Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopracowalismy sztuczke- teraz przechodzi przez 4 i w zadnym sie nie klinuje :evil_lol: I ucze chodzic po patyku, ale spada przewaznie. Moze nie chce? :diabloti:

Posted

[quote name='aina155']Dopracowalismy sztuczke- teraz przechodzi przez 4 i w zadnym sie nie klinuje :evil_lol:

Pewnie kolacji i śniadania nie dostał, żeby się zmieścić :evil_lol:

ucze chodzic po patyku, ale spada przewaznie

To z osłabienia. :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']Pewnie kolacji i śniadania nie dostał, żeby się zmieścić :evil_lol:

I tak go karmie raz na 3 dni (znaczy sie wsypuje zarcie do miski jak poprzednie zniklo) :diabloti:

To z osłabienia. :diabloti:

Chyba nie, one jest po prstu uparty :evil_lol::eviltong:

Deer_1987 Foty beda jak mi dogo zacznie normalnie chodzic ;)

Posted

Darianna napisał(a):
fotki agilitowego chomika prosimy :D

Proszę i ja :loveu: Może jak mnie zainspirujesz to i naszego Tita pogonię przez kubeczki ;)
FOTKI DAWAĆ :mad:

Posted

Ale ja Fionie zdjeca robie. Z tymze jak mam je wgrywac przez pol godzny to mi sie naprawde nie chce :evil_lol::eviltong:

Ale juz dzis sie zmobilizuje. Od kied ja to mowie juz? :hmmmm::diabloti:

Krolika nie ma juz z nami- 2 listopada bedzie rok jak odszedl :roll:

Posted

A pewnie ze szybciej :eviltong:- wtedy moj apart byl sprawny i zdjecia nie mialy chorych rozmiarow :diabloti:

Tez zaluje. Dunia byla z nami ponad 8 lat. Ale jak odchodzila to byla dosyc mozno schorowana. Nie miala czesci zebow, miala powazna wade zgryzu, miala ropien. A odeszla na wirusowe ropne zapalenie opon mozgowych. Na szczescie bardzo szybko, wiec nienacierpiala sie za bardzo :shake:

Za to Fiona za nia bardzo tesknila.

A teraz jest tak samo mocno przyiwazana do chomika. Gdy bede go za jakies 1,5 tyg. oddawac to znow bedzie placz :roll: