brjagata Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Linssi: Nie pomyślałam ;) W takim razie trzeba będzie w najbliższym czasie przyszykować jakieś kompanko :razz:. ewelinka_m: Mam dwie piłki na sznurku i jak na razie żadną się nie zainteresowała :evil_lol: Ale poczekamy. Tego ''napędzania stracha'' trzeba będzie ją oduczyć, albo nauczyć przywoływania skutecznego, bo jak wyjadę z nią na jakieś wakacje (obóz) to raczej trudno będzie :roll: Czyli mówicie, że na działce jak najbardziej się bawiła? A i postaram się coś pokombinować z tą obróżką Lecę na spacerek :diabloti: Tylko trzeba jakieś zalesione miejsce znaleźć, bo dusznota u nas okropna. Quote
brjagata Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przenosimy się - zapraszam do naszej galerii ;) Quote
Od-Nowa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 poprosiłam o przeniesienie tego wątku do działu " już w nowym domu" czytam wszystkie wieści ale ciekawi mnie bardzo jak w kolejnych dniach wygląda zostawanie Birmola pod Waszą nieobecność. Czy jej aktywność nei obfituje w ogryzki . Mam szczerą nadzieję,że nie ;) co do sportu - macie czas. Poznawanie się to dłuższy proces ;) Quote
brjagata Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Od_Nowa: W domu Birma zachowuje się rewelacyjnie! ;) Ani razu nawet nie próbowała czegoś obgryzać, łapać w zęby. Jest tak, jakby była tam od zawsze. Gdy śpimy, lub gdy jest sama w domu, też nie ma żadnych kłopotów. Przeważnie leży i ogląda domowników, śpi albo mizia się ze mną. Jeszcze nic nie zniszczone *odpukać* :lol: I mam nadzieję, że sytuacja się nie zmieni ;) Pozdrawiam! Quote
kika22 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 PILNA POMOC DLA JEDRZEJOWA:-( Jędrzejów, świętokrzyskie - 27 psów czeka eksmisja i schron w Dyminach! zajrzyjcie musimy im jakos pomoc:placz: Quote
brjagata Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f80/czarno-buro-wcale-nie-ponuro-mutinho-birma-galeryjka-123390/index34.html ;) Quote
Recommended Posts