Jenny19 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No,to rozumiem-miejsce psa jest na kanapie,a nie w schronisku:loveu: Prośba czy można przekleić te zdjęcia na niebieskie forum? kilka osób było poruszone losem Zoltona,takie fotki zawsze są balsamem dla duszy;) Quote
idusiek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dzisiaj mialam bardzo ciekawy telefon od Pani,ktora jest zainteresowana Kornelką - ONką : - ma małe dziecko -mieszka w bloku - miala amstaffa, którego oddała, bo mial 8 miesicy i im wszystko niszczyl wiec chce teraz dorosłego psa, który będzie umial się zachować. Powiedziałam ze Kornela nie nadaje sie teraz do bloku, ze nie umie też zachowac czystosci, chodzic na smyczy. Pani się upierała przy swoim - tzn: dorosłuy pies tak nie robi jak młody, dorosły jest spokojny, mozna go sobie wychować - a amstaffy są głupie i wszystko niszą. "No i chcemy pieska, bo córka się przywiązała do tamtego i chce....":angryy: Spławiłam ! pani sie chyba pogniewała....:roll: taki mały off a propos psiaków.... Quote
Jenny19 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Wrzuć ją na Czarne Kwiatki,żeby nie wzięła psa od innego dogomaniaka. Quote
kiiniaa Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Ja też od rana miałam telefony...:wallbash: Oczywiście fotki są do twojej dyspozycji;) Quote
Recommended Posts