Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze znajdą się chętni do rozmów :diabloti:
Poza ukochanym Szczecinem nie byliśmy nigdzie, może dlatego, że jest u nas od niedawna :D. Nie planujemy raczej żadnych wyjazdów, chociaż chciałabym kiedyś pojechać na polanę do Polic, o której wspominała mi koleżanka. Ale zdecydowanie dobrze mi w mieście :evil_lol:

Posted

Jak nie to... Bądźmy po prostu dobrej myśli :evil_lol:
Ja często żałuję, że Szczecin nie leży nad morzem... Ale z drugiej strony zaczęliby się zjeżdżać turyści, którzy nie zawsze wychodzą miastu na dobre :roll:

Posted

Wsiadam, a raczej wsiadamy 02.09.... w pociag do Lublina :diabloti:

Wczoraj bylysmy w Wawie. Wycieczka ogolnie udana, ale mialam spor z panem kontrolerem biletw w komunikacji miejskiej.

Wsiadamy zkolezanka na petli, Fiona w halti. Mowie, ze mam ze soba ksiazeczke zdrowia, bo musze miec zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne. Kolezanka, ze to by musial byc wyjatkowo upierdliwy kanar, zeby pieczatki sprawdzac. No i oczywiscie, co slyszymy? "Bilety do kotroli prosze" :evilbat: Wyciagam swoj. A pan do mnie: "Pies ma kaganiec? A ma. To jest kaganiec?" Ja: "Tak." :evil_lol: P: "A co on taki dziwny (w sensie, ze luzny)?" J: "Zeby psu bylo wygodniej." P: "Ale on moze pysk otworzyc." J: "Nie szerzej niz mu pozwala ogranicznik". P: "Aaaaahaaa."

To byl jeden jedyny kontroler, ktory czepnal sie fionkowego kaganca, a kontrolowano nas juz chyba z 7 razy.

Posted

W sumie to nie bylby zly pomysl :diabloti:

Ale ja mialam ochote zaproponowac panu spacer do Zlotych Tarasow po to, by sprawdzic ze na pudelku jest napisane "Kaganiec uzdowy" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: