Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadłam zobaczyć co u Was na dogo słychać :)
Wprawdzie te fotki już widziałam ale powiem Ci jeszcze raz ,że świetnie Duffel wygląda taki brudny:diabloti:
Jak Twoje plany z przeprowadzką? :)
Ja prawdopodobnie będę mieszkać koło Parku Bródnowskiego bo zmarła moja babcia i nie można płacić za 2 mieszkania wiec bierzemy z Łukaszem na spółę :cool3: Trochę się boje tam mieszkać no i będzie mi szkoda Bemowa ;)

Posted

dagaa111 napisał(a):
ja bym tak spokojnie nie mogła się przyglądać, jak mój pies tarzałby się w tym wszystkim :diabloti:

Ja tez nie bo już bym słyszała krzyk mojej mamy " jak on wygląda :motz: gdzie wy byliście :motz: teraz go umyj i zamknij drzwi do gościnnego pokoju żeby mi dywanu nie pobrudził :motz: " :peace:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja tez nie bo już bym słyszała krzyk mojej mamy " jak on wygląda :motz: gdzie wy byliście :motz: teraz go umyj i zamknij drzwi do gościnnego pokoju żeby mi dywanu nie pobrudził :motz: " :peace:

ja już słyszę od mamy takie komentarze jak pies ma tylko na dole łapy całe czarne, wolę nie wiedzieć co by było gdyby całe łapy, brzuch i reszta też było czarne :lol:

Posted

[quote name='sator_k_']https://lh5.googleusercontent.com/-3UmYEuueI5Q/TfIcjDXy0-I/AAAAAAAAE-U/BomfMP2Il6k/_DSC8166.JPG

Duffel z kamuflażu ma 6 :diabloti:
A dziękujemy, dziękujemy :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']https://lh6.googleusercontent.com/-_CTW0YN11Cw/TfIckb_CPVI/AAAAAAAAE-Y/HHyIruVj_T8/_DSC8167.JPG

w pierwszej chwili myślałam że to jeżyk :evil_lol:
Taaak, mój jeżyk :lol:

[quote name='deer_1987']https://lh3.googleusercontent.com/-Vowy92Q0aLA/TfIcnmKyroI/AAAAAAAAE-o/xknX1tJjW-w/_DSC8171.JPG
To jest bardzo ladne!

A on moze i brudny ale jaki szczesliwy :)
Też mi się podoba :)
Wtedy jest najszczęśliwszy :loveu:

[quote name='agamer']Już wyobrażam sobie pozniejszą kąpiel :P Haha, ale bosko wygląda w tym błotku ;) do twarzy mu :D
Nie było wcale potem kąpieli :diabloti:
Wiem :evil_lol:

[quote name='kamila92']Wpadłam zobaczyć co u Was na dogo słychać :)
Wprawdzie te fotki już widziałam ale powiem Ci jeszcze raz ,że świetnie Duffel wygląda taki brudny:diabloti:
Jak Twoje plany z przeprowadzką? :)
Ja prawdopodobnie będę mieszkać koło Parku Bródnowskiego bo zmarła moja babcia i nie można płacić za 2 mieszkania wiec bierzemy z Łukaszem na spółę :cool3: Trochę się boje tam mieszkać no i będzie mi szkoda Bemowa ;)
Hej ! :)
Jak na razie niestety nic nie wyszło, mieszkanie co prawda mam, ale...w Krynicy Zdrój :lol: A w Warszawie, no cóż, trochę szkoda płacić kupę kasy za wynajem, kiedy nie jest to konieczne, wolę się jeszcze trochę pomęczyć z rodzinką, a pieniądze przeznaczyć na coś innego.
Przykro mi z powodu babci :( Ale fajnie, będziesz moją sąsiadką :) Nie ma się czego bać, w parku działa psia mafia :diabloti: Na spacerkach około 22 w parku jest kilkanaście psów i dziwnym trafem wszyscy ludzie nagle zmieniają kierunek spaceru widząc taką grupkę :diabloti:

Posted

[quote name='ania90']Duffel to okaz zdrowego psa:diabloti:
Pewnie :cool3:

[quote name='dagaa111']ja bym tak spokojnie nie mogła się przyglądać, jak mój pies tarzałby się w tym wszystkim :diabloti:
Oj tam, przecież wszystko się wykruszy, a pies jaki szczęśliwy ;-)

[quote name='dOgLoV']Ja tez nie bo już bym słyszała krzyk mojej mamy " jak on wygląda :motz: gdzie wy byliście :motz: teraz go umyj i zamknij drzwi do gościnnego pokoju żeby mi dywanu nie pobrudził :motz: " :peace:
Moi też krzyczą czasami, ale ja tam się nie przejmuję :cool3: Tylko że na szczęscie mam ogród, więc mogę go w razie potrzeby umyć wodą z węża i zostawić na podwórku, żeby wysechł.

[quote name='dagaa111']ja już słyszę od mamy takie komentarze jak pies ma tylko na dole łapy całe czarne, wolę nie wiedzieć co by było gdyby całe łapy, brzuch i reszta też było czarne :lol:
Jak to co ? Pies do wanny i tyle :diabloti:

Posted

Dziękuję ;)
Wiesz ja się po prostu boje ,że jak wyjdę z domu to już nie wrócę :diabloti:
Super też się ciesze ,że będziemy sąsiadkami :multi: Puma i Duffel będą nareszcie razem haha :cool3: Fajnie ,że tam jest taka mafia to przynajmniej dziewczyny będą miały z kim się pobawić :) Tylko to jeszcze trochę potrwa zanim sie wprowadzimy, myśle ,że dopiero we wrześniu ;)
Fajne mieszkanie w Krynicy ale w sumie co Ty byś tam zimą robiła :) A fakt za mieszkanie w Warszawie nie ma co przepłacać, niestety ale ja i tak jestem skazana na wyprowadzke tam ale z Łukaszem sobie jakoś poradzimy, nie mamy wyjścia ;)

A zdjęcia dalej super, najbardziej podoba mi sie to jak tylko te czarne łapy wystają haha super jest, Cały Duffel :diabloti: