Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

andzia69 napisał(a):
:eviltong:

prawie ideał:eviltong: nie dosc, ze nieufna do obcych...to ostatnio pakuje się pod kołdrę:mad::diabloti:

Wcale sie nie dziwię . Ja ostatnio też tylko pod kocykiem :eviltong: Zima idzie :eviltong:
A kto to ją do budy chciał wrzucić :mad:

Posted

andzia69 napisał(a):
:eviltong:

prawie ideał:eviltong: nie dosc, ze nieufna do obcych...to ostatnio pakuje się pod kołdrę:mad::diabloti:

Andzia no ja Ci dam "prawie" :mad::mad::mad:
Tylko idealniacy śpią pod kołdrą :evil_lol::evil_lol: Właśnie gdyby się nie pchała to byłaby "prawie" idealna :eviltong::eviltong:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Andzia no ja Ci dam "prawie" :mad::mad::mad:
Tylko idealniacy śpią pod kołdrą :evil_lol::evil_lol: Właśnie gdyby się nie pchała to byłaby "prawie" idealna :eviltong::eviltong:

no to widać moje pozostałe burki to jakieś marne ideały - śpią oczywiscie w łóżku...ale mańka ni razu pod kołderką, a zgredzior - od czasu do czasu tylko:diabloti: o heńku nie wspomnę - ten to się wyrodził - ani w łóżku, ani pod kołderką - najchetniej terakota:evil_lol:

Dzisiaj moje burki wracają....więc Bubci domek by sie naprawdę już przydał....:-(

Posted

nie spią pod kołdrą? :crazyeye: to u Ciebie chyba sauna w domu :evil_lol:

Hera to tylko pod kocem/kołderką (oczywiscie na swoim posłaniu:diabloti:)

a Bubcia...no juz kurka długo czeka....

ciekawe kiedy maniu będzie miał zasięg :roll:

:roll: jakis wisielczy humor mam

Posted

t_kasiek napisał(a):
a ten domek pod Krakowem to juz nie aktualne ??????

nie wiem...pani drugi raz do mnie nie zadzwoniła i nie mam wiadomosci od dziewczyn, czy w ogóle udało im się skontaktować z ta panią....:shake:

dzisiaj odezwał się jeszcze jeden pan...brzmi sensownie, mieszka gdzieś w ok. Rzeszowa - w domu jest 5-letnie dziecko i 2 króliczki miniaturki( dom z ogródkiem ) - i pod tym kątem muszę Bubę jakoś sprawdzic...tyle tylko, ze nie mam jej teraz pod ręką...no nic to - poczekamy co tak krakowianki ustalą i powiedziałam panu, ze w niedzielę się z nim skontaktuję jak będę cos wiedziala odnośnie domku w Krakowie...ech

Posted

andzia69 napisał(a):
Justysiek...to za daleko - nie miałby kto zrobic wizyty...a jakby cos było nie tak to jechać by trzeba było po sunię przez prawie całą Polskę z Kielc...

Pan jest co jakis czas w Krakowie, sam by po sunie przyjechal, ale jesli tak uwazasz to rozumiem:roll:

Posted

andzia69 napisał(a):
Justysiek...to za daleko - nie miałby kto zrobic wizyty...a jakby cos było nie tak to jechać by trzeba było po sunię przez prawie całą Polskę z Kielc...

Andziu ! wizytę miałby kto zrobic bo są w Suwałkach przynajmniej 2 aktywne dogomaniaczki. A jak Pan sam przyjedzie..... rozważ to.

Posted

Saphira napisał(a):
Andziu ! wizytę miałby kto zrobic bo są w Suwałkach przynajmniej 2 aktywne dogomaniaczki. A jak Pan sam przyjedzie..... rozważ to.

jak sie zdecyduje, i jesli bedzie sensownie "mowi":roll:to moge poprosic Emdziolka jesli to niedaleko niej zeby domek sprawdzila.Ale tez nie chcem nikomu nic narzucac, bo Andzia ma napewno wieksze doswiadczenie w adopcjach;)