Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saphira napisał(a):
I jeszcze chwilke pokoczuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze jeszcze zaprosic jej kumpli spod tej jaskini, to się Andzia ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:cool2::cool2::cool2: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Noooo ciotka Andzia - masz wolną chatę - sie nie wymigasz:bigcool:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

furciaczek napisał(a):
Wysylam Bube do pewnego Pana ktory byl zainteresowany adopcja CC, spoznil sie jednak bo pies poszedl dzisiaj do nowego domu przez schron.

Pan zgadza sie na wizyte przed/po adopcyjna i na podpisanie umowy.
Wyslalam mu rowniez inne CC...jesli to bedzie Buba przekieruje go od razu do Was:loveu:

i co? czy Pan się może odezwał?

Posted

o wy babiszony cholerne:mad: to ja tu się dwoję i troję, żeby suce było dobrze, domku szukam, a wy mi chcecie kolejne psy dokooptować:diabloti:

dzisiaj oprócz pracy miałam jeszcze wizytę przedadopcyjną, kąpiel śmierdzącego Bubiszona, w y tu sobie podśmiechujki robicie ze mnie?:mad::mad:

Ewelajna - nie bój dziaby - nie dam skrzywdzić żadnego bullowatego, molosowatego;):p

Posted

[quote name='fioneczka']
Andzia a jak ona w kąpieli ?

no za bardzo nie chciała pozbyć się smrodku:evil_lol: ale szepnęłam jej na ucho, że wróci do jaskini:p i uległa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a na poważnie...nie było problemu - tylko musiałam wsadzic ja do łazienki:diabloti:

Posted

Pan z Wawy ma ciagle w myslach tego psa CC ktorego mial adoptowac ale nie zdazyl...przywiazal sie juz do niego i tak mu dziwnie wybierac kolejnego psa.

Wyslalam mu Bube i kilka innych psiakow, nie moze sie zdecydowac... ale jak podejmie decyzje dam znac.

Posted

[quote name='furciaczek']Pan z Wawy ma ciagle w myslach tego psa CC ktorego mial adoptowac ale nie zdazyl...przywiazal sie juz do niego i tak mu dziwnie wybierac kolejnego psa.

Buba do góry
A zrobię "sobię" reklamę przy okazji Czy furciaczek mogłabyś Panu wysłać jeszcze Freda ? Starachowice.Fred vel Psuj w typie labradora szuka domu! - Strona 5 - Dogomania Forum
Pomyslałam o nim, kiedy czytałam co piszesz o tym człowieku Kiedy Freda vel Psuja zwijałam z ulicy i podjeżdżałam do niego z daleka pierwszą moją myślą było : " Jezu! Dopiero co staciłam Harry'ego (mojego kanaryjczyka) a tu duplikat? życie po życiu?" :crazyeye:
Szybko weryfikowałam swoją pierwszą myśl w miarę zbliżania się do Psuja, ale on przez ten dziwny mix jakim jest naprawdę w realu przypomina bardziej astkowatego lub molosa niż labka, którego ze zdjęć przypomina!

Posted

Majaa jasne ze moge wyslac ( chyba mnie nie zabije za nadmiar psiakow:evil_lol:) ale obawiam sie ze on innego typu psa szuka, choc wiadomo ze zdiecia przeklamuja:p
Wyslac nie zaszkodzi:loveu:

Ciotki wy dluzej w tej branzy ze sie tak wyraze.... na gwalt potrzebuje DT dla suki ze schronu, biedactwo nie dosc ze chudnie i marnieje w oczach to przejawia jeszcze agresje na tle lekowym...a im dluzej w schronie bedzie tym bardziej bedzie sie to zachowanie poglebiac.
Nie wiem jak powazna to sprawa, suki nie widzialam a dla pracownikow schronu kazdy duzy pies w tym typie jest niebezpieczny i agresywny:shake::roll:
A dziewczyny nie maja zgody na wyprowadzenie suki z boksu w celu sprawdzenia jak to z nia naprawde jest...
Jestem juz nieco zdesperowana...sucz z tego samego schronu w ktorym byl ten psiak dla Pana z Wawy...a mi sie wszytkie opcje wyczerpaly i nie wiem juz gdzie szukac:placz:

A moze ktos chce 4 suczki 7 mies CC z metryczka??:diabloti: Po kosztach sterylki oddam bardzo chetnie:lol:

Posted

Napisałam Ci wiadomość na @ ale nie wiem jak często sprawdzasz meila więc napiszę jeszcze tu.Wieczorem zadzwoni do Ciebie moja koleżanka w sprawie Buby(wspominałam o niej,pisałam ci 2 ale nie dostałam odpowiedzi).
Pozdrawiam wszystkie dogomaniaczki.
Robicie wielką robotę!!!

Posted

furciaczek napisał(a):

Ciotki wy dluzej w tej branzy ze sie tak wyraze.... na gwalt potrzebuje DT dla suki ze schronu, biedactwo nie dosc ze chudnie i marnieje w oczach to przejawia jeszcze agresje na tle lekowym...a im dluzej w schronie bedzie tym bardziej bedzie sie to zachowanie poglebiac.
Nie wiem jak powazna to sprawa, suki nie widzialam a dla pracownikow schronu kazdy duzy pies w tym typie jest niebezpieczny i agresywny:shake::roll:
A dziewczyny nie maja zgody na wyprowadzenie suki z boksu w celu sprawdzenia jak to z nia naprawde jest...
Jestem juz nieco zdesperowana...sucz z tego samego schronu w ktorym byl ten psiak dla Pana z Wawy...a mi sie wszytkie opcje wyczerpaly i nie wiem juz gdzie szukac:placz:

A moze ktos chce 4 suczki 7 mies CC z metryczka??:diabloti: Po kosztach sterylki oddam bardzo chetnie:lol:

Furciaczek - jedyne co mi przychodzi do głowy to znaleźć jej hotel....i to na dodatek z kimś, kto moze pracować z psem, zeby ją sprawdził:shake:

A co do tych 7 mies suniek to nie mam pomysłu - ja juz nie zmieszczę:diabloti:

Quasi - czekam na telefon w takim razie.Dzięki:p

Posted

[quote name='doddy']Anitko,
dałam Bubę na stronę do nas.

Monia, robi bazarki na suni hotelik.

na razie tylko 1, ale za to duży;)
inne na dniach..

CZY KTOŚ Z WAS JEŻDZI NA SNOWBOARDZIE?
MAM DO SPRZEDANIA NOWE BUTY W SUPER CENIE

WITAM NA MOJEJ AUKCJI!
Do sprzedaży mam parę nowych butów do snowboardu firmy Killer Loop.
Rozmiar 39(sama mam jednak rozmiar 37-i są ok.więc można rzec, że minimalnym rozmiarem jest 37, zaś maksymalnym 39)
Buty sa szaro-czerwone, są w pudełku(choć pies je trochę zmasakrował;)), sprzedaję, gdyż ten sport mi sie odwidział, a szkoda, by leżały w szafie..
Pełny dochód ze sprzedaży zasili konto Fundacji AST: tym razem zbieramy pieniądze na suczkę, która przez dłuższy okres czasu koczowała w lesie..Dzięki dobremu człowiekowi, które dokarmiał ją od czasu do czasu-suka przeżyła tułaczkę po lesie..
Nie możemy pozwolić, by nadal cierpiała niedolę(w jej ciele-już po zlapaniu-znaleziono śrut, tak wiec jej śmierć z rąk ludzi była tylko kwestią czasu...)
Aktualnie suczka przebywa w Domu tymczasowym u jednej z userek forum, jednak niedługo będzie musiała pojść do hotelu dla psów(userka niestety zatrzymać jej nie może)...POtrzebne sa pieniądze na hotel i na jej żywienie

jeśli nie interesuje Cię aukcja: WPŁAĆ JAKĄKOLWIEK KWOTĘ NA KONTO FUNDACJI-TE PIENIĄDZE NIE ZGINĄ I ZOSTANĄ PRZEZNACZONE NA POMOC DLA NIECHCIANYCH PSÓW NASZYCH RAS!!!
Jesli sama nie jeździsz na snowboardzie-może znasz kogoś kto jeździ i byłby zainteresowany kupnem?

BUTY SA SPRZEDAWANE ZA SMIESZNE PIENIĄDZE, WIEC NAPRAWDĘ WARTO!!!! Sprawdź w internecie ile kosztuje ten model butów-przekonasz się, że to niesamowita okazja!!!

Licytację zaczynamy od 99zł..
Cena KUP TERAZ to 120zł
przesyłka to 15zł.
Aukcja trwa do 7 dnia kolejnego miesiąca.

Po zakończeniu aukcji-pieniążki prosimy wpłacać na poniżej podany adres: wysyłamy TYLKO po wplacie na konto;)
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
79 1160 2202 0000 0000 8061 3463
ul. Żwirki i Wigury 1b/37
02 - 143 Warszawa

Posted

Dzięki Arjuna:loveu: Doddy tobie tyż dziękuję!:loveu:

nie powiedziałam wam dzisiaj...suka ma jedną wadę...za wcześnie wstaje:diabloti: parę min. po 7..słyszę chrumkanie, sapanie, otwieram jedno oko, drugie...a to Buba stoi nade mną i patrzy - jak już oba oczy otworzyłam to odtańczyła taniec radości no i niestety spać juz nie da rady:eviltong:

tak sobie spała po kąpieli

Posted

doddy napisał(a):
Anitko a sprawdzałaś, czy ona chipa nie ma? Może warto się upewnić przy okazji sterylizacji.

sprawdzę...ino tylko na tyle psów przechodzących przez nasze ręce nie spotkałyśmy się z chipami...u nas ludzie to głąby....:angryy: