DorkaWD Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 http://images44.fotosik.pl/148/4f9c14c9de9dda15med.jpg No, przy takim śmieszku to nawet słynna Mona Lisa może się schować :evil_lol: Quote
aina155 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Od kilku dni mam tego chomika- Fiona nerwicy dostaej. Raz go prawie glowy pozbawila :diabloti: A tak poza tym to siedzi kolo klatki i pisczy. Mam prosbe: http://www.dogomania.pl/forum/f940/warto-sterylizowac-140889/#post12522779 Jesli mozecie to zajrzyjcie- dzieki :) Quote
aina155 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Przyzwyczail mi sie pies do chomika, na szczescie. ALe ostatnio w ramach zemsty chyba postanowila mnie Fionka ukarac ;) Chcialam jej dac buziaka w nos. W tym samym momencie ona postanowila mi tez dac buziaka. W polowie drogi sie zderzylysmy i najpierw zostalam uderzona zebami i poczulam jezyk, a ulamek sekundy uderzyla mnie nosem. Efekt? Fionce sie nic nie stalo. Mi sie lala krew z nosa. Nastepnego dnia jak sie obudzilam to bylam opuchnieta :angryy: Ps. Obrone mam 2 lipca o 17. Jak kciukow nie bedzie trzymac to zamorduje :diabloti::razz: Quote
Darianna Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A Ty co, nieprzytomna i pijana po obronie że nic nie piszesz? :D Quote
Bartiśkowa_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Herj trochę mnie tu nie było wybaczysz ?? :oops::modla: http://images44.fotosik.pl/148/4f9c14c9de9dda15med.jpg Śliczna moja Fionka :loveu::loveu: Quote
aina155 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Darianna']A Ty co, nieprzytomna i pijana po obronie że nic nie piszesz? :D Prawie.... Wiecie co sie wczoraj dowiedzialam przy szacownej komisji? Że mam w pracy bledy :angryy: Kto mi to uswiadomil? Promotor. Kto mi zadal najtrudniejsze pytanie z calej komisji? Promotor. :shake: W ogole obrona byla bardxzo przyjemna. Wylaczajac to, ze mi promoor za bledy (o ktorych sie wczoraj dopiero dowiedzialam) obnizyl ocene. Bartiśkowa_ Nie gniewam sie :) Quote
bonsai_88 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No to gratulacje :multi:... To kiedy idziemy oblewać :diabloti:? Quote
aina155 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 A dziekuje :) Oblewac powiadasz.... Hmmm, no nie wiem :diabloti: Ja juz oblewalam :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jestem prawie że pewna, że ze mną nic nie oblewałaś :eviltong: Quote
aina155 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Wiem kiedy pojdziemy :multi: Mam w planach przyjazd do Krakowa (tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo musimy to kumpela ustalic). To bedziemy oblewac ;) Gorzej jak wyjazd nie wypali. :roll: Z najnowszych wiesci co u Fionki slychac: Wlasnie wrocilysmy z dlugiej (ok. 20 km) wycieczki rowerowej. Fiona wyladowala w wannie. Jak mendzie pic chcialam dac z butelki to nie chciala, ale woda z kaluzy to juz dobra byla :diabloti: No wiec tak sie pluskala ze z psa czarnego podpalanego, zmienila sie w calego czarnego (nawet bialy paseczek krawatki zrobil sie czarny) :diabloti: Pamietacie jeszcze mixa jamnika, o ktorym jakis czas temu pisalam, ze pomagam go uczyc? No wiec, sa sukcesy. I to duze :multi: Juz bez pozwolenia nie leci do psa, przychodzi na wolanie (nie od razu, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej), siada bez problemu. Normalnie jestem dumna z niego i jego wlascicielki, bo to oni ciezko na to pracowali. A jeszcze niecaly (chyba) miesiac temu pies chodzil tylko na smyczy. Quote
bonsai_88 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Aina ja w Krakowie będę we wtorek i w czwartek :cool3:... a później to na mazury jadę ze Smokiem, więc nie będzie co na mnie liczyć :placz:. Quote
aina155 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Ale my planowalysmy w sierpniu do krakowa wpasc. Wtedy tez Cie nie bedzie? Quote
bonsai_88 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A nie, w sierpniu powinnam być :multi:.. tylko, że będziecie mieli przymusowe poznanie Smoka - w sierpniu najprawdopodobniej będę już samotną matką polką :diabloti: Quote
aina155 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 To jesli wszystko ulozy sie pozytywnie, to sie spotkamy. No ale zobaczymy (bo nie wiem kiedy bede miala urlop i jak sie wszystko ulozy). Damy rade Smoka zniesc jakby co ;) Quote
bonsai_88 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 aina155 napisał(a): Damy rade Smoka zniesc jakby co ;) Nawet nie wiesz na co się zgadzasz :diabloti: Quote
aina155 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ty mnie nie strasz bo sie jeszcze rozmysle :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ps. Obrone mam 2 lipca o 17. Jak kciukow nie bedzie trzymac to zamorduje :diabloti::razz: Przegapiłam Twoją obronę :placz: Quote
aina155 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Trudno. Nie bylo co podziwiac :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 aina155 napisał(a):Trudno. Nie bylo co podziwiac :eviltong: Jak to nie ma ? Przecież obroniłaś :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts