Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kashdog']Zdjęcia rzeczywiście - nic specjalnego. Ja spodziewałam się czegoś fajniejszego szczerze mówiąc:)
No właśnie ;)

Byliśmy dziś w Choszczówce, kilka godzin łaziliśmy po lesie i polach, psy miały też okazję zażyć kąpieli. Pogodę mieliśmy piękną, więc i spacer bardzo udany :loveu:
Fotki będą oczywiście, ale na razie jeszcze wcześniejsze, z niedzielnego spaceru na początku kwietnia ;)

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_clUmYSI/AAAAAAAADUA/Qj_mf-sgqEY/_DSC6682.JPG - razem na trawce leżeliście? :evil_lol:

[quote name='Ewa&Duffel']Jaki tam marny, Twoje zdjęcia są lepsze od tych ;)
Tak, niby kolczatki były zabronione, ale niektórzy jak widać wiedzą swoje :roll:
Nie pogniewam się :cool3:
A dziękujemy, Duffel się poleca na przyszłość :lol:

Liczyłam na lepsze zdjęcie z sesji z fotografem... :roll:
Łańcuszki, dławiki ok, bo psy krzywdy sobie o nie nie zrobią, ale kolce ogromne omijam z daleka bo niemiło się psy rozczepia, nie mówiąc już o krzywdzie jaką mogą wyrządzić :shake:.
Cieszę się :p
Skorzystamy, nad wodę do Was przyjedziemy, bo u nas już nie ma :cool1:.
Fajne macie pole do biegania ;)

Napisałaś wrażenia z sesji? Ja się zbieram ale w sumie nie wiem co napisać...

Posted

[quote name='*Monia*']https://lh5.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_clUmYSI/AAAAAAAADUA/Qj_mf-sgqEY/_DSC6682.JPG - razem na trawce leżeliście? :evil_lol:

Liczyłam na lepsze zdjęcie z sesji z fotografem... :roll:
Łańcuszki, dławiki ok, bo psy krzywdy sobie o nie nie zrobią, ale kolce ogromne omijam z daleka bo niemiło się psy rozczepia, nie mówiąc już o krzywdzie jaką mogą wyrządzić :shake:.
Cieszę się :p
Skorzystamy, nad wodę do Was przyjedziemy, bo u nas już nie ma :cool1:.
Fajne macie pole do biegania ;)

Napisałaś wrażenia z sesji? Ja się zbieram ale w sumie nie wiem co napisać...
Tak :cool3: Bawiłam się ostrością ;)
No właśnie, ja też. Tak szczerze mówiąc jeśli ktoś chciał je wykorzystać do reklamy swoich produktów to chyba się zawiódł trochę...:roll:
U nas to takiej porządnej wody w zasadzie też nie ma....
A pole jest naprzeciwko cmentarza bródnowskiego, fajnie miejsce :)

Nie, też za bardzo nie wiem, co miałabym napisać. Wy to przynajmniej zabawkę dostałyście, więc jakieś zdjęcie mogłaś dać, a ja przecież nie będę robić psu zdjęć jak pije wodę z miski czy zjada ciasteczko.

[quote name='Sylwia K']https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_qmqo5GI/AAAAAAAADVk/Otxhy0nf22Q/s512/_DSC6714.JPG bardzo podobaja mi się czekoladowe labki
Mi też, najbardziej ze wszystkich labków ;)

[quote name='sator_k_']https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_ejYknnI/AAAAAAAADUQ/lYAZ9IQZheA/_DSC6686.JPG
Jakie wygibasy :D

PS Wiesz na jakie ja zdjęcia liczę :cool3:
Wiem :D Jutro może się uda ;)

Posted

Byliśmy dziś w Choszczówce, kilka godzin łaziliśmy po lesie i polach, psy miały też okazję zażyć kąpieli. Pogodę mieliśmy piękną, więc i spacer bardzo udany :loveu:

Ja dziś byłam w Zielonce na tzw. gliniankach, ale Jari nie chciał się kąpać, wchodził po pachy do wody, ale pływać się bał :shake: Mi się wydaje, że on tego nigdy nie robił i nie wie, że umie pływać ;). Zachęcałam go wrzucając patyczki do wody, myślę, że jakby zobaczył, że jakiś inny pies pływa, to szybko by zakumał o co chodzi. W tym względzie niestety nie mogę polegać na jamnicach, patologicznie nie lubią wody :p Mam sporo fotek, wrzucę jutro :). Musimy się więc kiedyś strzyknąć na ten spacer po Choszczówce :).

https://lh4.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_lkEJUAI/AAAAAAAADVA/jCEVMn3MipM/_DSC6700.JPG
Hermiona pije chyba za dużo piwa kremowego ;) (czyt. jest trochę przy kości ;) )

Posted

[quote name='Amber']Ja dziś byłam w Zielonce na tzw. gliniankach, ale Jari nie chciał się kąpać, wchodził po pachy do wody, ale pływać się bał :shake: Mi się wydaje, że on tego nigdy nie robił i nie wie, że umie pływać ;). Zachęcałam go wrzucając patyczki do wody, myślę, że jakby zobaczył, że jakiś inny pies pływa, to szybko by zakumał o co chodzi. W tym względzie niestety nie mogę polegać na jamnicach, patologicznie nie lubią wody :p Mam sporo fotek, wrzucę jutro :). Musimy się więc kiedyś strzyknąć na ten spacer po Choszczówce :).

https://lh4.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_lkEJUAI/AAAAAAAADVA/jCEVMn3MipM/_DSC6700.JPG
Hermiona pije chyba za dużo piwa kremowego ;) (czyt. jest trochę przy kości ;) )
O, i jak te glinianki, fajne miejsce,warto pojechać ? Wybieram się tam i wybieram ;) Duffel z chęcia udzieli Jariemu korepetycji z pływania :cool3: Już wiem, jak dojść do tych piachów w Choszczówce, stawik na łące jest niedaleko, więc możemy się wybrać w następny weekend :)
Tylko kurde z kleszczami nieciekawie...Z psa zdjęłam kilkanaście, z siebie trzy :roll:
Tak, Hera jest na diecie, ale ona ma już 8 lat, więc wiek też sprzyja tyciu niestety...

[quote name='kalyna']https://lh4.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_byRU9BI/AAAAAAAADT4/X8wnS1wGxpw/_DSC6672.JPG widać ma dość miastowego zgiełku i bierze zabawkę w pyszczek i na łąkę idzie :)
My na szczęście mieszkamy w spokojnej okolicy, więc Duffel za często z miastowym zgiełkiem nie ma do czynienia ;)

[quote name='evel']https://lh3.googleusercontent.com/_etSO5tzDi_Y/TZx_Wns40lI/AAAAAAAADTU/b9QnzevmRtA/_DSC6657.JPG ten mały w tle wygląda jak doklejony :lol:
:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Z tej stalki bardzo ladne zdjecia wychodza :loveu:
Mi też się bardzo podobają, fajne światełko jest :) Tylko szkoda, że kadry takie monotonne ;)

[quote name='Kasia&Mela']Dufflowa, pochwal się szarpakiem od sator_k_ :razz:
Na popołudniowym spacerze postaram się zrobić fotki :)

Posted

O, i jak te glinianki, fajne miejsce,warto pojechać ? Wybieram się tam i wybieram ;-) Duffel z chęcia udzieli Jariemu korepetycji z pływania :cool3: Już wiem, jak dojść do tych piachów w Choszczówce, stawik na łące jest niedaleko, więc możemy się wybrać w następny weekend :smile:

Fajnie, fajnie, tylko to jest bardziej taki park jak w Lasku Bródnowskim niż dzikie ostoje jak w Choszczówce ;). Zejść do wody jest sporo ale zazwyczaj siedzą tam wędkarze. Jak już nam się udało znaleźć mniej więcej dobre miejsce, to jak Jari się zirytował, że nie może złapać patyków które wrzucałam mu wody i zaczął szczekać (a szczek ma donośny) to się to niosło po wodzie i pewnie wędkarzom przeszkadzało, więc tak głupio. Myślę, że w lecie tam jest zatrzęsienie osób, jak to powiedział TŻ pół Marek się kąpie ;). Plus taki, że nie ma kleszczy, trawa jest skoszona. Na taki spokojny spacerek ze spokojnym psem (czyli Dufflem ;) ), który nie robi dużo hałasu połączony z pływaniem to jest to dobre miejsce.

W weekend Choszczówka by mi wstępnie pasowała, jeszcze się w tygodniu domówimy :)

Posted

[quote name='Amber']Fajnie, fajnie, tylko to jest bardziej taki park jak w Lasku Bródnowskim niż dzikie ostoje jak w Choszczówce ;). Zejść do wody jest sporo ale zazwyczaj siedzą tam wędkarze. Jak już nam się udało znaleźć mniej więcej dobre miejsce, to jak Jari się zirytował, że nie może złapać patyków które wrzucałam mu wody i zaczął szczekać (a szczek ma donośny) to się to niosło po wodzie i pewnie wędkarzom przeszkadzało, więc tak głupio. Myślę, że w lecie tam jest zatrzęsienie osób, jak to powiedział TŻ pół Marek się kąpie ;). Plus taki, że nie ma kleszczy, trawa jest skoszona. Na taki spokojny spacerek ze spokojnym psem (czyli Dufflem ;) ), który nie robi dużo hałasu połączony z pływaniem to jest to dobre miejsce.

W weekend Choszczówka by mi wstępnie pasowała, jeszcze się w tygodniu domówimy :)
Dzięki za informację :)
Jak jest woda to Duffla generalnie nie interesuje nic innego poza pływaniem i aportowaniem, więc raczej problemu by nie było ;)
Ok, to jeszcze ustalimy szczegóły.

A teraz fotki z dzisiaj, ze specjalną dedykacją dla Dominiki Satorkowej, bo to od niej jest ten szarpak ;)