Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='medar']Teraz pytania, a moze i odpowiedzi, sa tutaj :
PiSdZ - Pytania

Dziękuję za reklamę nowego wątku. Już tam byłem, również polecam;)
Szczególnie "zaciętym" członkom Fundacji, którzy życzą nam wszystkiego co dobre i wspierają nas na duchu...;)

• 3 weeks later...
Posted

Miasto psów - National Geographic
08:00 Sob 27 Gru, 08:00 Nie 28 Gru, 10:00 Nie 28 Gru, 11:00 Nie 28 Gru, 14:00 Nie 28 Gru, 17:00 Nie 28 Gru, 23:00 Nie 28 Gru,17:00 Pon 29 Gru, 07:00 Wto 30 Gru, 20:00 Czw 1 Sty, 21:00 Czw 1 Sty, 22:00 Czw 1 Sty,23:00 Czw 1 Sty,00:00 Pią 2 Sty, 00:00 Pią 2 Sty, 01:00 Pią 2 Sty, 09:00 Pią 2 Sty, 14:00 Pią 2 Sty,

Posted

Nasze przepisy i ustawy są martwe.I co dostanie 200-500 kary.niska szkodliwość społeczna.itp.Powinna być obdarta ze skóry ......i niech zdycha w mękach jak inne zwierzaki.

Posted

Yaga napisał(a):
Nasze przepisy i ustawy są martwe.I co dostanie 200-500 kary.niska szkodliwość społeczna.itp.Powinna być obdarta ze skóry ......i niech zdycha w mękach jak inne zwierzaki.

Nie pisz głupot!:roll:
Takie hodowle będą istnieć dopóki będą chętni na psy. Takie osoby nie robią tego z miłości do zwierząt ale z chęci zarobku. Chyba proste?
Kupując wspierasz. Wiesz coś o tym? Prawda?

Posted

Dzisiaj zakończył sie wyrokiem proces Polki i Anglika, którzy hoduowali konie i doprowadzili do śmierci przynajmniej 6 z nich.
Oprócz innych kar ( w zawieszeniu) sąd orzekl 5 letni zakaz hodowli koni dla obojga.

Guest monia3a
Posted

Polska rzeczywistość, zabil tyle koni a dostał śmieszny wyrok :angryy:

Posted

ja widziałam wczoraj dość obszerny materiał w jednym z serwisów informacyjnych i nie mogłam uwierzyć,siedziałam i ryczałam

i jeszcze ten piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..y tłuk kartoflany powiedział, że przecież koń to nie krowa-SAM może zdobywać pożywienie
kim trzeba być, żeby tak upodlić siebie i skazywać inne żyjące stworzenia na śmierć lub też zabijać je własnoręcznie?? (widziałam, tam były też konie z poderżniętym gardłem)

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Jeśli mówimy o tym ch-u Drew, to moim zdaniem dostał rok w zawieszeniu...:angryy:

Z tego co ja wczoraj słyszałam, to dostał 10 miesięcy w zawiasach. :roll:

Stanowczo za mało!!! :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

monia3a napisał(a):
Co słychać u psiaczków zabranych z hodowli??

U psiaków wszystko ok.
W domach tymczasowych dochodzą do siebie.

Wczoraj miałam okazję odwiedzić 2 yorki z pseudohodowli: jeden (młodszy) to żywe srebro, niesamowicie zabawny psiak, natomiast drugi yorczek (starszy) niestety boi się ludzi potwornie, jest nieufny, w obecności człowieka trzęsie się jak galaretka:/ Miał okazję dłużej posiedzieć w zuzannowej klateczce, więc nie ma mu się co dziwić :roll:

Posted

Dlaczego sa nadal w domach tymczasowych? Przeciez minęło juz tyle czasu.
Jak wygląda sprawa szukania dla nich domow stałych?Jest przecież mnóstwo osób ktore by chciały yorka.

Posted

Caramba - ten wątek jest o interwencji Pogotowia i Straży dla Zwierząt, nic nie mającej wspólnego ze Strażą dla Zwierząt.
Może wyjaśnisz, czy się pomyliłaś, czy uprawiasz reklamę jednej organizacji na wątku drugiej :crazyeye: