andzia69 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Saphira napisał(a):Andziu ! wizytę miałby kto zrobic bo są w Suwałkach przynajmniej 2 aktywne dogomaniaczki. A jak Pan sam przyjedzie..... rozważ to. Saphira...ale co bedzie jak cos będzie nie tak? i trzeba będzie sunię zabierac? muszę pomyślec...muszę jeszcze porozmawiać z tym domkiem k. Rzeszowa....czekam na odpowiedx Krakowa... mózg mi wyparuje:shake: Quote
justysiek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 andzia69 napisał(a):Saphira...ale co bedzie jak cos będzie nie tak? i trzeba będzie sunię zabierac? muszę pomyślec...muszę jeszcze porozmawiać z tym domkiem k. Rzeszowa....czekam na odpowiedx Krakowa... mózg mi wyparuje:shake: podalam namiary na Ciebie Andzia:roll:mam nadzieje ze dobrze zrobilam:oops:jak zadzwoni to sama ocenisz, moze sie nie bedzie nadawal na adopcje, a masz racje ze lepiej by bylo blizej, wtedy ma sie wszystko pod kontola;) Quote
Saphira Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja mam już tylko nadzieję, że któryś z domków wypali. Quote
andzia69 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 na razie nikt więcej nie zadzwonił...nie mam wiesci o wizycie lub jej braku w chętnym domku w Krakowie....idę mysleć dalej... Quote
ab-agnieszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 gdzie jest banerek do sciagniecia Quote
Saphira Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Andzia ! Czy coś sie wyjaśniło ? Czy ktoś dzwonił ? Czy trzeba dalej oglaszać , czy się wstrzymać ? Quote
andzia69 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Saphira napisał(a):Andzia ! Czy coś sie wyjaśniło ? Czy ktoś dzwonił ? Czy trzeba dalej oglaszać , czy się wstrzymać ? jutro wieczorem napiszę co dalej.... Quote
Rybka_39 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Jak trzeba ogłosić to ja poproszę o kontakt;) Quote
kika22 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Rybka_39']Jak trzeba ogłosić to ja poproszę o kontakt;) Kontakt w sprawie adopcji Buby: andzia69@poczta.fm, tel.604 27 55 53 Quote
Miśka84 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Rybka_39 napisał(a):Jak trzeba ogłosić to ja poproszę o kontakt;) Cioteczka działa, działa :p Quote
andzia69 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 nie ogłaszamy już... Buba dzisiaj pojechała do nowego - stałego mam nadzieję domku, bo panstwo bardzo fajni, lubiacy zwierzaki - zobaczymy tylko jak się będzie zachowywać Bubcia - sa tam 2 królisie, rodzice panstwa - a Buba jak zdązyliśmy zauważyc nie za bardzo kocha starszych panów ... Państwo przyjechali do nowego Sącza z ok. Podkarpacia całą rodziną( no i ja też dzisiaj w związku z tym miałam wycieczkę do NS) - pani, dzewczynka 5-letnia, pan...Buba oczywiście na początku pokazała, ze ona tu pilnuje i broni - głównie względem pana...poszlismy na spacer i po chwili pan miał w ręku smycz i były nawet zabawy...ale Bubol był jakis nieswój...nie mówiac o mojej córce:-( my nie możemy być zadnymi tymczasami - naprawdę...za dużo serca wkładamy w te psy...a potem są płacze, wyrzuty sumienia, ze moze powinien psiak zostać - no ale nie ma warunków, a może domek nie taki...ech:shake: powinnam się cieszyc, ze Buba ma domek...a tymczasem marudzę... Jeśli Buba im nie zaufa z jakis tam względów albo oni jej - wraca...i zostanie... na razie tytułu nie zmieniam....czekamy Quote
fioneczka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='andzia69'] Jeśli Buba im nie zaufa z jakis tam względów albo oni jej - wraca...i zostanie... na razie tytułu nie zmieniam....czekamy z jednej strony się cieszę, że Domek znalazł Bubolka a z drugiej jak przeczytałam ...... to już sama nie wiem poczekamy ......... Quote
doddy Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Anitko, to czekamy na rozwój sytuacji. Ja liczę na happy end. Quote
andzia69 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 fioneczka napisał(a):z jednej strony się cieszę, że Domek znalazł Bubolka a z drugiej jak przeczytałam ...... to już sama nie wiem poczekamy ......... może nie będzie tak źle.... Quote
Saphira Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A właściwie to dlaczego ma być źle ? :lol: Nawet tak nie myślcie bo zapeszycie ! :mad: Quote
rufusowa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 będzie dobrze Andziu :) jak zobaczą jaki skarb mają, to nie oddadzą Ci jej :lol: nie przejmuj sie :calus: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 bedzie dobrze :thumbs: musi byc dobrze ja w to wierze :calus: Quote
fioneczka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ale ja nie mówię że ma być źle bo jak w nowym Domku się nie odnajdzie to wróci i ..... zostanie - tak napisałaś :loveu: więc jestem spokojna :) Quote
rufusowa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 fioneczka napisał(a):ale ja nie mówię że ma być źle bo jak w nowym Domku się nie odnajdzie to wróci i ..... zostanie - tak napisałaś :loveu: więc jestem spokojna :) a ja bym wolała zeby domek był super i zeby Andzia nie musiała wprowadzac do stada czwartego psa :cool3:....mimo ze serce podpowiada cos innego Quote
ab-agnieszka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A ja mysle ze domek bedzie superowy i beda ja rozpieszczac a nasza kochana Andzia za sekunde dostanie kolejnego biedaczka pod swoje skrzydelka:loveu: Quote
Morgan:-) Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A ja na szkoleniu w "stolycy" byłam i wróciłam przed chwilą. A tu takie wieści :) Andzia - zobaczysz, że się uda i Bubcia się zakocha we wszystkich z nowej rodziny. Daj koniecznie znać jeżeli będą jakieś nowe wieści :loveu: Quote
furciaczek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Buba juz bezpieczna:multi::loveu: Musi byc dobrze !! :) Quote
Rybka_39 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 JA czekam na wieści, mam nadzieję, że już nie będe musiała jej ogłaszać:loveu: Quote
invictus hilaritas Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cudne wiesci :loveu: Napewno bedzie wszystko dobrze, trzymam mocno kciuki :loveu: Quote
kika22 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Andzia czekamy na wieści:loveu: Oby same dobre:evil_lol: Trzymam kciuki, by Bubcia tam została i była szcześliwa:multi: P.S. Każdy, kto ma psa na DT rozpacza jak zanjdzie DS :placz:Ale tylko tak można uratować kolejnego:razz: Quote
Recommended Posts