diabloti: magdabroy napisał(a):Tora też taką pierdząco-chrumkającą miała. Ale zginęła śmiercią tragiczną :( Zagryzione przez Torę :D Nasza jak na razie miewa się dobrze, ale Duffel raczej już wyrósł z niszczenia zabawek ;) sator_k_ napisał(a):Nie pytał się Ciebie nikt co to za wspaniały długowłosy labrador:cool3:? O dziwo wszyscy wiedzieli, że to golden ;) Kashdog napisał(a):Jaki fajny avatar macie :)!! Czy mnie oczy mylą czy jakieś fajne zestawiki dostawaliście na tej paradzie :D? :) Na paradzie kupowało się taki pakiet pomocowy w torebce Velvet, w srodku był dyplom, torebka na kupkę, chustka dla psa,koszulka (dostałam rozmiar XXL, więc jest w sam raz jako koszula nocna :lol:) i numer "Mojego Psa". Było tam też stoisko RC, gdzie można było odpowiadać na pytania i za dobrą odpowiedź dostawało się frisbee albo taką matę na samochód. Ja wzięłam matę ;) Rozdawali tam jeszcze jakieś próbki, ale ja akurat karmą da labradorów nie jestem zainteresowana, więc nie chciało mi się stać w kilometrowej kolejce ;) Aha, no i dali nam jeszcze jedną saszetkę przysmaku RC Educ :) Quote
motyleqq Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Amber napisał(a):Rozżarzony Plac Teatralny to faktycznie nie najlepsze miejsce do spotkań z psami + ciekawe czy wszyscy właściciele sprzątali po swoich pieskach? Powinni to urządzać w jakimś parku, gdzie jest choć jedno drzewo :shake: z tego co widziałam na zdjęciach, to jak już się odbył zasadniczy marsz, to szli właśnie w takie zielone okolice. ale i tak cała akcja powinna odbywać się w parku, najlepiej takim z wodą ;) Ewa&Duffel napisał(a): :) Na paradzie kupowało się taki pakiet pomocowy w torebce Velvet, w srodku był dyplom, torebka na kupkę, chustka dla psa,koszulka (dostałam rozmiar XXL, więc jest w sam raz jako koszula nocna :lol:) i numer "Mojego Psa". Było tam też stoisko RC, gdzie można było odpowiadać na pytania i za dobrą odpowiedź dostawało się frisbee albo taką matę na samochód. Ja wzięłam matę ;) Rozdawali tam jeszcze jakieś próbki, ale ja akurat karmą da labradorów nie jestem zainteresowana, więc nie chciało mi się stać w kilometrowej kolejce ;) Aha, no i dali nam jeszcze jedną saszetkę przysmaku RC Educ :) ja dostałam XL i w niej śpię :D co zaś do frisbee, jak mój chłopak zobaczył, to pełen entuzjazmu zawołał "to do rzucania? idziemy dziś do parku!' :lol: Quote
*Magda* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 motyleqq napisał(a):jco zaś do frisbee, jak mój chłopak zobaczył, to pełen entuzjazmu zawołał "to do rzucania? idziemy dziś do parku!' :lol: Czyli zabawka dla chłopaka, a nie dla psa :D Quote
lora Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Świetne fotki z parady. Szkoda ze w innych miastach nie organizują. Quote
Ewa&Duffel Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='paulaa.']Duffelek cudny. :loveu: A ja chciałam się wybrać na tą parade ze Scoobym < spaniel > to tata mnie wyśmiał, że to nie labrador i obciach. :eviltong: Teraz żaluje, patrząc na wasze fotki, że się nie wybrałam... Dzięki :loveu: Spokojnie mogłaś iść, były przeróżne psiaki ;) Na jednym ze zrobionych przeze mnie zdjęć widać nawet owczarka środkowoazjatyckiego (tak mi się przynajmniej wydaje, że to ta rasa). [quote name='motyleqq']z tego co widziałam na zdjęciach, to jak już się odbył zasadniczy marsz, to szli właśnie w takie zielone okolice. ale i tak cała akcja powinna odbywać się w parku, najlepiej takim z wodą ;) ja dostałam XL i w niej śpię :D co zaś do frisbee, jak mój chłopak zobaczył, to pełen entuzjazmu zawołał "to do rzucania? idziemy dziś do parku!' :lol: No właśnie, w zeszłym roku była fontanna, więc psy mogły się ochłodzić i miały frajdę :) To obie mamy koszule nocne :lol: I jak, wypróbowane ? :D [quote name='magdabroy']Czyli zabawka dla chłopaka, a nie dla psa :D Dokładnie :cool3: [quote name='lora']Świetne fotki z parady. Szkoda ze w innych miastach nie organizują. Dzięki :) No niestety nie dałoby rady wszędzie czegoś zorganizować ;) Trochę ze zjazdu jeszcze :cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Przepyszne poziomki były tam w lesie :loveu: Quote
*Magda* Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Ewa&Duffel'] https://lh6.googleusercontent.com/-2H_jK0veU2A/Tgo4RNl3xOI/AAAAAAAAF98/Oo7SIWOSKmA/DSC01036.JPG Goldeny wyrosły w lesie jak grzyby po deszczu :D Quote
Recommended Posts