Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']http://img684.imageshack.us/img684/3322/dsc03269pn.jpg

o, to jest dopiero prawdziwy labrador! ;)

zmieniłaś avatar i sygnaturę i nie wiedziałam, co to za użytkownik :D
Miniaturka :cool3:
Te nie-labradory były ciekawsze niż same labradory, moim zdaniem przynajmniej ;)

Już mi się znudziło, czas na nowości jakieś :diabloti:

[quote name='deer_1987']Tej swinki - jej pisku - sie Sherry boi :diabloti:
Nasza chrumka i pierdzi :lol:

Posted

Rozżarzony Plac Teatralny to faktycznie nie najlepsze miejsce do spotkań z psami + ciekawe czy wszyscy właściciele sprzątali po swoich pieskach? Powinni to urządzać w jakimś parku, gdzie jest choć jedno drzewo :shake:

Duffel jaki różowiutki z tą świnią i obróżką, sweet :lol:

Posted

Duffelek cudny. :loveu:
A ja chciałam się wybrać na tą parade ze Scoobym < spaniel > to tata mnie wyśmiał, że to nie labrador i obciach. :eviltong: Teraz żaluje, patrząc na wasze fotki, że się nie wybrałam...

Posted

Amber napisał(a):
Rozżarzony Plac Teatralny to faktycznie nie najlepsze miejsce do spotkań z psami + ciekawe czy wszyscy właściciele sprzątali po swoich pieskach? Powinni to urządzać w jakimś parku, gdzie jest choć jedno drzewo :shake:

Duffel jaki różowiutki z tą świnią i obróżką, sweet :lol:

Ano właśnie...a co sprzątania to nie wiem, ale założę się, że nie każdy sprzątał, zawsze tak jest niestety :shake:
Aniołeczek :loveu::diabloti:

magdabroy napisał(a):
Tora też taką pierdząco-chrumkającą miała. Ale zginęła śmiercią tragiczną :( Zagryzione przez Torę :D

Nasza jak na razie miewa się dobrze, ale Duffel raczej już wyrósł z niszczenia zabawek ;)

sator_k_ napisał(a):
Nie pytał się Ciebie nikt co to za wspaniały długowłosy labrador:cool3:?

O dziwo wszyscy wiedzieli, że to golden ;)

Kashdog napisał(a):
Jaki fajny avatar macie :)!!
Czy mnie oczy mylą czy jakieś fajne zestawiki dostawaliście na tej paradzie :D?

:)
Na paradzie kupowało się taki pakiet pomocowy w torebce Velvet, w srodku był dyplom, torebka na kupkę, chustka dla psa,koszulka (dostałam rozmiar XXL, więc jest w sam raz jako koszula nocna :lol:) i numer "Mojego Psa".
Było tam też stoisko RC, gdzie można było odpowiadać na pytania i za dobrą odpowiedź dostawało się frisbee albo taką matę na samochód. Ja wzięłam matę ;) Rozdawali tam jeszcze jakieś próbki, ale ja akurat karmą da labradorów nie jestem zainteresowana, więc nie chciało mi się stać w kilometrowej kolejce ;)
Aha, no i dali nam jeszcze jedną saszetkę przysmaku RC Educ :)

Posted

Amber napisał(a):

z tego co widziałam na zdjęciach, to jak już się odbył zasadniczy marsz, to szli właśnie w takie zielone okolice. ale i tak cała akcja powinna odbywać się w parku, najlepiej takim z wodą ;)

Ewa&Duffel napisał(a):

:)
Na paradzie kupowało się taki pakiet pomocowy w torebce Velvet, w srodku był dyplom, torebka na kupkę, chustka dla psa,koszulka (dostałam rozmiar XXL, więc jest w sam raz jako koszula nocna :lol:) i numer "Mojego Psa".
Było tam też stoisko RC, gdzie można było odpowiadać na pytania i za dobrą odpowiedź dostawało się frisbee albo taką matę na samochód. Ja wzięłam matę ;) Rozdawali tam jeszcze jakieś próbki, ale ja akurat karmą da labradorów nie jestem zainteresowana, więc nie chciało mi się stać w kilometrowej kolejce ;)
Aha, no i dali nam jeszcze jedną saszetkę przysmaku RC Educ :)

ja dostałam XL i w niej śpię :D
co zaś do frisbee, jak mój chłopak zobaczył, to pełen entuzjazmu zawołał "to do rzucania? idziemy dziś do parku!' :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
jco zaś do frisbee, jak mój chłopak zobaczył, to pełen entuzjazmu zawołał "to do rzucania? idziemy dziś do parku!' :lol:

Czyli zabawka dla chłopaka, a nie dla psa :D

Posted

[quote name='paulaa.']Duffelek cudny. :loveu:
A ja chciałam się wybrać na tą parade ze Scoobym < spaniel > to tata mnie wyśmiał, że to nie labrador i obciach. :eviltong: Teraz żaluje, patrząc na wasze fotki, że się nie wybrałam...
Dzięki :loveu:
Spokojnie mogłaś iść, były przeróżne psiaki ;) Na jednym ze zrobionych przeze mnie zdjęć widać nawet owczarka środkowoazjatyckiego (tak mi się przynajmniej wydaje, że to ta rasa).

[quote name='motyleqq']z tego co widziałam na zdjęciach, to jak już się odbył zasadniczy marsz, to szli właśnie w takie zielone okolice. ale i tak cała akcja powinna odbywać się w parku, najlepiej takim z wodą ;)

ja dostałam XL i w niej śpię :D
co zaś do frisbee, jak mój chłopak zobaczył, to pełen entuzjazmu zawołał "to do rzucania? idziemy dziś do parku!' :lol:
No właśnie, w zeszłym roku była fontanna, więc psy mogły się ochłodzić i miały frajdę :)
To obie mamy koszule nocne :lol:
I jak, wypróbowane ? :D

[quote name='magdabroy']Czyli zabawka dla chłopaka, a nie dla psa :D
Dokładnie :cool3:

[quote name='lora']Świetne fotki z parady. Szkoda ze w innych miastach nie organizują.
Dzięki :) No niestety nie dałoby rady wszędzie czegoś zorganizować ;)

Trochę ze zjazdu jeszcze :cool3: