Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja10014']Świetne kolory na świetnych zdjęciach :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :)

[quote name='Kashdog']Tak, kolorystyka zdjęć jest teraz jakby cieplejsza i przyjemniej się je ogląda :)

U nas też jest problem ze znalezieniem jakiejś ekipy spacerowej. Ale niestety uroki życia w miastowsi, gdzie ludzie wolą siedzieć na kanapach przed telewizorem, a nie iść na spacer ze swoim psem, bo po co ? Przecież można przejść się wokół bloku lub lepiej wypuścić psa samego! A co. Niech sobie pobiega do woli...[/QUOTE]
Fajnie, że się podoba :)

Ja mieszkam na uliczce domków jednorodzinnych i niestety są tutaj dwie skrajności-albo pies cały czas w kojcu (zazwyczaj wypuszczany na ogród na noc) albo brama otwarta i pies biega sobie cały czas gdzie chce, obszczekuje ludzi, rzuca się na inne psy itd. :roll: Po co chodzić na spacery, pies sobie sam znajdzie rozrywkę przecież :roll:

[quote name='ania90']sliczny Duffel:)[/QUOTE]
:)

[quote name='dagaa111']o to nawet nie wiedziałam :D pewnie w innej części miasta mieszkają, bo nigdy ich nie widziałam[/QUOTE]
To już wiesz :D

[quote name='Michał i Nemo']Cześć Ewa :) Zdjęcia jak zawsze super, a zdjęć ze zjazdu jeszcze nie zdążyłem wszystkich na spokojnie przejrzeć :)
A co do Knurowa, to mieszkam przy Intermarche :) W razie chęci na wspólny spacer zapraszamy :)[/QUOTE]
Hej ! Kogo ja tu widzę ;) No trochę tych zdjęć ze zjazdu wyszło :lol:

[quote name='kalyna']Oj dawno mnie nie było :(
A to Hetman jest taki złocisty :loveu:
i oba psiaki ładnie się prezentują :) No i Duffel to bardzo szczęśliwy psiak jak ma tylu psich znajomych ;)[/QUOTE]
Tak, Hetman to złociak :)
Duffel to towarzyskie zwierzę ;)

[quote name='Cavy']Jakie wygibasy na tych zdjęciach :turn-l: :loveu:[/QUOTE]
:cool3:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']W połowie czerwca odwiedziliśmy nasz mały, osobisty raj...Kamieńczyk nad Liwcem ;)

[/QUOTE]
Wy to macie dobrze! Na zdjęciach chyba twoi rodzice? Widzę, że wszyscy zadowoleni :) a Duffel znów ma wodę.

Posted

[quote name='kavala']Wy to macie dobrze! Na zdjęciach chyba twoi rodzice? Widzę, że wszyscy zadowoleni :) a Duffel znów ma wodę.
Nie, to dziadkowie ;) Wszyscy uwielbiamy tam jeździć, pusto, czyściutko, idealne miejsce na wypoczynek, piknik i spacery :)

[quote name='AgataP']https://lh5.googleusercontent.com/-AjE6zYQS8do/ThF0zXcaTLI/AAAAAAAAGMI/8RS5WDem8Ms/DSC09455.JPG pięknie tam :)

https://lh6.googleusercontent.com/-AV475gy4ack/ThF1ARP3WCI/AAAAAAAAGNA/FQjoOr2kBxo/DSC09470.JPG "błogo mi..."
Oj tak :D

[quote name='deer_1987']Daleko tam macie?
Około 50 km, więc za często niestety nie jeździmy...Ale znajomi mają tam działkę, więc może uda się wyskoczyć na kilka dni ;)

[quote name='Paula03']Ale tam jest cudnie! Zazdraszczam ;)
Fakt, jest pięknie :loveu: Ale wy na pewno też macie w okolicy piękne miejsca ;)

[quote name='awaria']Moje nowe, ulubione zdjęcie Duffla :)
https://lh3.googleusercontent.com/-7eLuXt6_KAw/ThF1COLN0YI/AAAAAAAAGNI/X2uOFjBUw5U/DSC09472.JPG
Mistrz panierki :D
Bezkonkurencyjny :D

[quote name='Kashdog']Strasznie zazdroszczę Wam takiego wypadu!
No i tych wód ! Co zdjęcie to inne :diabloti:
Lubimy różnorodność :D
Liwiec jest fajny, bo czysty, ale woda dość płytka niestety, tylko w nielicznych miejscach jest na tyle głęboka, by Duffel mógł pływać. A jemu brodzenie się szybko nudzi ;)

Posted

Ewa, nie zmierzyłabyś Duffela w kłębie? Bo ponoć goldeny rosną do ok 61 cm. Frodo ma już ok 57 a jakiś taki mały mi się wydaje i nie sądzę, żeby urósł jeszcze tylko 4 cm.

Posted

[quote name='motyleqq']to zdjęcie to po prostu cały Duffel :lol:
Można tak powiedzieć :cool3:

[quote name='sator_k_']Widzę, że Duffel ZAWSZE znajdzie towarzystwo do wspólnych kąpieli :D
Tak, ma farta :D Tam wszyscy się z nim kąpaliśmy ;)

[quote name='dOgLoV']ssssssuper tam macie :lol:normalnie zazdroszcze :roll: ale widac ze dziadkowie lubia Duffla :multi:
Lubią, lubią, szczególnie dziadek :) Ciągle do niego coś pieszczotliwie mówi i robi mu kanapkę codziennie rano :lol:

[quote name='kavala']Ewa, nie zmierzyłabyś Duffela w kłębie? Bo ponoć goldeny rosną do ok 61 cm. Frodo ma już ok 57 a jakiś taki mały mi się wydaje i nie sądzę, żeby urósł jeszcze tylko 4 cm.
Postaram się zmierzyć w najbliższym czasie (muszę znaleźć miarkę, a to nie będzie łatwe :evil_lol:). Ale wydaje mi się, że ma około 60 cm w kłębie, kiedyś go na pewno mierzyłam, ale nie pamiętam dokładnie.

[quote name='Amber']https://lh4.googleusercontent.com/-cjObuxeEicU/ThF1UixAwvI/AAAAAAAAGOo/Po3HbnUjWpI/DSC09496.JPG
Jaki ten Duffel ostrożny... Po takich samych zabawach z Jarim twój dziadek nie wyszedł by taki suchy :evil_lol:
Nie był aż taki suchy :eviltong: No ale fakt, stopnia nakręcenia naszych psów nie ma sensu w ogóle porównywać :lol: