Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet do budy Birmy nie chcieli ,nie zaszczekała, jak pani wchodziła na działkę:cool3:.

Czy kolejna zima zastanie Birmusię na działce:roll:.
Tak bardzo mi jej szkoda:-(

Posted

erka napisał(a):
Nawet do budy Birmy nie chcieli ,nie zaszczekała, jak pani wchodziła na działkę:cool3:.

Czy kolejna zima zastanie Birmusię na działce:roll:.
Tak bardzo mi jej szkoda:-(

Czy ta pani, oszalała? Pies szczeka, jak czuje się gospodarzem - gdyby u kobity pobyła , to na pewno zaczęłaby szczekać na obcych:mad:

Posted

betel napisał(a):
Czy ta pani, oszalał? Pies szczeka, jak czuje się gospodarzem - gdyby u kobity pobyła , to na pewno zaczęłaby szczekać na obcych:mad:

widać debile - i dobrze, że jej nie wzięli - bo potem by ją oddali, bo nie chce to czy tamto:angryy:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ale test :diabloti:
no nie mogę!
może ją zatkało z wrażenia na widok ćwoka:evil_lol:

Mnie też by jezyka w buzi brakło, jak bym zobaczyła takiego buraka:diabloti:

Posted

A ja to skomentuję tradycyjnym stwierdzeniem dzisiejszej młodzieży:
Żal.pl :diabloti::diabloti:
Ja jej proponuję robota :diabloti:
A Birmusia niech się bierze za szukanie lepszeo domku!

Posted

A ja chciałam poinformować, że moja siostra wraz z chłopakiem i swoim szczunkiem wyprowadziła się. :multi: :lol: Zostałam w domu sama z mamą i Muffiaczkiem oczywiście. :razz: Zaczynamy rozmyślać na nowo o tym naszym przyszłym piesku i może, może o Birmie. Nie chce jej oczywiście zabierać Anndzi ''z przed nosa’’, ale też nie chce żeby sunia przesiedziała zimę na działce. :( Z resztą podoba mi sie bardzo, bardzo od pierwszego posta na tym wątku. ;) Łagodna dla ludzi i innych psów(!), wysterylizowana, aktywna. Jeżeli przede mną trafi jej się jakiś wspaniały domek to też oczywiście będę się baardzo cieszyła. :buzi: Pozdrawiam. :)

Posted

Agathee, trzymam za Wasze decyzje kciuki!
Birma zasługuje na kogoś kto pokocha ją całą od stóp do głów , od pycha po ogon!;)
na razie od nikogo nie padły deklaracje więc sprawa ciągle otwarta.

Posted

Agathee napisał(a):
A ja chciałam poinformować, że moja siostra wraz z chłopakiem i swoim szczunkiem wyprowadziła się. :multi: :lol: Zostałam w domu sama z mamą i Muffiaczkiem oczywiście. :razz: Zaczynamy rozmyślać na nowo o tym naszym przyszłym piesku i może, może o Birmie. Nie chce jej oczywiście zabierać Anndzi ''z przed nosa’’, ale też nie chce żeby sunia przesiedziała zimę na działce. :( Z resztą podoba mi sie bardzo, bardzo od pierwszego posta na tym wątku. ;) Łagodna dla ludzi i innych psów(!), wysterylizowana, aktywna. Jeżeli przede mną trafi jej się jakiś wspaniały domek to też oczywiście będę się baardzo cieszyła. :buzi: Pozdrawiam. :)

Oby żeby się mama zgodziła!!! Bo moja się chyba już nie zgodzi na Birmę :-(
Trzymam wieeeeelgaśnie kciukory :lol: :thumbs::bigok::happy1:

Posted

Wiecie, przede wszystkim chodzi mi o to żeby to dokładnie, bez pośpiechu przemyśleć. Nie lubię pochopnych decyzji i wiem, ze kupno/adopcja psa a tym bardziej drugiego psa to nie taka łatwa sprawa. Tylko problem w tym, że jak pomyślę o Birmusi to jedyne, czego bym chciało to to, żeby ją jak najszybciej do cieplutkiego domku zabrać, najlepiej pod kołderkę. :( Eh, zobaczymy, co czas przyniesie. :) A jak na razie: do góry Birmeczko i trzymaj się psineczko nasza kochana. :buzi:

Posted

Agathee napisał(a):
Wiecie, przede wszystkim chodzi mi o to żeby to dokładnie, bez pośpiechu przemyśleć. Nie lubię pochopnych decyzji i wiem, ze kupno/adopcja psa a tym bardziej drugiego psa to nie taka łatwa sprawa.

Ale jak ktos się zakoch to na zawsze:loveu: