Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia K napisał(a):
a gdzie będziesz zdawać egzamin?
ja to juz kurde 4 raz oblałam niedawno:oops:

Kurs mam w Warszawie na Odlewniczej (Żerań) i tutaj jest też ośrodek egzaminacyjny. To próbuj dalej ! Ja tam nawet nie liczę, że za pierwszym razem zdam, ale zamierzam próbować do skutku :cool3:

agamer napisał(a):
Super psiak! Cudowny :)

Witamy i dziękujemy :loveu:

dOgLoV napisał(a):
i tak odwazna jestes bo ja sie boje nawet podejśc do prawa jazdy :evil_lol:

Oj tam, nie ma się czego bać :eviltong:

kavala napisał(a):
Tu mi wygląda jak bóbr. który buduje żeremie ;)

:cool3:

Posted

Jakie mieliście ładne towarzystwo :loveu: i to czekoladowe i to drugie, cuda :loveu:
Co do prawka ja właśnie zaczynam od poniedziałku :) to już wiem że muszę sobie poduszkę skombinować :D

Posted

Avaloth napisał(a):
Jakie mieliście ładne towarzystwo :loveu: i to czekoladowe i to drugie, cuda :loveu:
Co do prawka ja właśnie zaczynam od poniedziałku :) to już wiem że muszę sobie poduszkę skombinować :D

:loveu:
Ja nie wiem czemu, ale strasznie chce mi się spać na tych filmach, dzisiaj też oczy same mi się zamykały :lol:

Posted

Ja też, to było strasznie nudne. Wtedy jeszcze paliłam i na każdej lekcji modliłam się... "kieedy przerwa, chcę na fajka" :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Ja też, to było strasznie nudne. Wtedy jeszcze paliłam i na każdej lekcji modliłam się... "kieedy przerwa, chcę na fajka" :evil_lol:
No za ciekawe nie jest :diabloti: Ale jak sobie czytam w domu, to w sumie aż takie nudne to nie jest ;)

[quote name='Marta_Ares']ale on ma fajną sierść jak mokry jest :D

bardzo ładne zdjęcia, świetnie wyszły!!!

bardzo mi się podoba Duffel w tej obroży
Mnie to najbardziej śmieszy jak wyjdzie z wody i się jeszcze nie otrzepie, wtedy taki gładziutki jest :cool3:
Mi też się podoba i jestem bardzo zadowolona z jej trwałości :)

[quote name='ania90']ladne foty :)
:)

Byłam dziś z Dufflem na rolkach i o mało się nie zabiłam :shake: Chyba muszę się przestawić na rower, bo nie ma u nas warunków do jazdy na rolkach, wszędzie jakieś nierówności, pochyłości, kamienie albo żwir na drodze, nagle kończąca się ścieżka. Podskakiwałam tak, że mam dosyć. A przejeżdżając przez kładkę rozpędziłam się i przywaliłam z całej siły w metalową barierkę :angryy:

Spacerek pod koniec maja, odkrywaliśmy nowe tereny w okolicy ;)

Oczywiście musiał znaleźć wodę :lol:

Posted

Ładna ta zielona okolica, ta droga ze śmieciami :shake: już mniej. A jak ma się Duffel? Dziś trochę chłodniej jest, odżył troszeczkę?

Posted

[quote name='sator_k_']Widok latających faflunów - bezcenne. ;)
Oj tak :D

[quote name='Amber']Ładna ta zielona okolica, ta droga ze śmieciami :shake: już mniej. A jak ma się Duffel? Dziś trochę chłodniej jest, odżył troszeczkę?
Dalej będzie ładniej :) To są okolice Decathlonu, chyba też tam kiedyś spacerowaliście ;)
Zdecydowanie bardziej mu odpowiada taka pogoda, na spacerach jest znacznie żywszy, biega energiczniej. Byliśmy dziś na rolkach i miał tyle energii, że cały czas prawie mnie ciągnął. Aczkolwiek nadal nie ma zbytniej ochoty na zabawy z psami...
Jutro idziemy na rower, mam nadzieję, że wrócę w lepszym stanie niż dziś :diabloti:

[quote name='kavala']matko! On znowu taki brudny! Jak ty sobie radzisz z doczyszczeniem go w domu?
Brudny ? Nie, tutaj to jest jeszcze czyściutki :evil_lol:
Samo się wykrusza po drodze, a jak nie, to na ogrodzie myję go wodą z węża ;)

[quote name='deer_1987']https://lh6.googleusercontent.com/-rfAqxJgWt-w/TfIcK1LEfHI/AAAAAAAAE8o/7atqGtb2oLo/_DSC8079.JPG
no nie takiego bym do domu nie wpuscila :D
Ogród się czasami do czegoś przydaje :cool3: