Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyzwyczail mi sie pies do chomika, na szczescie.

ALe ostatnio w ramach zemsty chyba postanowila mnie Fionka ukarac ;) Chcialam jej dac buziaka w nos. W tym samym momencie ona postanowila mi tez dac buziaka. W polowie drogi sie zderzylysmy i najpierw zostalam uderzona zebami i poczulam jezyk, a ulamek sekundy uderzyla mnie nosem.

Efekt? Fionce sie nic nie stalo. Mi sie lala krew z nosa. Nastepnego dnia jak sie obudzilam to bylam opuchnieta :angryy:

Ps. Obrone mam 2 lipca o 17. Jak kciukow nie bedzie trzymac to zamorduje :diabloti::razz:

Posted

[quote name='Darianna']A Ty co, nieprzytomna i pijana po obronie że nic nie piszesz? :D

Prawie....

Wiecie co sie wczoraj dowiedzialam przy szacownej komisji? Że mam w pracy bledy :angryy: Kto mi to uswiadomil? Promotor. Kto mi zadal najtrudniejsze pytanie z calej komisji? Promotor. :shake:

W ogole obrona byla bardxzo przyjemna. Wylaczajac to, ze mi promoor za bledy (o ktorych sie wczoraj dopiero dowiedzialam) obnizyl ocene.

Bartiśkowa_ Nie gniewam sie :)

Posted

Wiem kiedy pojdziemy :multi:

Mam w planach przyjazd do Krakowa (tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo musimy to kumpela ustalic). To bedziemy oblewac ;)

Gorzej jak wyjazd nie wypali. :roll:

Z najnowszych wiesci co u Fionki slychac:
Wlasnie wrocilysmy z dlugiej (ok. 20 km) wycieczki rowerowej. Fiona wyladowala w wannie. Jak mendzie pic chcialam dac z butelki to nie chciala, ale woda z kaluzy to juz dobra byla :diabloti: No wiec tak sie pluskala ze z psa czarnego podpalanego, zmienila sie w calego czarnego (nawet bialy paseczek krawatki zrobil sie czarny) :diabloti:

Pamietacie jeszcze mixa jamnika, o ktorym jakis czas temu pisalam, ze pomagam go uczyc? No wiec, sa sukcesy. I to duze :multi: Juz bez pozwolenia nie leci do psa, przychodzi na wolanie (nie od razu, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej), siada bez problemu. Normalnie jestem dumna z niego i jego wlascicielki, bo to oni ciezko na to pracowali. A jeszcze niecaly (chyba) miesiac temu pies chodzil tylko na smyczy.

Posted

To jesli wszystko ulozy sie pozytywnie, to sie spotkamy.

No ale zobaczymy (bo nie wiem kiedy bede miala urlop i jak sie wszystko ulozy).

Damy rade Smoka zniesc jakby co ;)