aina155 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Ania! napisał(a):Fiona i jej piłeczka ... i świat jest piękny ;) Oj tak :loveu: Co slychac? Doszlam do przekonujacego wniosku ze jestem nienormalna :diabloti::diabloti::diabloti: Jestem na lace, rzucam Fionie pilke. Na lake za moimi plecami wvhoda 2 babki: jedna z kundelkiem jorkopodobnym, druga z kundelkiem onkopodobnym. Onkopodobny kundel (sucz) ni lubi Fiony (z wzjamenoscia). Panie ida prosto na mnie. Zakladam Fionie smycz, przenosze sie 10 metrow w inna strone. Licze sie ze panie pojda w inna strone. Poszly :multi: Ale ze 10 metrow wrocily. Napotkaly kaluze i stwierdzily ze jednak pojda w moja strone :angryy: Łaka wielka jak diabli ale trzeba sie przeca pchac na mnie, po co omijac kaluze :mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kałuża potrafi przerazić :evil_lol: A może one chciały się z Tobą zaprzyjaźnić, a Ty tego nie doceniłaś. :diabloti: Quote
aina155 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Bo ja wyjatkowo aspoleczna malpa jestem :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Trzeba się otworzyć na nowe przyjaźnie :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 aina155 napisał(a):No nie wiem.... Boje sie :evil_lol: Dasz radę. Jestem z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja sie jeszcze zastanowie I co? Zastanowiłaś się? :diabloti: Na Twoim miejscu jeszcze bym przemyslała zmianę terminu urlopu. We wrześniu może już być zima :evil_lol: Quote
aina155 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Przemysle to. Gwarantuje. I nie wiem czy na urlop w ogole pojade- zwlaszcza w Bieszczady Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nie możesz tego Fionie zrobić. Ona pewnie juz piłeczkę spakowała ;) Quote
taxelina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jak robisz fotki to kucaj do jej poziomu - beda lepsze niz z gory :D Quote
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Widzę że wy też planujecie urlop w bieszczadach :razz: My już wyruszamy w ten weekend :eviltong: A co u was ?? Quote
aina155 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ania! napisał(a):Nie możesz tego Fionie zrobić. Ona pewnie juz piłeczkę spakowała ;) Jeszcze nie, bo jeszcze nic nie wie. To ma byc dla niej niespodzianka :razz: Quote
aina155 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Jak robisz fotki to kucaj do jej poziomu - beda lepsze niz z gory :D Ja sie staram, ale to takie proste nie jest. Zanim ja ukucne i ustawie aparat do zdjec to Fiona i pilka sa juz obok mnie :eviltong::evil_lol: Quote
aina155 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Widzę że wy też planujecie urlop w bieszczadach :razz: My już wyruszamy w ten weekend :eviltong: A co u was ?? Na razie to sie zastanawiam czy urlop w Bieszczadach to dobry pomysl. A gdzie jedziecie? (Tzn oprocz tego ze w Bieszczady) Co u nas? Nic nowego- zyjemy, biegamy, uczymy sie nowych rzeczy, aportujemy, pracujemy. A nie, przepraszam, jest cos nowego. Zastanawiam sie kiedy mam odebrac dyplom z uczelni Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 aina155 napisał(a): A nie, przepraszam, jest cos nowego. Zastanawiam sie kiedy mam odebrac dyplom z uczelni Może przeslą Ci pocztą ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 My jeszcze jedziemy na dwa tygodnie pod namiot i potem znów przyjeżdżamy wcześniej bo mam kolonię :evil_lol: ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 aina155 napisał(a):Juz to widze.... No to będziesz się musiała pofatygować osobiście :evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a):My jeszcze jedziemy na dwa tygodnie pod namiot i potem znów przyjeżdżamy wcześniej bo mam kolonię :evil_lol: ;) To się nazywa wykorzystać wakacje maksymalnie :thumbs: Quote
aina155 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 NIetsety, standart- wycieczka mnie czeka :cool1: Quote
Recommended Posts