Ewa&Duffel Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 I koniec...z pierwszego dnia oczywiście :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Oj ale duzo na raz :razz: Jak mam ponad 800 zdjęć, to nie będę ich oszczędzać, bo do przyszłego roku mi się zejdzie ze wstawianiem :evil_lol: Quote
taxelina Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Jak mam ponad 800 zdjęć, to nie będę ich oszczędzać, bo do przyszłego roku mi się zejdzie ze wstawianiem :evil_lol: Ponad 800 z kazdego dnia czy z calego wypadu? :razz: Bo z nami duzo fotek przyjechalo ze stolicy :D Widac po mordkach ze zlot udany :loveu: Quote
AgataP Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Jak mam ponad 800 zdjęć, to nie będę ich oszczędzać, bo do przyszłego roku mi się zejdzie ze wstawianiem :evil_lol: A jako Duffelowa włascicielka jesteś chociaż na jakimś? ;) :shake:przydałoby się w końcu jakieś foto rodzinne :) Quote
awaria Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jezu, czy to Duffo :D ? https://lh5.googleusercontent.com/-LSZp7I-vUW8/TgoywCFGUwI/AAAAAAAAFlc/zSR-LyT_5k0/DSC00605.JPG Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to ale dużo ich narobiłaś :) to sporo czasu spędziłaś z aparatem w ręku :) i przynamniej niezapomniana pamiątka jest :) Quote
*Magda* Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tyle goldenków w jednym miejscu :loveu: Pięknie to wygląda na zdjęciach. A na żywo pewnie jeszcze lepiej ;) Quote
łamAga Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Jak dużo Dufflastych :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Amber Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ja jak narobię tyle fot z jednego miejsca to jednak nie wstawiam wszystkich, robię selekcję, bo chyba by nie szlag trafił jakbym miała wsadzać wszystkie :lol: Quote
przeszlus Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 O Boże ile fotek o.O Ale ja uwielbiam mokre psy :) Quote
Ewa&Duffel Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='deer_1987']Ponad 800 z kazdego dnia czy z calego wypadu? :razz: Bo z nami duzo fotek przyjechalo ze stolicy :D Widac po mordkach ze zlot udany :loveu: Nie no bez przesady, z całego wypadu 800 :lol: [quote name='AgataP']A jako Duffelowa włascicielka jesteś chociaż na jakimś? ;) :shake:przydałoby się w końcu jakieś foto rodzinne :) A owszem, będą i takie :D [quote name='awaria']Jezu, czy to Duffo :D ? https://lh5.googleusercontent.com/-LSZp7I-vUW8/TgoywCFGUwI/AAAAAAAAFlc/zSR-LyT_5k0/DSC00605.JPG Tak :evil_lol: [quote name='kalyna']to ale dużo ich narobiłaś :) to sporo czasu spędziłaś z aparatem w ręku :) i przynamniej niezapomniana pamiątka jest :) Aparat towarzyszył nam w zasadzie przez cały czas ;) [quote name='magdabroy']Tyle goldenków w jednym miejscu :loveu: Pięknie to wygląda na zdjęciach. A na żywo pewnie jeszcze lepiej ;) Zdjęcia zdjęciami, ale faktycznie na żywo to dopiero robi wrażenie :) [quote name='dagaa111']sporo tych zdjęć. I widać że zlot udany :) Tak :) [quote name='dOgLoV']Jak dużo Dufflastych :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='Paula03']Dużo zdjęć :D Ale dobrze, lubię oglądać ;) ;) Quote
Ewa&Duffel Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Amber']Ja jak narobię tyle fot z jednego miejsca to jednak nie wstawiam wszystkich, robię selekcję, bo chyba by nie szlag trafił jakbym miała wsadzać wszystkie :lol: Ja też nie wstawiam wszystkich, ale mimo wszystko czasami ciężko wybrać ;-) [quote name='Michał i Nemo']No a gdzie reszta zdjęć? Czekam(y) :-D Zaraz powstawiam ;-) Wkuwam ostatnio sporo do egzaminu na prawko, więc i czasu mniej... [quote name='motyleqq']fajny ten złoty golden :smile: :smile: [quote name='przeszlus']O Boże ile fotek o.O Ale ja uwielbiam mokre psy :smile: :diabloti: Wiem :lol: [quote name='ania90']witamy sie:smile: Hej :smile: Dzień drugi :) Pańcia, wstawaj, wyłaź już z tego domku ! Poranne walki Nemo i Szajby :cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Rebeka z patyczkiem :cool3: Amor Nemo Nugat, a w tle Skipi Quote
Ewa&Duffel Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Duffo Taba i Skipi Poranny spacer na wodę Quote
Recommended Posts