Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania!']Wiedziałam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Ja tez sie tego spodziewalam. Niestety, warunki w schronisku, chocby nie wiem jak dobre, to nie to samo co w domu. W domu kazdy pies jest dopieszczony, w schronisku, niestety, nie mozna poswiecic tyle czasu kazdemu psu. Ale najwazniejsze, ze sa szanse leczenia.

A kiedy ewentualnie ją zabierzecie?

Dzis zadzwonie do wujka i teraz tak (bo wujek mi juz mowil kiedy bedzie mial 5 dni wolnego- albo od jutra albo od czwartku) to wtedy pojdziemy. A ja po drodze wujkowi opowiem wszystko o niej. W kazdym razie juz nie dlugo i sunka bedzie sie wylegiwac na kanapie

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez. Ja bym juz ją zabrala, ale Fionka by ją "zjadła" jakbym obca suke przyprowadzila do domu. I to jeszcze tak bez ostrzezenia :evil_lol:

No a jak je stopniowo zapoznamy to sie powinny zaprzyjaznic.

Posted

aina155 napisał(a):
Ja tez. Ja bym juz ją zabrala, ale Fionka by ją "zjadła" jakbym obca suke przyprowadzila do domu. I to jeszcze tak bez ostrzezenia :evil_lol:

No a jak je stopniowo zapoznamy to sie powinny zaprzyjaznic.

A jakie mają wyjście?:evil_lol:

bonsai_88 napisał(a):
Oczywiście ty nie masz najmniejszego wpływu na to, którą sunie twój wujek wybierze, prawda?

:diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ania! napisał(a):
A jakie mają wyjście?:evil_lol:

Zawsze jakies jest. Fionie to mowie ze jak jej sie nie podoba to manele moze spakowac i sie wynosic :diabloti:

Posted

A wlasnie ze nie- bylysmy na dworze. Mam nawet zdjecia

A wiecie co sie dowiedzialam od jednego pana? Że moja suka jest jakas dziwna :crazyeye: A wiecie dlaczego? Bo sie mnie slucha :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']Chciałabym kiedyś napisać, ze ktoś uznał moją Lenkę za dziwną, bo jest taka grzeczna :evil_lol:

ALe pan byl ciezko zaskoczony, ze pies w ogole moze byc grzeczny. I jeszcze mnie pytal co robie jak jest niegrzeczna.

Kolezanka z roku kiedys stwierdzila, ze ja bym sie nadawala na szkoleniowca- powiedzialam ze nie, ale chyba zmienie zdanie

Moja też ma krowi gen :diabloti:

Niech sie pasa, trawka zdrowa.

Posted

Wrocilysmy ze spaceru- Fiona wykonczyla na nim:
- jamnika
- kundelka waga 8 kg
- pudelka min.
Te dwa ostatnie walczyly z nia razem. Wlasciciele byli w szoku, a mowilam ze Fiony sie zmeczyc nie da :eviltong:

I chciala jeszcze z labkiem sie bawic

Posted

Ania! napisał(a):
Gdzie się u niej mieści ta energia? W tułowiu ? :diabloti:

Nie mam pojecia. A najlepsze jest to ze ona jeszcze nie jest w pelni formy po urazie :diabloti:

Posted

Ona ma- laba mojej kolezanki. I jego tez wykancza. Ogolnie to nie trafilam na takiego psa ktorego ona nie zmeczy.

Poszlysmy na dwor i piesek sie znow postanowil uslicznic w gowienku :angryy: Juz jestemy po kapieli. Trafia mnie, ze ona sie tarza, ale jestem w stanie to przebolec bo instynkt. Ale tego ze ludzia zalatwiaja swoje potrzeby, gdzie popadnie, to juz nie :angryy::mad: Bo Fiona sie tarza tylko w ludzkich. No i krowich, ale tam gdzie bylysmy to krow nie ma, wiec jest tylko jedna ewentualnosc.

Rozmawialam z wujkiem- do schroniska albo jutro, albo w piatek pojdziemy. Wujek powiedzial, ze nie wie czy tak na ura bura wezmie psa. On nie wie, ja wiem :eviltong: Z reszta jakby co idzie z nami moja mama, zeby wujka przekonac