Od-Nowa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 a każdego dni mam nadzieję,że odezwie się ktoś zdecydowany kto rozchmurzy Birmie życie;) Quote
erka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nawet do budy Birmy nie chcieli ,nie zaszczekała, jak pani wchodziła na działkę:cool3:. Czy kolejna zima zastanie Birmusię na działce:roll:. Tak bardzo mi jej szkoda:-( Quote
brjagata Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Biedna suńka. :( Ucałujcie ją ode mnie ślicznie. :( Quote
betel Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 erka napisał(a):Nawet do budy Birmy nie chcieli ,nie zaszczekała, jak pani wchodziła na działkę:cool3:. Czy kolejna zima zastanie Birmusię na działce:roll:. Tak bardzo mi jej szkoda:-( Czy ta pani, oszalała? Pies szczeka, jak czuje się gospodarzem - gdyby u kobity pobyła , to na pewno zaczęłaby szczekać na obcych:mad: Quote
Od-Nowa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 ale test :diabloti: no nie mogę! może ją zatkało z wrażenia na widok ćwoka:evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 betel napisał(a):Czy ta pani, oszalał? Pies szczeka, jak czuje się gospodarzem - gdyby u kobity pobyła , to na pewno zaczęłaby szczekać na obcych:mad: widać debile - i dobrze, że jej nie wzięli - bo potem by ją oddali, bo nie chce to czy tamto:angryy: Quote
kika22 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Od-Nowa napisał(a):ale test :diabloti: no nie mogę! może ją zatkało z wrażenia na widok ćwoka:evil_lol: Mnie też by jezyka w buzi brakło, jak bym zobaczyła takiego buraka:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 a Birma się przypomina i prosi o najlepszy na świecie dom ;) Quote
betel Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Birmuś , czy ten domek w końcu cie znajdzie??? Zima idzie, a tu żadnych perspektyw:-( Quote
brjagata Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Birmuś, tak bardzo chciałabym cię wziąć do domku. :( Quote
ewelinka_m Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pani niech sobie lepiej alarm sprawi :mad: Birma czeka na domek, który pokocha ją taką jaką jest -czyli jedyną i nie powtarzalną, wspaniałą sunie :loveu: Quote
anndzia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A ja to skomentuję tradycyjnym stwierdzeniem dzisiejszej młodzieży: Żal.pl :diabloti::diabloti: Ja jej proponuję robota :diabloti: A Birmusia niech się bierze za szukanie lepszeo domku! Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 dokseruję jutro ogłoszeń i powieszę w fajnej willowej dzielnicy :cool3: jakby tam zamieszkała to bym się do niej przeprowadziła :diabloti: Quote
*zaba* Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 glupota ludzka nie ma granic!!! domkek nadal poszukiwany,ale z normalnym ludziem :mad: Quote
brjagata Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A ja chciałam poinformować, że moja siostra wraz z chłopakiem i swoim szczunkiem wyprowadziła się. :multi: :lol: Zostałam w domu sama z mamą i Muffiaczkiem oczywiście. :razz: Zaczynamy rozmyślać na nowo o tym naszym przyszłym piesku i może, może o Birmie. Nie chce jej oczywiście zabierać Anndzi ''z przed nosa’’, ale też nie chce żeby sunia przesiedziała zimę na działce. :( Z resztą podoba mi sie bardzo, bardzo od pierwszego posta na tym wątku. ;) Łagodna dla ludzi i innych psów(!), wysterylizowana, aktywna. Jeżeli przede mną trafi jej się jakiś wspaniały domek to też oczywiście będę się baardzo cieszyła. :buzi: Pozdrawiam. :) Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Agathee... a ja mam chętną wstepnie na Bubę w Kamiennej Górze - jeśli wszystko by się udało to mogłyby 2 sunie w jeden region pojechać:lol: Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dzisiaj byłam z Birmą i nową wolontariuszką na dłuuuuuugaśnym spacerku, żebyście widziały ten jej uśmiechnięty pychol kiedy może być z człowiekiem :loveu: bezcenne są takie chwile Quote
brjagata Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jeszcze nic nie wiadomo ale za moloskę trzymam oczywiście OGROOMNE kciuki. :) Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Agathee, trzymam za Wasze decyzje kciuki! Birma zasługuje na kogoś kto pokocha ją całą od stóp do głów , od pycha po ogon!;) na razie od nikogo nie padły deklaracje więc sprawa ciągle otwarta. Quote
anndzia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Agathee napisał(a):A ja chciałam poinformować, że moja siostra wraz z chłopakiem i swoim szczunkiem wyprowadziła się. :multi: :lol: Zostałam w domu sama z mamą i Muffiaczkiem oczywiście. :razz: Zaczynamy rozmyślać na nowo o tym naszym przyszłym piesku i może, może o Birmie. Nie chce jej oczywiście zabierać Anndzi ''z przed nosa’’, ale też nie chce żeby sunia przesiedziała zimę na działce. :( Z resztą podoba mi sie bardzo, bardzo od pierwszego posta na tym wątku. ;) Łagodna dla ludzi i innych psów(!), wysterylizowana, aktywna. Jeżeli przede mną trafi jej się jakiś wspaniały domek to też oczywiście będę się baardzo cieszyła. :buzi: Pozdrawiam. :) Oby żeby się mama zgodziła!!! Bo moja się chyba już nie zgodzi na Birmę :-( Trzymam wieeeeelgaśnie kciukory :lol: :thumbs::bigok::happy1: Quote
betel Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Agathee byłoby wspaniale , bo ona na prawde zasługuje na najlepszy dom , a nie budę i zimno na dworze. Trzymam kciki za rodzinne narady :lol: Quote
brjagata Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Wiecie, przede wszystkim chodzi mi o to żeby to dokładnie, bez pośpiechu przemyśleć. Nie lubię pochopnych decyzji i wiem, ze kupno/adopcja psa a tym bardziej drugiego psa to nie taka łatwa sprawa. Tylko problem w tym, że jak pomyślę o Birmusi to jedyne, czego bym chciało to to, żeby ją jak najszybciej do cieplutkiego domku zabrać, najlepiej pod kołderkę. :( Eh, zobaczymy, co czas przyniesie. :) A jak na razie: do góry Birmeczko i trzymaj się psineczko nasza kochana. :buzi: Quote
kika22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Agathee napisał(a):Wiecie, przede wszystkim chodzi mi o to żeby to dokładnie, bez pośpiechu przemyśleć. Nie lubię pochopnych decyzji i wiem, ze kupno/adopcja psa a tym bardziej drugiego psa to nie taka łatwa sprawa. Ale jak ktos się zakoch to na zawsze:loveu: Quote
Recommended Posts