aina155 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Ktora? Adopcja przez wujka? Czy to drugie? A co tam moze nie wypalic? Wyjasni, wyjasni, pochwale sie na pewno :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 aina155 napisał(a):Ktora? Adopcja przez wujka? Czy to drugie? A co tam moze nie wypalic? Nie zrozumialyśmy się. chodziło mi o briardkę Quote
aina155 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 No fakt nie zrozumialysmy. Ja sie chyba zastrzele- obiecalam zdjecia, ba na spacer wzielam nawet aparat. TYlko, ze kretyn jeden, nie wzielam karty pamieci:shock: No ale zdjecia zrobilam- tylko nie mam ich jak zgrac bo kabel od aparatu jest w pracy a zdjecia sa na pamieci wew. aparatu :grab: Quote
aina155 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Ale ja z nim nic tam nie robilam :eviltong:- po prostu jak bralam aparat do naprawy to wzielam tez kabel, pozniej wyjelam kabel bo nie mialam w co go wziasc i lezy w pracy juz od jakiegos czasu. A jest mi on tak naprawde do niczego potrzebny bo jak zgrywam zdjecia z aparatu to wyjmuje karte pamieci. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No trudno, a myślalam, że sobie dzisiaj fionkę pooglądam :placz: A w pracy to się pracuje, a nie bawi kablem od aparatu :nono: Quote
aina155 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 To jest pocieszajace, ze mi wierzysz :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ale ja z nim nic tam nie robilam Ależ ja Ci wierzę :diabloti: bo jak zgrywam zdjecia z aparatu to wyjmuje karte pamieci Ja też, ja też :multi: Quote
aina155 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 No widzisz, ale nie wiedzialas ze az tak :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 aina155 napisał(a):To jest pocieszajace, ze mi wierzysz :evil_lol: Wiedziałam, że się ucieszysz :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 aina155 napisał(a):No widzisz, ale nie wiedzialas ze az tak :diabloti: Miło być tak docenianą :eviltong: Quote
aina155 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Cala przyjemnosc po mojej stronie :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aina155 napisał(a):Cala przyjemnosc po mojej stronie :eviltong: A poprawiane pracy jak idzie :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Lepiej się przyznaj, wysyłasz Fionkę na łowy :diabloti: Potem się dzielicie łupem. Pies dostaje łapki, a ty masz sprawę obiadu załatwioną :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 A dziekuje, jakos. No ale zeby zmienic temat na bardziej przyjemny, to mam dla was... zdjecia Fionki Moj kochany pies- morderca :diabloti: Fionka jeszcze spiaca Quote
aina155 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ania! napisał(a):Lepiej się przyznaj, wysyłasz Fionkę na łowy :diabloti: Potem się dzielicie łupem. Pies dostaje łapki, a ty masz sprawę obiadu załatwioną :evil_lol: No oczywiscie, ze wysylam. A co ma darmo w domu siedziec? :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aina155 napisał(a):No oczywiscie, ze wysylam. A co ma darmo w domu siedziec? :diabloti: Teraz już wiem dlaczego chcesz drugiego psa. Jak poślesz dwa do lasu to może jakąś dziczyznę przytargają do domu :diabloti: Darianna napisał(a):Wyślij Fionkę na polowanie do supermarketu - będzie większy łup :D I takie bardziej różnorodne :evil_lol: Quote
Darianna Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wyślij Fionkę na polowanie do supermarketu - będzie większy łup :D Quote
aina155 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ania! napisał(a):Teraz już wiem dlaczego chcesz drugiego psa. Jak poślesz dwa do lasu to może jakąś dziczyznę przytargają do domu :diabloti: Pewnie. I bedzie pasztet :evil_lol: Darianna napisał(a):Wyślij Fionkę na polowanie do supermarketu - będzie większy łup :-D Eee, psom nie wolno do sklepu wchodzic :shake::roll: Ania! napisał(a):I takie bardziej różnorodne :evil_lol: To moze ja ją naucze zakupy robic? :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Eee, psom nie wolno do sklepu wchodzic Ale ona ma się tam dostać nieoficjalnie, najlepiej jakimś bocznym wejściem, a nie głównym ;) To moze ja ją naucze zakupy robic? Jak Ci się uda to zapraszam do mnie. Lenka też mogłaby coś pożytecznego zrobić :evil_lol: Szczególnie teraz, jak mnie noga boli Quote
aina155 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Mam pomysl- naucze ja chodzic po drabinie zeby jej bylo latwiej sie wkrasc ;) A jak naucze Fione robic zakupy to do Ciebie tez przyjade, Lenke tez czegos nauczymy. Ale Lenke lapy tez bola wiec nie wiem czy mozna ja tak obciazac :eviltong: Quote
aina155 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 A skoro mowa o nauce- macie jakis pmysl na to co moge jeszcze Fione nauczyc? Fiona umie: - siadac, klasc sie, stac - aportowac - chodzci przy nodze na smyczy i bez smyczy - zna komende do mnie i noga - siadac z odleglosc 30-50 m - klasc sie z odleglosc 20-30 m - dostawiac sie do nogi w marszu - zna komende zostan - umie robic przeplotke miedzy nogami (taka osemke) I skonczyly mi sie pomysly, co mozna ja jeszcze nauczyc. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aina155 napisał(a): Ale Lenke lapy tez bola wiec nie wiem czy mozna ja tak obciazac :eviltong: Bez problemu :evil_lol: aina155 napisał(a): I skonczyly mi sie pomysly, co mozna ja jeszcze nauczyc. Może jakiś sztuczek? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dawanie całusa, zbieranie rozrzuconych zabawek, otwieranie drzwi, włącznie światła. To z zabawkami było najtrudniejsze :roll: A całus to jest kwestia kilku minut. Przybijanie piątki, też łatwe. Turlaj się. Czego tam jeszcze ją uczyłam, a ona próbuje zapomnieć? Zagryź Bezę, ta komenda świetnie jej wychodzi :evil_lol: Jak sobie coś przypomnę to napiszę. trochę tego było i trochę już się zapomniało ;) Lenka nie lubi się przemęczać, a i pamięć nie najlepsza :diabloti: Quote
aina155 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Z wymienionych nie umie: przybijac piatki (uczylam ale gamon nie nauczyl sie :diabloti:) i zapalanie swiatla (nie dosiegnie do kontaktu :evil_lol:). Drzwi przymknieta sama sie nauczyla otwierac, w zwiazku z czym mam teraz sciane obok drzwi odrapana :diabloti:, bo czasem sie nam zdazyc zamknac na klamke a Fiona chce wejsc albo wyjsc i drapie. Buzi umie dawac. Turlanie wychodzi jej raz lepiej, raz gorzej ale umie. Zabawki sama znosi, bo a nuz sie z niunia pobawia wiec trzeba je nosic. Odroznia tez nazwy zabawek. To czekam na dalsze propozycje ;) Quote
Recommended Posts