Morgan:-) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Saphira napisał(a):I jeszcze chwilke pokoczuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze jeszcze zaprosic jej kumpli spod tej jaskini, to się Andzia ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool2::cool2::cool2: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Noooo ciotka Andzia - masz wolną chatę - sie nie wymigasz:bigcool: Quote
fioneczka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 furciaczek napisał(a):Wysylam Bube do pewnego Pana ktory byl zainteresowany adopcja CC, spoznil sie jednak bo pies poszedl dzisiaj do nowego domu przez schron. Pan zgadza sie na wizyte przed/po adopcyjna i na podpisanie umowy. Wyslalam mu rowniez inne CC...jesli to bedzie Buba przekieruje go od razu do Was:loveu: i co? czy Pan się może odezwał? Quote
Ewelajna Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 może przed ewentualną adopcją sprawdzić trzeba czy pies nie trafi w ręce gościa,który zajmuje się walkami psów...? Różnie to bywa,trzeba chuchać na zimne. Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 o wy babiszony cholerne:mad: to ja tu się dwoję i troję, żeby suce było dobrze, domku szukam, a wy mi chcecie kolejne psy dokooptować:diabloti: dzisiaj oprócz pracy miałam jeszcze wizytę przedadopcyjną, kąpiel śmierdzącego Bubiszona, w y tu sobie podśmiechujki robicie ze mnie?:mad::mad: Ewelajna - nie bój dziaby - nie dam skrzywdzić żadnego bullowatego, molosowatego;):p Quote
fioneczka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 nasza Bubcia pachnąca i czyściutka :multi: no teraz to ona musi się błyszczeć jeszcze bardziej niż do tej pory Andzia a jak ona w kąpieli ? Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 a dla kogo przedadopcyjną?? dla Buby??:crazyeye: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='fioneczka'] Andzia a jak ona w kąpieli ? no za bardzo nie chciała pozbyć się smrodku:evil_lol: ale szepnęłam jej na ucho, że wróci do jaskini:p i uległa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na poważnie...nie było problemu - tylko musiałam wsadzic ja do łazienki:diabloti: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Od-Nowa napisał(a):a dla kogo przedadopcyjną?? dla Buby??:crazyeye: niestety:shake: dla labcia z W-wy.... Quote
Morgan:-) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jakieś zdjęcia kąpielowe podsuniesz ciotka?? :cool3::cool3: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Morgan:-) napisał(a):Jakieś zdjęcia kąpielowe podsuniesz ciotka?? :cool3::cool3: niestety nie zrobiełam:diabloti: Quote
Morgan:-) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 andzia69 napisał(a):niestety nie zrobiełam:diabloti: :mad::mad::mad: Ciotka podpadasz :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Pan z Wawy ma ciagle w myslach tego psa CC ktorego mial adoptowac ale nie zdazyl...przywiazal sie juz do niego i tak mu dziwnie wybierac kolejnego psa. Wyslalam mu Bube i kilka innych psiakow, nie moze sie zdecydowac... ale jak podejmie decyzje dam znac. Quote
Majaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='furciaczek']Pan z Wawy ma ciagle w myslach tego psa CC ktorego mial adoptowac ale nie zdazyl...przywiazal sie juz do niego i tak mu dziwnie wybierac kolejnego psa. Buba do góry A zrobię "sobię" reklamę przy okazji Czy furciaczek mogłabyś Panu wysłać jeszcze Freda ? Starachowice.Fred vel Psuj w typie labradora szuka domu! - Strona 5 - Dogomania Forum Pomyslałam o nim, kiedy czytałam co piszesz o tym człowieku Kiedy Freda vel Psuja zwijałam z ulicy i podjeżdżałam do niego z daleka pierwszą moją myślą było : " Jezu! Dopiero co staciłam Harry'ego (mojego kanaryjczyka) a tu duplikat? życie po życiu?" :crazyeye: Szybko weryfikowałam swoją pierwszą myśl w miarę zbliżania się do Psuja, ale on przez ten dziwny mix jakim jest naprawdę w realu przypomina bardziej astkowatego lub molosa niż labka, którego ze zdjęć przypomina! Quote
furciaczek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Majaa jasne ze moge wyslac ( chyba mnie nie zabije za nadmiar psiakow:evil_lol:) ale obawiam sie ze on innego typu psa szuka, choc wiadomo ze zdiecia przeklamuja:p Wyslac nie zaszkodzi:loveu: Ciotki wy dluzej w tej branzy ze sie tak wyraze.... na gwalt potrzebuje DT dla suki ze schronu, biedactwo nie dosc ze chudnie i marnieje w oczach to przejawia jeszcze agresje na tle lekowym...a im dluzej w schronie bedzie tym bardziej bedzie sie to zachowanie poglebiac. Nie wiem jak powazna to sprawa, suki nie widzialam a dla pracownikow schronu kazdy duzy pies w tym typie jest niebezpieczny i agresywny:shake::roll: A dziewczyny nie maja zgody na wyprowadzenie suki z boksu w celu sprawdzenia jak to z nia naprawde jest... Jestem juz nieco zdesperowana...sucz z tego samego schronu w ktorym byl ten psiak dla Pana z Wawy...a mi sie wszytkie opcje wyczerpaly i nie wiem juz gdzie szukac:placz: A moze ktos chce 4 suczki 7 mies CC z metryczka??:diabloti: Po kosztach sterylki oddam bardzo chetnie:lol: Quote
QUASI Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Napisałam Ci wiadomość na @ ale nie wiem jak często sprawdzasz meila więc napiszę jeszcze tu.Wieczorem zadzwoni do Ciebie moja koleżanka w sprawie Buby(wspominałam o niej,pisałam ci 2 ale nie dostałam odpowiedzi). Pozdrawiam wszystkie dogomaniaczki. Robicie wielką robotę!!! Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 furciaczek napisał(a): Ciotki wy dluzej w tej branzy ze sie tak wyraze.... na gwalt potrzebuje DT dla suki ze schronu, biedactwo nie dosc ze chudnie i marnieje w oczach to przejawia jeszcze agresje na tle lekowym...a im dluzej w schronie bedzie tym bardziej bedzie sie to zachowanie poglebiac. Nie wiem jak powazna to sprawa, suki nie widzialam a dla pracownikow schronu kazdy duzy pies w tym typie jest niebezpieczny i agresywny:shake::roll: A dziewczyny nie maja zgody na wyprowadzenie suki z boksu w celu sprawdzenia jak to z nia naprawde jest... Jestem juz nieco zdesperowana...sucz z tego samego schronu w ktorym byl ten psiak dla Pana z Wawy...a mi sie wszytkie opcje wyczerpaly i nie wiem juz gdzie szukac:placz: A moze ktos chce 4 suczki 7 mies CC z metryczka??:diabloti: Po kosztach sterylki oddam bardzo chetnie:lol: Furciaczek - jedyne co mi przychodzi do głowy to znaleźć jej hotel....i to na dodatek z kimś, kto moze pracować z psem, zeby ją sprawdził:shake: A co do tych 7 mies suniek to nie mam pomysłu - ja juz nie zmieszczę:diabloti: Quasi - czekam na telefon w takim razie.Dzięki:p Quote
doddy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Anitko, dałam Bubę na stronę do nas. Monia, robi bazarki na suni hotelik. Quote
arjuna Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='doddy']Anitko, dałam Bubę na stronę do nas. Monia, robi bazarki na suni hotelik. na razie tylko 1, ale za to duży;) inne na dniach.. CZY KTOŚ Z WAS JEŻDZI NA SNOWBOARDZIE? MAM DO SPRZEDANIA NOWE BUTY W SUPER CENIE WITAM NA MOJEJ AUKCJI! Do sprzedaży mam parę nowych butów do snowboardu firmy Killer Loop. Rozmiar 39(sama mam jednak rozmiar 37-i są ok.więc można rzec, że minimalnym rozmiarem jest 37, zaś maksymalnym 39) Buty sa szaro-czerwone, są w pudełku(choć pies je trochę zmasakrował;)), sprzedaję, gdyż ten sport mi sie odwidział, a szkoda, by leżały w szafie.. Pełny dochód ze sprzedaży zasili konto Fundacji AST: tym razem zbieramy pieniądze na suczkę, która przez dłuższy okres czasu koczowała w lesie..Dzięki dobremu człowiekowi, które dokarmiał ją od czasu do czasu-suka przeżyła tułaczkę po lesie.. Nie możemy pozwolić, by nadal cierpiała niedolę(w jej ciele-już po zlapaniu-znaleziono śrut, tak wiec jej śmierć z rąk ludzi była tylko kwestią czasu...) Aktualnie suczka przebywa w Domu tymczasowym u jednej z userek forum, jednak niedługo będzie musiała pojść do hotelu dla psów(userka niestety zatrzymać jej nie może)...POtrzebne sa pieniądze na hotel i na jej żywienie jeśli nie interesuje Cię aukcja: WPŁAĆ JAKĄKOLWIEK KWOTĘ NA KONTO FUNDACJI-TE PIENIĄDZE NIE ZGINĄ I ZOSTANĄ PRZEZNACZONE NA POMOC DLA NIECHCIANYCH PSÓW NASZYCH RAS!!! Jesli sama nie jeździsz na snowboardzie-może znasz kogoś kto jeździ i byłby zainteresowany kupnem? BUTY SA SPRZEDAWANE ZA SMIESZNE PIENIĄDZE, WIEC NAPRAWDĘ WARTO!!!! Sprawdź w internecie ile kosztuje ten model butów-przekonasz się, że to niesamowita okazja!!! Licytację zaczynamy od 99zł.. Cena KUP TERAZ to 120zł przesyłka to 15zł. Aukcja trwa do 7 dnia kolejnego miesiąca. Po zakończeniu aukcji-pieniążki prosimy wpłacać na poniżej podany adres: wysyłamy TYLKO po wplacie na konto;) AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 ul. Żwirki i Wigury 1b/37 02 - 143 Warszawa Quote
arjuna Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"= LINK DO AUKCJI NA AMSTAFFOWYM FORUM-ZAPRASZAM Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dzięki Arjuna:loveu: Doddy tobie tyż dziękuję!:loveu: nie powiedziałam wam dzisiaj...suka ma jedną wadę...za wcześnie wstaje:diabloti: parę min. po 7..słyszę chrumkanie, sapanie, otwieram jedno oko, drugie...a to Buba stoi nade mną i patrzy - jak już oba oczy otworzyłam to odtańczyła taniec radości no i niestety spać juz nie da rady:eviltong: tak sobie spała po kąpieli Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 na piątek umówiłam się na sterylkę...i siem trochę boję:cool3: Quote
doddy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Anitko a sprawdzałaś, czy ona chipa nie ma? Może warto się upewnić przy okazji sterylizacji. Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 doddy napisał(a):Anitko a sprawdzałaś, czy ona chipa nie ma? Może warto się upewnić przy okazji sterylizacji. sprawdzę...ino tylko na tyle psów przechodzących przez nasze ręce nie spotkałyśmy się z chipami...u nas ludzie to głąby....:angryy: Quote
ElzaMilicz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Z zamkniętymi oczami wyślij ja na miejsce. :diabloti: Pojutrze już nie będzie chrumkać. Quote
Recommended Posts