Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszyscy ktorzy poznali Brimusie sie ciesza:loveu:

Bo to wyjatkowa sunia, ktora zasluguje na swojego ludzia:evil_lol:

Juz trzeba odliczac dni;)

A pracka pewnie sie napisze, bo jest duza motywacja:cool3:

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jestem ciekawa jak jej tam, gdzie jest teraz...

W niedzielę wystawa psów, na której może się skuszę na coś ładnego dla Muffika i Birmy oczywiście :loveu: Zabawek itp. jest tam zawsze mnóstwo :p

Posted

Agathee napisał(a):
A ja jestem ciekawa jak jej tam, gdzie jest teraz...

W niedzielę wystawa psów, na której może się skuszę na coś ładnego dla Muffika i Birmy oczywiście :loveu: Zabawek itp. jest tam zawsze mnóstwo :p

Dostałam wiadomość od Zaty, że Birma dzisiaj znowu uciekła- złapała ją na garbarskiej pod mostem. Gdy zawiozła ją do p.Kruka i powiedziała, że Birma znowu uciekła to on z obojętnością powiedział: " No wiem" :mad:

Wydaję mi się, że ten gość już nie przejmuje się Birmą bo za 2 tyg. to już nie będzie jego pies i daje jej wolną wolę- niech sobie robi co chce. Nawet jej nie szukał...Jeżeli Birma znowu ucieknie może skończyć się to tragicznie:shake:

Posted

Kashdog napisał(a):
Dostałam wiadomość od Zaty, że Birma dzisiaj znowu uciekła- złapała ją na garbarskiej pod mostem. Gdy zawiozła ją do p.Kruka i powiedziała, że Birma znowu uciekła to on z obojętnością powiedział: " No wiem" :mad:

Wydaję mi się, że ten gość już nie przejmuje się Birmą bo za 2 tyg. to już nie będzie jego pies i daje jej wolną wolę- niech sobie robi co chce. Nawet jej nie szukał...Jeżeli Birma znowu ucieknie może skończyć się to tragicznie:shake:

No to mnie teraz zmartwiłaś... :-( Co zrobić..?

Posted

kto może podjąć decyzje o tym,żeby Birma trafiła na działkę??
to niby zaledwie 10 dni ale jeżeli ucieknie znów....
Musi przecież cała i zdrowa dotrzeć do nowego domu. to jej wielka szansa

Posted

nawet nie ma tak naprawdę o to kogo zapytać...ale w tej chwili na działce są chyba 2 psy wiec i tak ktos musi do nich chodzić...więc jeden w tą czy tamtą stronę przez te parę dni nie byłby problemem...tak myslę

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a kto chodzi karmić tamte psy?
nawet jakby raz dziennie sypnąć więcej suchego . to kilka dni...

na pewno chodzi p. która karmi psy na Czerwonej Górze...chodziła Irka - ale jej już chyba nie ma...i od czasu do czasu Ewelinka

Posted

Birma przyjeżdża do nas na działkę w czwartek ;)

a co do wrocławia to w opolu mamy być w okolicach godz 10...więc myślę że na miejscu będziemy po 11.

dokładniej dam znać na początku tego tygodnia jak będę miała info czy jedziemy na 100% :p

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Birma przyjeżdża do nas na działkę w czwartek ;)

Ooo, to super ;) Ja bym skromnie poprosiła o jakieś fotki czy filmiki (sama nie wiem jak ona teraz wygląda :eviltong:), abym miała czym nacieszyć oko przed wyjazdem :diabloti: Oczywiście jak będzie czas, bo i tak was tu męczę już! Kto wie, może mi się jednak nie spodoba i zrezygnujemy :roll: hehe, żartuję oczywiście.

To czekamy wiernie na informacje.

Posted

Właśnie oderwałam się od historii, a tu taka wiadomość!!!

Jejku jak super! :placz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Chyba już dziś zamówię karmę :cool3: :multi:
Bo to tylko 4 dni!! :crazyeye: :loveu: