Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwazniejsze ze kostka zdrowieje, a dziewczyny sie jakos przemecza.

Ja tez sie juz lepiej czuje.

Przed chwila wujek dzwonil- w srode idziemy do schronu ostatecznie chyba wybierac psa :multi::multi::multi: A jak nie beda mu odpowiadac te, to pokaze mu te sunie z pod Poznania bo jest mozliwosc dowozu jej do Wawy. Ale sie ciesze.

CHociaz z tego naszego schroniska to bym chyba jednak wujka bardziej namawiala na ta z chorym okiem. Tylko kurcze zebym jeszcze wiedziala co jej jest i czy da sie to leczyc. Ale jakby co wymorduje pracownikow schroniska- niech dzwonia do weta, ja musze wiedziec wszystko o szansach leczenia i czy jakby co nie oslepnie na drugie oczko.

Posted

Przed chwila wujek dzwonil- w srode idziemy do schronu ostatecznie chyba wybierac psa

Wiedziałam, że namówisz wujka :multi::multi::multi:

Tylko kurcze zebym jeszcze wiedziala co jej jest i czy da sie to leczyc.

Myślę, że się da, bo to pewnie zaćma.

A ja chyba jutro mam wizytę przedadopcyjną z Bianeczką

Kolejna dobra wiadomość :multi::multi: Oby było wszystko w porządku

A my chyba ulokujemy briardkę w hoteliku. Trzymajcie kciuki

Posted

Same dpbre wiesci :loveu: Za Bianke trzymam kciuki, za Azje rowniez.

Dziewczyny- bo nie ma to jak siła sugesii :evil_lol:

Mam nadzieje ze wezmie ta sunie. Trzymam za nia mocno kciuki, bo jest sliczna, mimo chorego oczka. A jak wujek wyslucha wzruszajacej opowiesci jaka to sunia jest biedna, bo ktos ja w lesie przywiazal do drzwa i to w mroz, to sie zakocha :loveu: Tak jak ja.

No wlasnie z ta zacma, to moze byc problem. Ale zeby jej sie nie przerzucilo na drugie oczko, to przezyjemy.

A w ogole to ja wam nie opowiadalam: jak namowilam wujka na psa ze schronu? Akcja r=r odpadala w przedbiegach, wujek by jej w zyciu nie zrozumial. No wiec co mi zostalo? Zagranie na emocjach :diabloti: Bo pieski w schonisku sa takie biedna, a szczeniaczek szybko domek znajdzie. Mama mi pomogla i w ten sposob wujka przekonalam do checi adopcji psa ze schronu. Byl tylko jeden warunek- albo pies, albo sunia po sterylce, a ze wiekszosc suk jest sterylizowana po shcronisku wiec w ten sposob wujek zostal namowiony na sunke.

Posted

Trzeba rodzinke i znajomych uszczesliwiac :diabloti: Bo potem powiedza ze o nich nie dbam

W pracy stwierdzili ze mam (co najmniej) zapalenie pluc :diabloti: A ja tylko troche (w porownaniu z wczoraj) kaszle i smarkam.

Ogolnie rzecz ujmujac, herbata z malinami dziala cuda. Wczoraj nie bylam w stanie zyc, a dzis nawet jesc mi sie chce :multi:

Posted

Trzeba rodzinke i znajomych uszczesliwiac :diabloti: Bo potem powiedza ze o nich nie dbam

Racja :evil_lol:

W pracy stwierdzili ze mam (co najmniej) zapalenie pluc :diabloti: A ja tylko troche (w porownaniu z wczoraj) kaszle i smarkam.

To ja już sobie wyobrażam ja wczoraj wyglądałaś :roll: