Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saphira napisał(a):
Andziu ! wizytę miałby kto zrobic bo są w Suwałkach przynajmniej 2 aktywne dogomaniaczki. A jak Pan sam przyjedzie..... rozważ to.

Saphira...ale co bedzie jak cos będzie nie tak? i trzeba będzie sunię zabierac?

muszę pomyślec...muszę jeszcze porozmawiać z tym domkiem k. Rzeszowa....czekam na odpowiedx Krakowa... mózg mi wyparuje:shake:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

andzia69 napisał(a):
Saphira...ale co bedzie jak cos będzie nie tak? i trzeba będzie sunię zabierac?

muszę pomyślec...muszę jeszcze porozmawiać z tym domkiem k. Rzeszowa....czekam na odpowiedx Krakowa... mózg mi wyparuje:shake:

podalam namiary na Ciebie Andzia:roll:mam nadzieje ze dobrze zrobilam:oops:jak zadzwoni to sama ocenisz, moze sie nie bedzie nadawal na adopcje, a masz racje ze lepiej by bylo blizej, wtedy ma sie wszystko pod kontola;)

Posted

nie ogłaszamy już...

Buba dzisiaj pojechała do nowego - stałego mam nadzieję domku, bo panstwo bardzo fajni, lubiacy zwierzaki - zobaczymy tylko jak się będzie zachowywać Bubcia - sa tam 2 królisie, rodzice panstwa - a Buba jak zdązyliśmy zauważyc nie za bardzo kocha starszych panów ...

Państwo przyjechali do nowego Sącza z ok. Podkarpacia całą rodziną( no i ja też dzisiaj w związku z tym miałam wycieczkę do NS) - pani, dzewczynka 5-letnia, pan...Buba oczywiście na początku pokazała, ze ona tu pilnuje i broni - głównie względem pana...poszlismy na spacer i po chwili pan miał w ręku smycz i były nawet zabawy...ale Bubol był jakis nieswój...nie mówiac o mojej córce:-(

my nie możemy być zadnymi tymczasami - naprawdę...za dużo serca wkładamy w te psy...a potem są płacze, wyrzuty sumienia, ze moze powinien psiak zostać - no ale nie ma warunków, a może domek nie taki...ech:shake: powinnam się cieszyc, ze Buba ma domek...a tymczasem marudzę...

Jeśli Buba im nie zaufa z jakis tam względów albo oni jej - wraca...i zostanie...

na razie tytułu nie zmieniam....czekamy

Posted

[quote name='andzia69']

Jeśli Buba im nie zaufa z jakis tam względów albo oni jej - wraca...i zostanie...

na razie tytułu nie zmieniam....czekamy

z jednej strony się cieszę, że Domek znalazł Bubolka a z drugiej jak przeczytałam ...... to już sama nie wiem
poczekamy .........

Posted

fioneczka napisał(a):
z jednej strony się cieszę, że Domek znalazł Bubolka a z drugiej jak przeczytałam ...... to już sama nie wiem
poczekamy .........

może nie będzie tak źle....

Posted

fioneczka napisał(a):
ale ja nie mówię że ma być źle bo jak w nowym Domku się nie odnajdzie to wróci i ..... zostanie - tak napisałaś :loveu: więc jestem spokojna :)

a ja bym wolała zeby domek był super i zeby Andzia nie musiała wprowadzac do stada czwartego psa :cool3:....mimo ze serce podpowiada cos innego

Posted

A ja na szkoleniu w "stolycy" byłam i wróciłam przed chwilą. A tu takie wieści :)
Andzia - zobaczysz, że się uda i Bubcia się zakocha we wszystkich z nowej rodziny. Daj koniecznie znać jeżeli będą jakieś nowe wieści :loveu:

Posted

Andzia czekamy na wieści:loveu:
Oby same dobre:evil_lol:
Trzymam kciuki, by Bubcia tam została i była szcześliwa:multi:
P.S. Każdy, kto ma psa na DT rozpacza jak zanjdzie DS :placz:Ale tylko tak można uratować kolejnego:razz: