black_madonna Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 od niedzieli do wtorku i potem czwartek, piątek ja mam czas więc mogłabym np. podjechać do Poznania z Grossem pociągiem i tam ktoś dalej by go przejął :) Myślę tez o tym czy do samego Koszalina nie jechać ale to by się wiązało z noclegiem a niestety nie mam tam żadnych znajomych :( W każdym razie gdzieś do Poznania albo nie wiem Wrocławia czy w takiej odległości jak byłoby wygodnie mogę z nim pojechać :) Quote
danka1234 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 black_madonna napisał(a):od niedzieli do wtorku i potem czwartek, piątek ja mam czas więc mogłabym np. podjechać do Poznania z Grossem pociągiem i tam ktoś dalej by go przejął :) Myślę tez o tym czy do samego Koszalina nie jechać ale to by się wiązało z noclegiem a niestety nie mam tam żadnych znajomych :( W każdym razie gdzieś do Poznania albo nie wiem Wrocławia czy w takiej odległości jak byłoby wygodnie mogę z nim pojechać :) To tak; Jesli chodziłoby o nocleg to zapraszam do siebie nad morze.:lol: Jeśli zechcesz podjechac do Poznania,też bedzie ok,ale ja czasowo dysponuje sobotą i niedzielą, Coś tam wymyślimy byleby domek był juz pewny.;) Quote
kaa Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Cóż, Grossa jeszcze czeka jutro koci test, bo pani ma koty,od tego pani uzależnia,jego adopcję. Jak tylko sprawdzimy to damy znać,czy toleruje koty. I chcemy Go wykastrować,przed wyjazdem ,na co pani nie jest zbyt chętna a wiem że ma sukę haskowatą, która jest niesterylizowana. Quote
black_madonna Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no więc decyzję podjęłam już, że mogę go zawieść do samego Kalisza jesli będzie taka potrzeba :D a co wypad nad morze dobrze mi zrobi :) Za ofertę noclegu dziękuję zatrzymam się najprawdopodobniej w Kołobrzegu na kilka dni... Byle tylko domek okazał się odpowiedni. Trzymam kciuki Quote
kaa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Gross, nadal szuka domu, państwo którzy byli nim zainteresowani mają zbyt,lekkomyślny stosunek w kwestii rozrodu zwierząt,mają kilka własnych kotów dokarmiają błąkające się,a Gross przy kontakcie z kotami ze strachu sikał pod siebię. Nie mogli by poświęcić jednemu psu odpowiedniej ilości czasu,tym bardziej że ich haskowata sunia spodziewa się szczeniaków:angryy: . Quote
kaa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 W górę biedaku,coś Ty w życiu nie masz szczęścia,:placz:może przyjdzie póżniej? Quote
kaa Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Pokaż się psinko,może Cię ktoś wypatrzy :-( Quote
kaa Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Gross ciągle czeka,na wymarzony dom:roll: Quote
Marika Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Biedny piesio:( Rozplakalam sie czytajac ten watek , jak rowniez inne widzac ile jest takich biednych pieskow. Wiedzialam ze jest ich tyle, ale nie wiedzialam ze sa takie osoby , ktore bezinteresowanie im pomagaja . Dopiero dzis sie zalogowalam na tym forum wiec troche tu pobuszuje. Co jakis czas jezdze z Koszalina do Warszawy i na odwrot, czesto samochodem, a widzialam ze czesto jest potrzebny jakis transport. Moze sie przydam jakos. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
kaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Witam, ;) cóż , każda para rąk się przydaje,dzięki ;). Gross ,na początek piesku . Quote
kaa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 No Grosku, znów zaświtała nadzieja na lepsze jutro, w sobotę Twój wielki dzień mają przyjechać goście z pod Bielska- Białej...chcą Cię zabrać :razz: , zobaczymy... Quote
madcat1981 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Oj nie mogę się doczekac wieści :) Quote
Asta17 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Trzymamy kciuki :razz: Oby coś z tego wyszło! :) Quote
kaa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Kochane psisko pojechało do domu do Kęt,niedaleko Bielska-Białej ,:loveu:, będzie na pewno mieszkał w domku. Będzie jedynym zwierzakiem w domku, i do wspólnych zabaw będzie miał, 6 letniego kumpla. Trafił doskonale, warto było czekać , z Panem Grossa będziemy w kontakcie,będzie dawał znać co u Grossa słychać,wspomniałam że liczę na jakieś fotki, i myślę że będą. Bardzo,bardzo się cieszę, i życzę całej rodzince zadowolenia i szczęścia z posiadania, Grosska, a jemu ,stabilizacji ,spokoju i miłości.:multi::bigok::bigok: Quote
nika28 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wspaniała wiadomość !!! Ale się cieszę ! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
kaa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Bardzo dziękuję ,za wierny doping Grossowi ,Pan już mi pisał że dziś wyśle fotki Grossa w nowym domu, no bardzo jestem ciekawa ,jak mu się tam wiedzie :loveu: Quote
slawo74 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 witam bardzo serdecznie :pu grossa wszystko ok ,jak narazie nas testuje i sprawdza na co moze sobie pozwolic hehe ale bardzo madre psisko i kochane :))ale najszesliwszy jest nasz syn od rana dzisiaj buszowali razem po calym domu z grossem ,chyba sie polubili ,zreszta wszyscy go juz pokochali:ppozdrawiam i bede dawał znać co u grossa słychac Quote
kaa Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 I emocje wzieły górę popłakałam się ze szczęścia, on na tych zdjęciach jest taki odprężony i widać że szczęśliwy,to naprawde mądre i kochane psisko, i bardzo bardzo się ciesze że trafił do takiej wspaniałej rodziny. Quote
black_madonna Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jak kaa do mnie zadzwoniła z tą wiadomością to się poryczałam ze szczęścia w środku centrum handlowego :D:D:D na prawdę życzę powodzenia w wspólnym życiu dalszym. Trudno o lepszego psiaka :) Quote
Recommended Posts