Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
śpieszę doniesć, że dzieki jednej dogomaniaczce, która poswięciła wczorajszy dzien i dzisiejszy suka została...namierzona tylko:multi::multi::multi: ale to i tak dobrze - dobrze, bo nic jej się nie stało!!!!:lol:

Teraz w porozumieniu z tym psanem opiekującym się sunią będą wspólnie próbowali ja złapać i Arrakis:loveu::loveu::loveu: da jej chwilowe schronienie u siebie:p

to teraz trzymajcie kciuki, zeby to się udało!:cool3:

:multi::multi::multi::multi::multi: jak bardzo się cieszę, wierzyłam że nic się jej nie stało
teraz tylko trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało
maleńka nie znikaj już ... teraz musi już być tylko dobrze

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

domek na razie się nie odezwał.....:-(
jutro ma się odbyć wielkie łapanie suni i umieszczenie jej w bezpiecznym miejscu - niestety u Arrakis może zostać do soboty...co potem - nie wiem:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
domek na razie się nie odezwał.....:-(
jutro ma się odbyć wielkie łapanie suni i umieszczenie jej w bezpiecznym miejscu - niestety u Arrakis może zostać do soboty...co potem - nie wiem:shake:

Oby sie nie rozmyslił:razz:
Andzia ciachasz od razu suczke, czy masz inne plany narazie:roll:

Posted

andzia69 napisał(a):
na razie to trzeba ją złapac....a zeby ją wyciachać to trzeba z nią jechać...a ja dopiero bedę w przyszły poniedziałek w Kielcach

Rozumiem:shake:

Posted

no i lipa troszkę bo suńka się odnalazła, DOMEK się zapodział
na niebieskim MANIU nie odezwał się od 17-tego :placz:
i co ? słomiany zapał ?
qrcze już nic nie rozumiem

trzymaj się maleńka ...

Posted

fioneczka napisał(a):
no i lipa troszkę bo suńka się odnalazła, DOMEK się zapodział
na niebieskim MANIU nie odezwał się od 17-tego :placz:
i co ? słomiany zapał ?
qrcze już nic nie rozumiem

trzymaj się maleńka ...

mam nadzieję, ze jednak się odezwie....

Posted

nie rozumiem go...mnie jak na czyms zalezy, to nie usiedze dopoki tego nie osiągnę a on juz raz z małą Lady tak zrobił...i zamiast sie odezwac ze jednak muszą z niej zrezygnować, to on udawał, że tego wątku nie widział i w ogole nie było deklaracji :roll: z drugiej strony ma kilka psów i chyba fajne warunki, wiec też mam nadzieję, ze tym razem wszystko się uda

Posted

rufusowa napisał(a):
nie rozumiem go...mnie jak na czyms zalezy, to nie usiedze dopoki tego nie osiągnę a on juz raz z małą Lady tak zrobił...i zamiast sie odezwac ze jednak muszą z niej zrezygnować, to on udawał, że tego wątku nie widział i w ogole nie było deklaracji :roll: z drugiej strony ma kilka psów i chyba fajne warunki, wiec też mam nadzieję, ze tym razem wszystko się uda

Zobaczymy:razz:

Posted

tak poczytałam co piszecie i zaczynam się zastanawiać kim jest MANIU .... na niebieskim napisał że jedno spojrzenie i zakochał się w suni i zmartwił się że gdzieś się zapodziała ... że niby DOMEK czeka, że wszystko uszykowane i ...... zniknął
i tak jak pisze rufusowa ... ja też na dupie bym nie siadła dopóki nie osiągnęła bym tego co chcę ... a tu nie chodzi o rzecz tylko o żywą istotę!!!!!
nie rozumiem faceta :angryy:

Posted

sunia grzecznie śpi , więc mogę chwile odsapnąć:cool1:.
Zaraz też wstawię parę fotek, tylko się bateria w aparacie naładuje.
z tego co dotychczas pokazała to :
- umie chodzić na smyczy , trochę ją podgryza , ale reaguje od razu na "puść"
- wie , co to kocyk
- okazuje podporządkowanie innym sukom ( dużym) i stara się zejść z drogi. jak ją któraś próbuje zdominować to ogonek pod siebie i ucieka ( z tego powodu jedna z moich posiedzi do poniedziałku w kojcu:cool1:)
- pozwala się obejrzeć , zajrzeć w uszy
- niestety utka trochę na przednią łapę ( podobno od dzisiaj rana , więc nie wiadomo czy jej ktoś kamieniem przyłożył czy coś innego ), będziemy obserwować w każdym razie
-bez problemu dała się odrobaczyć i odpchlić