invictus hilaritas Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dzien dobry malenka :loveu: Quote
Miśka84 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To buba ma domek czy coś pokiciałam? :roll::oops: Quote
invictus hilaritas Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Buba z tego co ja sie orientuje to nadal szuka domku :) Quote
fioneczka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 bubciolku co u Ciebie i co z DOMKIEM ?? wiadomo już coś ?? Quote
andzia69 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 fioneczka napisał(a):bubciolku co u Ciebie i co z DOMKIEM ?? wiadomo już coś ?? na razie nic:shake: Quote
Saphira Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Na tych ogłoszeniach, które zrobiłam też cisza. A na kielecki profil nk nie mozecie jej wstawić ? Quote
Saphira Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Taka piekna sunia i nikt nie dzwoni :shake: Quote
andzia69 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :eviltong:rufusowa napisał(a):sunia - ideał szuka domku! prawie ideał:eviltong: nie dosc, ze nieufna do obcych...to ostatnio pakuje się pod kołdrę:mad::diabloti: Quote
Saphira Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 andzia69 napisał(a)::eviltong: prawie ideał:eviltong: nie dosc, ze nieufna do obcych...to ostatnio pakuje się pod kołdrę:mad::diabloti: Wcale sie nie dziwię . Ja ostatnio też tylko pod kocykiem :eviltong: Zima idzie :eviltong: A kto to ją do budy chciał wrzucić :mad: Quote
Morgan:-) Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 andzia69 napisał(a)::eviltong: prawie ideał:eviltong: nie dosc, ze nieufna do obcych...to ostatnio pakuje się pod kołdrę:mad::diabloti: Andzia no ja Ci dam "prawie" :mad::mad::mad: Tylko idealniacy śpią pod kołdrą :evil_lol::evil_lol: Właśnie gdyby się nie pchała to byłaby "prawie" idealna :eviltong::eviltong: Quote
andzia69 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Morgan:-) napisał(a):Andzia no ja Ci dam "prawie" :mad::mad::mad: Tylko idealniacy śpią pod kołdrą :evil_lol::evil_lol: Właśnie gdyby się nie pchała to byłaby "prawie" idealna :eviltong::eviltong: no to widać moje pozostałe burki to jakieś marne ideały - śpią oczywiscie w łóżku...ale mańka ni razu pod kołderką, a zgredzior - od czasu do czasu tylko:diabloti: o heńku nie wspomnę - ten to się wyrodził - ani w łóżku, ani pod kołderką - najchetniej terakota:evil_lol: Dzisiaj moje burki wracają....więc Bubci domek by sie naprawdę już przydał....:-( Quote
rufusowa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 nie spią pod kołdrą? :crazyeye: to u Ciebie chyba sauna w domu :evil_lol: Hera to tylko pod kocem/kołderką (oczywiscie na swoim posłaniu:diabloti:) a Bubcia...no juz kurka długo czeka.... ciekawe kiedy maniu będzie miał zasięg :roll: :roll: jakis wisielczy humor mam Quote
t_kasiek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a ten domek pod Krakowem to juz nie aktualne ?????? Quote
Saphira Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A może Andzia ją zagarnęła i nie chce oddać :evil_lol: Udaje, że szuka domku :evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 t_kasiek napisał(a):a ten domek pod Krakowem to juz nie aktualne ?????? nie wiem...pani drugi raz do mnie nie zadzwoniła i nie mam wiadomosci od dziewczyn, czy w ogóle udało im się skontaktować z ta panią....:shake: dzisiaj odezwał się jeszcze jeden pan...brzmi sensownie, mieszka gdzieś w ok. Rzeszowa - w domu jest 5-letnie dziecko i 2 króliczki miniaturki( dom z ogródkiem ) - i pod tym kątem muszę Bubę jakoś sprawdzic...tyle tylko, ze nie mam jej teraz pod ręką...no nic to - poczekamy co tak krakowianki ustalą i powiedziałam panu, ze w niedzielę się z nim skontaktuję jak będę cos wiedziala odnośnie domku w Krakowie...ech Quote
justysiek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Czy adopcja jeszcze aktualna?Bo mozliwe ze jest zainteresowany z Suwalk, chce duza suke ok 40 kg jako towarzysza zabaw dla swojej suni Bernenczyka. Do kogo podac namiary? Quote
andzia69 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Justysiek...to za daleko - nie miałby kto zrobic wizyty...a jakby cos było nie tak to jechać by trzeba było po sunię przez prawie całą Polskę z Kielc... Quote
Saphira Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To jeszcze od Olsztyna ze 3 godziny jazdy :shake: Quote
justysiek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 andzia69 napisał(a):Justysiek...to za daleko - nie miałby kto zrobic wizyty...a jakby cos było nie tak to jechać by trzeba było po sunię przez prawie całą Polskę z Kielc... Pan jest co jakis czas w Krakowie, sam by po sunie przyjechal, ale jesli tak uwazasz to rozumiem:roll: Quote
Saphira Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 andzia69 napisał(a):Justysiek...to za daleko - nie miałby kto zrobic wizyty...a jakby cos było nie tak to jechać by trzeba było po sunię przez prawie całą Polskę z Kielc... Andziu ! wizytę miałby kto zrobic bo są w Suwałkach przynajmniej 2 aktywne dogomaniaczki. A jak Pan sam przyjedzie..... rozważ to. Quote
justysiek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Saphira napisał(a):Andziu ! wizytę miałby kto zrobic bo są w Suwałkach przynajmniej 2 aktywne dogomaniaczki. A jak Pan sam przyjedzie..... rozważ to. jak sie zdecyduje, i jesli bedzie sensownie "mowi":roll:to moge poprosic Emdziolka jesli to niedaleko niej zeby domek sprawdzila.Ale tez nie chcem nikomu nic narzucac, bo Andzia ma napewno wieksze doswiadczenie w adopcjach;) Quote
Recommended Posts