Jump to content
Dogomania

Człowieku,dlaczego skrzywdziłeś mnie kolejny raz - ja tylko chciałem kochać!!!!!

Recommended Posts

Posted

od niedzieli do wtorku i potem czwartek, piątek ja mam czas więc mogłabym np. podjechać do Poznania z Grossem pociągiem i tam ktoś dalej by go przejął :) Myślę tez o tym czy do samego Koszalina nie jechać ale to by się wiązało z noclegiem a niestety nie mam tam żadnych znajomych :(

W każdym razie gdzieś do Poznania albo nie wiem Wrocławia czy w takiej odległości jak byłoby wygodnie mogę z nim pojechać :)

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_madonna napisał(a):
od niedzieli do wtorku i potem czwartek, piątek ja mam czas więc mogłabym np. podjechać do Poznania z Grossem pociągiem i tam ktoś dalej by go przejął :) Myślę tez o tym czy do samego Koszalina nie jechać ale to by się wiązało z noclegiem a niestety nie mam tam żadnych znajomych :(

W każdym razie gdzieś do Poznania albo nie wiem Wrocławia czy w takiej odległości jak byłoby wygodnie mogę z nim pojechać :)

To tak;
Jesli chodziłoby o nocleg to zapraszam do siebie nad morze.:lol:
Jeśli zechcesz podjechac do Poznania,też bedzie ok,ale ja czasowo dysponuje sobotą i niedzielą,
Coś tam wymyślimy byleby domek był juz pewny.;)

Posted

Cóż, Grossa jeszcze czeka jutro koci test, bo pani ma koty,od tego pani uzależnia,jego adopcję. Jak tylko sprawdzimy to damy znać,czy toleruje koty.
I chcemy Go wykastrować,przed wyjazdem ,na co pani nie jest zbyt chętna a wiem że ma sukę haskowatą, która jest niesterylizowana.

Posted

no więc decyzję podjęłam już, że mogę go zawieść do samego Kalisza jesli będzie taka potrzeba :D a co wypad nad morze dobrze mi zrobi :) Za ofertę noclegu dziękuję zatrzymam się najprawdopodobniej w Kołobrzegu na kilka dni... Byle tylko domek okazał się odpowiedni. Trzymam kciuki

Posted

Gross, nadal szuka domu, państwo którzy byli nim zainteresowani mają zbyt,lekkomyślny stosunek w kwestii rozrodu zwierząt,mają kilka własnych kotów dokarmiają błąkające się,a Gross przy kontakcie z kotami ze strachu sikał pod siebię. Nie mogli by poświęcić jednemu psu odpowiedniej ilości czasu,tym bardziej że ich haskowata sunia spodziewa się szczeniaków:angryy: .

Posted

Biedny piesio:( Rozplakalam sie czytajac ten watek , jak rowniez inne widzac ile jest takich biednych pieskow. Wiedzialam ze jest ich tyle, ale nie wiedzialam ze sa takie osoby , ktore bezinteresowanie im pomagaja . Dopiero dzis sie zalogowalam na tym forum wiec troche tu pobuszuje. Co jakis czas jezdze z Koszalina do Warszawy i na odwrot, czesto samochodem, a widzialam ze czesto jest potrzebny jakis transport. Moze sie przydam jakos.

Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

No Grosku, znów zaświtała nadzieja na lepsze jutro, w sobotę Twój wielki dzień mają przyjechać goście z pod Bielska- Białej...chcą Cię zabrać :razz: , zobaczymy...

Posted

Kochane psisko pojechało do domu do Kęt,niedaleko Bielska-Białej ,:loveu:, będzie na pewno mieszkał w domku. Będzie jedynym zwierzakiem w domku, i do wspólnych zabaw będzie miał, 6 letniego kumpla. Trafił doskonale, warto było czekać , z Panem Grossa będziemy w kontakcie,będzie dawał znać co u Grossa słychać,wspomniałam że liczę na jakieś fotki, i myślę że będą. Bardzo,bardzo się cieszę, i życzę całej rodzince zadowolenia i szczęścia z posiadania, Grosska, a jemu ,stabilizacji ,spokoju i miłości.:multi::bigok::bigok:

Posted

Bardzo dziękuję ,za wierny doping Grossowi ,Pan już mi pisał że dziś wyśle fotki Grossa w nowym domu, no bardzo jestem ciekawa ,jak mu się tam wiedzie :loveu:

Posted

witam bardzo serdecznie :pu grossa wszystko ok ,jak narazie nas testuje i sprawdza na co moze sobie pozwolic hehe ale bardzo madre psisko i kochane :))ale najszesliwszy jest nasz syn od rana dzisiaj buszowali razem po calym domu z grossem ,chyba sie polubili ,zreszta wszyscy go juz pokochali:ppozdrawiam i bede dawał znać co u grossa słychac

Posted

I emocje wzieły górę popłakałam się ze szczęścia, on na tych zdjęciach jest taki odprężony i widać że szczęśliwy,to naprawde mądre i kochane psisko, i bardzo bardzo się ciesze że trafił do takiej wspaniałej rodziny.