aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Ania!']Wiedziałam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ja tez sie tego spodziewalam. Niestety, warunki w schronisku, chocby nie wiem jak dobre, to nie to samo co w domu. W domu kazdy pies jest dopieszczony, w schronisku, niestety, nie mozna poswiecic tyle czasu kazdemu psu. Ale najwazniejsze, ze sa szanse leczenia. A kiedy ewentualnie ją zabierzecie? Dzis zadzwonie do wujka i teraz tak (bo wujek mi juz mowil kiedy bedzie mial 5 dni wolnego- albo od jutra albo od czwartku) to wtedy pojdziemy. A ja po drodze wujkowi opowiem wszystko o niej. W kazdym razie juz nie dlugo i sunka bedzie sie wylegiwac na kanapie Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wiedziałam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A kiedy ewentualnie ją zabierzecie? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nie mogę się doczekać zdjęć na tej kanapie :multi: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ja tez. Ja bym juz ją zabrala, ale Fionka by ją "zjadła" jakbym obca suke przyprowadzila do domu. I to jeszcze tak bez ostrzezenia :evil_lol: No a jak je stopniowo zapoznamy to sie powinny zaprzyjaznic. Quote
bonsai_88 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Oczywiście ty nie masz najmniejszego wpływu na to, którą sunie twój wujek wybierze, prawda? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 aina155 napisał(a):Ja tez. Ja bym juz ją zabrala, ale Fionka by ją "zjadła" jakbym obca suke przyprowadzila do domu. I to jeszcze tak bez ostrzezenia :evil_lol: No a jak je stopniowo zapoznamy to sie powinny zaprzyjaznic. A jakie mają wyjście?:evil_lol: bonsai_88 napisał(a):Oczywiście ty nie masz najmniejszego wpływu na to, którą sunie twój wujek wybierze, prawda? :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Zupelenie zadnego :diabloti::diabloti::diabloti: Przeciez to ma byc pieseczek wujka :evil_lol: Ja mu tylko sugeruje :eviltong: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ania! napisał(a):A jakie mają wyjście?:evil_lol: Zawsze jakies jest. Fionie to mowie ze jak jej sie nie podoba to manele moze spakowac i sie wynosic :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 aina155 napisał(a):Zawsze jakies jest. Fionie to mowie ze jak jej sie nie podoba to manele moze spakowac i sie wynosic :diabloti: I co ona na to? :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Darianna napisał(a):poszła spakować Pańcię :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
Darianna Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ania! napisał(a):I co ona na to? :evil_lol: poszła spakować Pańcię :diabloti: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 A wlasnie ze nie- bylysmy na dworze. Mam nawet zdjecia A wiecie co sie dowiedzialam od jednego pana? Że moja suka jest jakas dziwna :crazyeye: A wiecie dlaczego? Bo sie mnie slucha :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A wiecie co sie dowiedzialam od jednego pana? Że moja suka jest jakas dziwna :crazyeye: A wiecie dlaczego? Bo sie mnie slucha :diabloti: Ja już to wiem od dawna :evil_lol: A co ona tam tak niucha w trawie? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 To ze moja suka jest dziwna? Czy to ze nasze psy sa dziwne? Chciałabym kiedyś napisać, ze ktoś uznał moją Lenkę za dziwną, bo jest taka grzeczna :evil_lol: Fiona sie pasie- norma na spacerze Moja też ma krowi gen :diabloti: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 To ze moja suka jest dziwna? Czy to ze nasze psy sa dziwne? Fiona sie pasie- norma na spacerze. Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Ania!']Chciałabym kiedyś napisać, ze ktoś uznał moją Lenkę za dziwną, bo jest taka grzeczna :evil_lol: ALe pan byl ciezko zaskoczony, ze pies w ogole moze byc grzeczny. I jeszcze mnie pytal co robie jak jest niegrzeczna. Kolezanka z roku kiedys stwierdzila, ze ja bym sie nadawala na szkoleniowca- powiedzialam ze nie, ale chyba zmienie zdanie Moja też ma krowi gen :diabloti: Niech sie pasa, trawka zdrowa. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Gdzie się u niej mieści ta energia? W tułowiu ? :diabloti: Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Wrocilysmy ze spaceru- Fiona wykonczyla na nim: - jamnika - kundelka waga 8 kg - pudelka min. Te dwa ostatnie walczyly z nia razem. Wlasciciele byli w szoku, a mowilam ze Fiony sie zmeczyc nie da :eviltong: I chciala jeszcze z labkiem sie bawic Quote
aina155 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ania! napisał(a):Gdzie się u niej mieści ta energia? W tułowiu ? :diabloti: Nie mam pojecia. A najlepsze jest to ze ona jeszcze nie jest w pelni formy po urazie :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 aina155 napisał(a):Nie mam pojecia. A najlepsze jest to ze ona jeszcze nie jest w pelni formy po urazie :diabloti: No to już widzę co to będzie jak dojdzie do formy :painting: Quote
aina155 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Wtedy to jak dorwie jeszcze laba to i jego wykonczy :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 aina155 napisał(a):Wtedy to jak dorwie jeszcze laba to i jego wykonczy :diabloti: Musisz jej takiego kupić, to będzie miała z kim szaleć ;) Quote
aina155 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ona ma- laba mojej kolezanki. I jego tez wykancza. Ogolnie to nie trafilam na takiego psa ktorego ona nie zmeczy. Poszlysmy na dwor i piesek sie znow postanowil uslicznic w gowienku :angryy: Juz jestemy po kapieli. Trafia mnie, ze ona sie tarza, ale jestem w stanie to przebolec bo instynkt. Ale tego ze ludzia zalatwiaja swoje potrzeby, gdzie popadnie, to juz nie :angryy::mad: Bo Fiona sie tarza tylko w ludzkich. No i krowich, ale tam gdzie bylysmy to krow nie ma, wiec jest tylko jedna ewentualnosc. Rozmawialam z wujkiem- do schroniska albo jutro, albo w piatek pojdziemy. Wujek powiedzial, ze nie wie czy tak na ura bura wezmie psa. On nie wie, ja wiem :eviltong: Z reszta jakby co idzie z nami moja mama, zeby wujka przekonac Quote
Recommended Posts