Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jakby mniej, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam nie puszczajac jej. Wczoraj to mnie tak juz szrapala po chodniku ze ledwie bylam w staie ja utrzymac.

Posted

To tak jak moja. Te psy to jednak wcale nie maja "pieskiego zycia". Dobrze im sie powodzi. :evil_lol:

Kurcze, odbylam wycieczke po aptekach. Nie wiem w ilu bylam, ale w sporej ilosci. No i tak:
- w jednej aptece mi powiedzili, ze lek byl ale dzis go wlasnie sprzedali i jutro moze bedzie
- w drugiej sprzedali mi tablekti zamiast kropelek (ciekwae jak mam psu wytlumaczyc zeby tabletki ssal? :diabloti:) i musialma oddac je z powrotem
- w trzeciej aptece pani mi kazala szukac na wystawie i powiedziala ze jesli tam nie ma, to nie bedzie. Nie bylo :roll:

Wiec jutro jak bede w Wawie to moze mi sie uda je kupic, oby :niedowia:

Fiona zjadla miske z zelatyna i pokrzywa (na opakowaniu pisze ze pokrzywa dziala na lekkie zmiany reumatologiczne). Wcinala ze smakiem

Posted

Ania! napisał(a):
To jutro rajd po warszawskich aptekach. Nie zazdroszczę Ci. :shake:

Ale jak tak będziesz szukać tego leku to pomyśl, że ja właśnie wyleguję się nad wodą :diabloti:

Pomysle. ;)

Bo w koncu musze na czyms sie zajac przemieszczajac sie po miescie :evil_lol:

Posted

Pomoga.

Innej olpcji po prostu nie ma. Nie ma szansy zeby to nie pomoglo, bo to sie wlasciciwe powinno samo zrosnac a ja temu tylko pomagam, zeby to sie stalo szybciej.

Przynajmniej tak zrozumialam to co dziewczyny pisaly na forum

Posted

Ja przypusczam,ze nawet jesli boli to i tak jej nie specjalnie to przeszkadza bo probuje biegac. No i przez to rozwala sobie lape od nowa. :roll:

Ale walcze z tym i krzycze na nia za to. Ma chodzic spokojnie.