Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wow! Czad! :)
Wiadomo, że często na wystawach też można spotkać większe grupki psów tej samej rasy (tym bardziej jeśli jest ona popularna), ale jednak takie coś to co innego :).

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa, po raz kolejny mówię: ZDJĘCIA BOMBA!!!
A widzę że oprócz mojego zbója nawet ja się załapałem na zdjęcie :D
Każdemu mogę z czystym sercem polecić wyjazd na taki zjazd, jeśli tylko będziecie mieli możliwość to proszę się nie wahać :)

Ewa, to nie był 'mały kundelek' tylko 'honorowy golden' ;)

Posted

Mam do Ciebie pytanie Ewa. Znasz może jakieś fajne miejsca na spacer z psem na Żeraniu lub gdzieś w pobliżu? Tak, żeby było gdzie pospacerować, ale żeby było ładnie. :)

Posted

Robin ale ma sierść :loveu:
no i zlot to pewnie fajna sprawa :) a daleko musiałaś dojechać?
bo ja słyszałam o ONkowym ale po pierwsze za daleko a po drugie to nie wyobrażam sobie z Sonią być na takim zlocie...
a w sumie to z jednej strony dobrze jak takie późne godziny są, bo psiaki nie są tak wykończone tym ciepłem.. ja z moimi to dopiero po 20 zaczynamy biegać... bo wcześniej to i tak siły nie mają, a jak są gorączki to i po 21....ale ja sobie rozkładam przeszkody na podwórku, a ty jednak musisz dojechać jeszcze :( szkoda, ale pewnie nie raz będą jeszcze organizowane dla początkujących :)

no i liczę na fotki z wystawy :)

Posted

[quote name='Illusion']Wow! Czad! :)
Wiadomo, że często na wystawach też można spotkać większe grupki psów tej samej rasy (tym bardziej jeśli jest ona popularna), ale jednak takie coś to co innego :).
No, robiliśmy wrażenie :) Jak spacerowaliśmy po tych ruinach zamku w Chęcinach, to inni turyści się pytali, czy można te psy wypożyczyć :lol:

[quote name='kavala']Ile fajnych goldków, co jeden to lepszy!
Genialne! :loveu:
Każdy jest wyjątkowy i wspaniały :)
Dzięki ;)

[quote name='Michał i Nemo']Ewa, po raz kolejny mówię: ZDJĘCIA BOMBA!!!
A widzę że oprócz mojego zbója nawet ja się załapałem na zdjęcie :D
Każdemu mogę z czystym sercem polecić wyjazd na taki zjazd, jeśli tylko będziecie mieli możliwość to proszę się nie wahać :)

Ewa, to nie był 'mały kundelek' tylko 'honorowy golden' ;)
A ja po raz kolejny dziękuję :)
Racja :D A hałasu Yogi robił za wszystkie goldeny :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Piekne mieliscie tereny na tym zlocie!
Tak, pięknie tam jest, na pewno kiedyś wrócimy w te okolice :)

[quote name='cockermaister']https://lh6.googleusercontent.com/-TEaxxXyAYM8/TgowxYNWwHI/AAAAAAAAFbo/FZpiYF80FUw/DSC00424.JPG w swoim żywiole :cool3:
fajne są takie spotkanka :lol:
:)

[quote name='sator_k_']Coś mi się niebezpiecznie goldeny roją w oczach :evil_lol:
:cool3:

[quote name='Bonsai']Mam do Ciebie pytanie Ewa. Znasz może jakieś fajne miejsca na spacer z psem na Żeraniu lub gdzieś w pobliżu? Tak, żeby było gdzie pospacerować, ale żeby było ładnie. :)
Wzdłuż kanałku żerańskiego jest dość długa ścieżka, z obu stron otoczona drzewami. Jeżdżą tam głównie rowerzyści, ale tłumów nie ma. Całkiem przyjemne miejsce :)
Z Żerania blisko jest też do Choszczówki-a tam wielki, piękny las, w którym można spacerować godzinami :)

Posted

[quote name='kalyna']Robin ale ma sierść :loveu:
no i zlot to pewnie fajna sprawa :smile: a daleko musiałaś dojechać?
bo ja słyszałam o ONkowym ale po pierwsze za daleko a po drugie to nie wyobrażam sobie z Sonią być na takim zlocie...
a w sumie to z jednej strony dobrze jak takie późne godziny są, bo psiaki nie są tak wykończone tym ciepłem.. ja z moimi to dopiero po 20 zaczynamy biegać... bo wcześniej to i tak siły nie mają, a jak są gorączki to i po 21....ale ja sobie rozkładam przeszkody na podwórku, a ty jednak musisz dojechać jeszcze :-( szkoda, ale pewnie nie raz będą jeszcze organizowane dla początkujących :smile:

no i liczę na fotki z wystawy :smile:
Tak, niezły z niego kudłacz :-D
Nie było aż tak daleko, niecałe 300 km, ale za to z przygodami, o których pisałam wcześniej (zepsuty samochód) ;-)
No właśnie, gdyby to było gdzieś blisko, to bym nie zrezygnowała...
Mam tylko troszeczkę, bardziej byłam zajęta bieganiem po stoiskach i wyciąganiem próbek :evil_lol:

[quote name='bianka19']ale dużo goldenków, fajnie tak mieć spotkanko z wieloma kumpli. ;-) strasznie ich dużo. :-D

jakie tyłoczki. :evil_lol:
https://lh3.googleusercontent.com/-ZHXOF8sCO-o/TgowqP4AbyI/AAAAAAAAFbE/JMiB2xaebJ4/DSC00415.JPG
;-)

Nemo

Posted

Prześliczny ten twoj Duffel! :eviltong:
Kocham takie umaszczenie u goldenów.:loveu:

Świetna galeria bedziemy wpadać :)
I Zapraszamy również do siebie. :evil_lol: